Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne osvrcem se na negativne komentare o rodama. meni je ovaj forum jako puno pomogao da se suocim sa dijagnozom neplodnosti i nadjem pravi put do bebe. do bebe jos nisam dosla, ali barem idem pravim putem...
    ne mislim da treba slijepo slusati komentare na forumima, iako sam bila svjedokom situacija da cure od forumasica traze strucnu medicinsku pomoc, umjesto da se obrate doktoru, ili da sumnjaju u doktorove odluke a vjeruju forumskoj procjeni, sto je vise nego idiotski.
    odavde uzimam informacije koje mi trebaju, a jednog dana kada budem imala dijete necu ici na stranice rode da vidim hocu li mu dati kroki ili obrisati guzu vlaznim maramicama. valjda sam dovoljno stara i mudra da sama odlucim.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ne mislim da treba slijepo slusati komentare na forumima, iako sam bila svjedokom situacija da cure od forumasica traze strucnu medicinsku pomoc, umjesto da se obrate doktoru, ili da sumnjaju u doktorove odluke a vjeruju forumskoj procjeni, sto je vise nego idiotski.
    odavde uzimam informacije koje mi trebaju, a jednog dana kada budem imala dijete necu ici na stranice rode da vidim hocu li mu dati kroki ili obrisati guzu vlaznim maramicama. valjda sam dovoljno stara i mudra da sama odlucim.
    x
    Posljednje uređivanje od XENA : 02.03.2010. at 09:49

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Svatko svome jatu.Uvijek imam svoje mišljenje.RODA mi je ok ekipa, rado prošvrljam po forumu i pročitam iskustva i mišljenja drugih mama. I ne treba baš sve stavljati pod nazivnik sekti.Ljepota je u različitosti odnosno originalnosti.I naravno, sve je stvar slobodnog izbora.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Potpisujem rosu
    Smatram da Rode po pitanju edukacije,akcija i pružanja konkretne pomoći čine daleko više,nego neka ministrastva,raznorazne službe i pravobranitelji....
    Rode su me naučile puno toga i zato im zahvaljujem. Oni koji smatraju Rode sektom ili čime već, ne vide dalje od svog nosa i nisu spremni na drugačije. Njima će vjerojatno biti neprihvatljivo da mame djecu nose kao šišmiše , ali će biti sasvim normalno nositi ih u klokanici...
    Ma, što reći, danas svaka budala ima internet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •