Ja konkretno nigdje nisam napisala niti mislim da je rodin forum svet niti da su rode bogom dane. Ovdje nađem i što mi treba i ne treba, i što smatram ispravnim i ne ispravnim. Teme u koje se dovoljno ne razumjem trudim se ne komentirati. To prakticiram i u životu. Ono što ne znam ne komentiram, a ako nešto želim naučiti pitam. Inače u životu ne komuniciram na način "hebem ti mater" i slično...
Uopće se ne zamaram kakav je neki forum i tko je na njemu niti mislim da smo mi ili oni ili neki treći nekakve skupine. Meni je svrstavanje u neku skupinu inače odbojno, i mislim da u biti ne postojimo ni MI ni ONE...
Postoje ljudi i pojedinci koji komuniciraju ovako ili onako i vjerujem da se prema tome u sličnoj skupini osjećaju ugodnije. Ja se ovdje osjećam ugodnije i ovo nije jedini forum na kojem jesam. Ima ih još i vrlo se lijepo osjećam i na njima, ali ovaj link koji sam otvorila sa indexa me je zaista zgrozio jer davno nisam naišla na neku forumsku raspravu u kojoj se maltene primjećuju ovacije za čim bolju psovku. Eto samo to.
Ja ne ulazim u činjenice tko je u pravu u stajalištima o odgoju iako osobno sam na PORTALU RODE pronašla puno lijepih i korisnih stvari, a portal sa forumom nema veze.
I da, da čujem da majka prijateljice pred mojojm kćeri najnormalnije opsuje ili da dijete dolazi kod nas na igranje i da mu je normalno onako sočno opsovati, gledala bih kako to upozorenjem riješiti ili zamoliti da se kontroliraju jer bi mi paralo uši, bilo bi mi neugodno i nimalo mi se to ne sviđa,...pa da ga hebeš...![]()

Odgovori s citatom