Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Majke protiv udruge Roda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa kakav to po tebi Udruga ima image? tih par angdotalnih primjera (ovaj poznanik, onaj...) ništa ne znači, jer tako ja mogu slobodno i iskreno reći da meni nitko nije ništa loše rekao za Rode, po pitanju image-a ili ičega.
    Stvar je u tome, da nismo svi isti, a očito postoje određeni sklopovi kojima je taj image ovakav ili onakav. Ali, ja ne vidim objektivnog objašnjenja za to. Zaista ne.
    I kad nisam čitala ovaj forum, imala sam najbolje mišljenje na osnovu njihovog djelovanja i onoga za što sam čula u medijima. Iako nisam znala dali ću i koliko dojiti (ok, sad doduše još uvijek dojim dijete od 2 i kusur, a za par tjedana nastupa tandem...), poslije sam koristila većinom jednokratne pelene, itd....
    Mislim, što je npr. tvom frendu ektremno kod roda? Jesi li ga pitala? Možda Rode jednostavno nisu "štivo" za njega... Nismo svi isti, za neke je i Index, hvala bogu... Ovo je jedan krasan i hvalevrijedan portal koji jako puno čini za sve nas roditelje, forum na kojemu je komunikacija ugodna, pretežno ispunjena tolerancijom itd... Ukratko, sve samo ne nekakav extrem.

p.s. ne znam dal si svjesna da svojim prvim rečenicama impliciraš da sam ja rekla da je Indexov forum slika Hrvatske, i da mu se treba prilagođavati. Možda sam u krivu, ali ako zaista tako misliš, nisi shvatila moj post.
    Posljednje uređivanje od Solange13 : 20.03.2010. at 21:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •