Pokazuje rezultate 1 do 50 od 363

Tema: FLEXA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    pa evo, onaj osnovni model kreveta je nekih 1300 kn (u lesnini). onda ogradice sa strane su svaka 700 cini mi se.
    ako hoces poviseni krevet, ljestve i nogice su 700. uzmes jos madrac, i to ti je to. lako se to nakupi, zato sto sve posebno kupujes. ali to je i prednost. mi nismo odmah znali hocemo li dizati krevet ili ne, i kad cemo ga dizati. kombiniras kako i kada zelis.

mi smo sad kupili ljestve i tobogan uz 20% popusta, a krevet, ogradice i madrac prije 2 godine. madrac je bio skuplji od kreveta, nekih 1600 kn.

jedino sto nikad necu kupit su one tkanine njihove. to je mm rekao da ce napravit
    hvala na iscrpnim informacijama, tj. cijenama, to me najviše trenutno zanima
    kupovala si flexin madrac? jesi zadovoljna s njim ( obzirom na cijenu)?

mi smo kupili do sada njihov ormar i ladičar i još neke skupu džindžu za spremanje igračaka na kotače i sve to nas je uz 30% popusta koštalo oko 7 000 kn

sad me dođe na red krevet
    mislim se i o toboganu i skalama,ne bih li ju izvukla iz svog kreveta, ali moja još nema 3 god.pa ne znam..da li je premala?

kupuješ u lesnini? je li sad aktualan taj popust od 20%?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na iscrpnim informacijama, tj. cijenama, to me najviše trenutno zanima
    kupovala si flexin madrac? jesi zadovoljna s njim ( obzirom na cijenu)?

mi smo kupili do sada njihov ormar i ladičar i još neke skupu džindžu za spremanje igračaka na kotače i sve to nas je uz 30% popusta koštalo oko 7 000 kn

sad me dođe na red krevet
    mislim se i o toboganu i skalama,ne bih li ju izvukla iz svog kreveta, ali moja još nema 3 god.pa ne znam..da li je premala?

kupuješ u lesnini? je li sad aktualan taj popust od 20%?
    madrac je hespo.

nama plan izvlacenja iz naseg kreveta pomocu tobogana bas i nije uspio, vise je pomoglo to sto sam ja otisla prespavat kod sestre na jednu noc pa ga je mm uspio nagovorit da ide u svoj krevet.

taj popust je u lesnini na krevet konstantan, al mislim da nije i na sve ostalo. u kiki je to povremeno, mi bas naletili na zadnji dan popusta. i u kiki znaju imat tih stvari na lageru.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meda,
    hespov madrac 1600 kn???
    šta mu je? (mislim madracu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •