Mene indexov forum nije iznenadio ni ražalostio (u nekim dijelovima jako dobro nasmijao), shvatila sam ga kao prosti vic. Komunikacija je nažalost slika stvarnosti u našem društvu, a meni roda upravo i paše jer nema vulgarizama, što ipak komuniciramo na civiliziranom nivou i što nema opasnosti da će mi zbog krive riječi ili mišljenja netko pobrojati cijelu rodbinu i susjedstvo. I da naša djeca će se naravno družiti s "njihovom" djecom i tu se ništa nemože osim odgajati djecu u duhu koji je meni prihvatljiv. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ovdje se radi o dvjema dijametralno suprotnim stranama, imaju taj forum i neka se tamo ispušu i nadam se da neće dolaziti ovdje, pošto se sa stavovima udruge roda ne slažu, a niti meni ne pada napamet tamo izazivati vraga jer bi se samo uzrujala. Normalno mi je i da se na rodi ne slažem sa svim stavovima, ali na te teme niti neidem, filtriram, kao i većina, a bože moj različiti smo ljudi, nismo klonovi i imamo pravo na svoje mišljenje. Indexašima želim da se dobro zabave na svom forumu i neka ne dolaze simo čačkati mečku, veliki je virtualni svijet i ima mjesta za svakoga.