Pokazuje rezultate 1 do 50 od 363

Tema: FLEXA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

prodaje se samo krevet. nikako se ne zove. uzeli smo jer nam je flexa daleko preskupa (isti krevet od flexe original je bio ~3500kn), a izgledao je čvrsto i kvalitetno
    ostatak sobe smo kombinirali s trofastom iz ikee (program koji su ukinuli, ali ima ostataka po ikeama)

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

MI Flexu imamo već dvije godine, krevet visoki (mislim 170 ili slično).

Nema nikakve poprečne letve, ništa ne škripi, a većinom gore spavaju princeza (8.5 godina i 35 kila) i njen otac kralj (75 kila) dok ona ne zaspi. I sve se drži i stvarno je čvrsto.

Imamo i radni stol koji je isto tako bio skup ko vrag. ALi ima one nastavke za noge tako da se visina može podešavati kako curka raste i to je stvarno super.

ALI! Ona ga je u ove dvije godine koliko ide u školu i dva puta tjedno piše zadaću na njemu (ide u boravak pa tamo većinom sve obavi) ga je skoro potpuno uništila!!!! Milsim dasku, radnu površinu.

Mekano drvo se utuljilo i i vide se tragovi tamo gdje je crtala po papiru, a i fleke od različitih pastela, drvenih boja, šiljenja, flomastera se ne čiste baš 100%.

ALi ipak bi ga opet kupila zbog oblika i podešavanja i veličine.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj natilalimaci prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo i radni stol koji je isto tako bio skup ko vrag.

ALI! Ona ga je u ove dvije godine koliko ide u školu i dva puta tjedno piše zadaću na njemu (ide u boravak pa tamo većinom sve obavi) ga je skoro potpuno uništila!!!! Milsim dasku, radnu površinu.
    Kako to da niste uzeli plastičnu podlogu za stol ?
    Mi ju imamo tako da stol jos uvijek izgleda pristojno.

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nije nam nitko u KIKI rekao da to postoji (nesposobni indolentni trgovci), a ja nisam tražila po netu. Baš mi je žao što nismo za to prije saznali.

Hvala Mondu

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    prodaje se samo krevet. nikako se ne zove. uzeli smo jer nam je flexa daleko preskupa (isti krevet od flexe original je bio ~3500kn)
    kakav krevetac se magriz dobije za 3500 kn od flexe
    mislim, koje dimenzije i džindže?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    kakav krevetac se magriz dobije za 3500 kn od flexe
    mislim, koje dimenzije i džindže?
    pa evo, onaj osnovni model kreveta je nekih 1300 kn (u lesnini). onda ogradice sa strane su svaka 700 cini mi se.
    ako hoces poviseni krevet, ljestve i nogice su 700. uzmes jos madrac, i to ti je to. lako se to nakupi, zato sto sve posebno kupujes. ali to je i prednost. mi nismo odmah znali hocemo li dizati krevet ili ne, i kad cemo ga dizati. kombiniras kako i kada zelis.

mi smo sad kupili ljestve i tobogan uz 20% popusta, a krevet, ogradice i madrac prije 2 godine. madrac je bio skuplji od kreveta, nekih 1600 kn.

jedino sto nikad necu kupit su one tkanine njihove. to je mm rekao da ce napravit

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    pa evo, onaj osnovni model kreveta je nekih 1300 kn (u lesnini). onda ogradice sa strane su svaka 700 cini mi se.
    ako hoces poviseni krevet, ljestve i nogice su 700. uzmes jos madrac, i to ti je to. lako se to nakupi, zato sto sve posebno kupujes. ali to je i prednost. mi nismo odmah znali hocemo li dizati krevet ili ne, i kad cemo ga dizati. kombiniras kako i kada zelis.

mi smo sad kupili ljestve i tobogan uz 20% popusta, a krevet, ogradice i madrac prije 2 godine. madrac je bio skuplji od kreveta, nekih 1600 kn.

jedino sto nikad necu kupit su one tkanine njihove. to je mm rekao da ce napravit
    hvala na iscrpnim informacijama, tj. cijenama, to me najviše trenutno zanima
    kupovala si flexin madrac? jesi zadovoljna s njim ( obzirom na cijenu)?

mi smo kupili do sada njihov ormar i ladičar i još neke skupu džindžu za spremanje igračaka na kotače i sve to nas je uz 30% popusta koštalo oko 7 000 kn

sad me dođe na red krevet
    mislim se i o toboganu i skalama,ne bih li ju izvukla iz svog kreveta, ali moja još nema 3 god.pa ne znam..da li je premala?

kupuješ u lesnini? je li sad aktualan taj popust od 20%?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na iscrpnim informacijama, tj. cijenama, to me najviše trenutno zanima
    kupovala si flexin madrac? jesi zadovoljna s njim ( obzirom na cijenu)?

mi smo kupili do sada njihov ormar i ladičar i još neke skupu džindžu za spremanje igračaka na kotače i sve to nas je uz 30% popusta koštalo oko 7 000 kn

sad me dođe na red krevet
    mislim se i o toboganu i skalama,ne bih li ju izvukla iz svog kreveta, ali moja još nema 3 god.pa ne znam..da li je premala?

kupuješ u lesnini? je li sad aktualan taj popust od 20%?
    madrac je hespo.

nama plan izvlacenja iz naseg kreveta pomocu tobogana bas i nije uspio, vise je pomoglo to sto sam ja otisla prespavat kod sestre na jednu noc pa ga je mm uspio nagovorit da ide u svoj krevet.

taj popust je u lesnini na krevet konstantan, al mislim da nije i na sve ostalo. u kiki je to povremeno, mi bas naletili na zadnji dan popusta. i u kiki znaju imat tih stvari na lageru.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meda,
    hespov madrac 1600 kn???
    šta mu je? (mislim madracu)

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ostatak sobe smo kombinirali s trofastom iz ikee (program koji su ukinuli, ali ima ostataka po ikeama)
    Na austrijskom sajtu reklamiraju trofast, tako da mi se čini da ipak nije ukinut...

Mi smo baš u procesu biranja sobe i još uvijek ne znamo što bismo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •