Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Majke protiv udruge Roda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Solange13 prvotno napisa Vidi poruku
    neko je kritizirao image Roda, koji je po meni sasvim u redu.
    Kad netko kaže "militantne", samo treba pogledati TKO to kaže, npr. Indexovu temu, i sve je jasno. U državi gdje 90% rodilja svakako prestaje dojiti cca. mjesec dana nakon poroda, gdje je netko tko hrani dijete zdravo i organski maltene freak (pazite, BAD je ako dijete hraniš zdravo! ne, dijete treba posjesti pred reklame, da ga smire/hipnotiziraju, natofat čokolinom i smokijem i mirna Bosna). Dakle, tu se sere po različitosti, koja je po svemu u komparativnoj prednosti, iako na veliku štetu ove zemlje i naše djece, u manjini. Pa se djecu koja uživaju u slingovima, naziva "šišmišima koji vise sa sise" i sl... Mislim koliko bolestan moraš biti, pa nazvati bebu šišmišom? A još si kao majka? I sad netko treba uvažavati IJEDNO mišljenje takvog intelektualnog i karakternog sklopa? I još "prilagoditi image, uzeti PR-a.." nebi li se prilagodilo takvoj "publici" yeah right...
    Solange, ne bih se složila s tobom. Nije indexov forum slika hrvatske (duboko se nadam), i ne treba se njima prilagođavat. Jedna prosječna hrvatica ipak nije netko tko zna sve o dojenju, prehrani, AS, AP, a kolika je mogučnost da će ozbiljno pristupiti forumu, Rodinom portalu.. ako udruga ima takav image.

Meni je isto neki dan jedan prijatelj rekao;" A, znam ... čuo sam za te rode.. to su one zadrte ekstremistice.." A taj čovjek ni po čemu ne odgovara likovima sa indexovog foruma, dapače. Ista iskustva sam imala i s nekim poznanicama, pa kad sam im malo bolje objasnila neke stvari ostale su u čudu, kao.. nisu znale da se rode bave tim i tim, da su one mislile da je to nešto kao b.a.b.e., da su čule svašta loše.. itd.
    Nažalost, činjenica je da će manje prosječnih hrvatica pristupit čitanju portala i foruma bez predrasuda, a mislim da to nije potreba i da se tako ne postiže cilj.
    Posljednje uređivanje od Arijana : 20.03.2010. at 22:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •