Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
a što mislite da iz usta svih rodinih forumašica tratinčice izlaze? index je već odavno, da mi prostite, prilično loš forum, ali te psovke su više uvjetovane pravilima foruma nego kvalitetom ljudi. a izjave tipa da se nadate kako se vaša djeca neće družiti sa tom djecom prostaka koji nisu u pravu, a vi jeste, su mi onako, prilično smiješne
Ja konkretno nigdje nisam napisala niti mislim da je rodin forum svet niti da su rode bogom dane. Ovdje nađem i što mi treba i ne treba, i što smatram ispravnim i ne ispravnim. Teme u koje se dovoljno ne razumjem trudim se ne komentirati. To prakticiram i u životu. Ono što ne znam ne komentiram, a ako nešto želim naučiti pitam. Inače u životu ne komuniciram na način "hebem ti mater" i slično...
Uopće se ne zamaram kakav je neki forum i tko je na njemu niti mislim da smo mi ili oni ili neki treći nekakve skupine. Meni je svrstavanje u neku skupinu inače odbojno, i mislim da u biti ne postojimo ni MI ni ONE...
Postoje ljudi i pojedinci koji komuniciraju ovako ili onako i vjerujem da se prema tome u sličnoj skupini osjećaju ugodnije. Ja se ovdje osjećam ugodnije i ovo nije jedini forum na kojem jesam. Ima ih još i vrlo se lijepo osjećam i na njima, ali ovaj link koji sam otvorila sa indexa me je zaista zgrozio jer davno nisam naišla na neku forumsku raspravu u kojoj se maltene primjećuju ovacije za čim bolju psovku. Eto samo to.
Ja ne ulazim u činjenice tko je u pravu u stajalištima o odgoju iako osobno sam na PORTALU RODE pronašla puno lijepih i korisnih stvari, a portal sa forumom nema veze.
I da, da čujem da majka prijateljice pred mojojm kćeri najnormalnije opsuje ili da dijete dolazi kod nas na igranje i da mu je normalno onako sočno opsovati, gledala bih kako to upozorenjem riješiti ili zamoliti da se kontroliraju jer bi mi paralo uši, bilo bi mi neugodno i nimalo mi se to ne sviđa,...pa da ga hebeš...