ovak. sutra mogu mjeritivancica prvotno napisa
mi imamo 2 poluvisoka, jedan do drugoga.
spremamo se ugostit goste i zamislili smo si da klincima složimo ispod za spavat. kupili smo one madrace za napuhat. prvi je nekih 40cm i to je pre, previsoko. ovaj tjedan sam naletila na niži od 20tak cm i taj će biti ok. P kad se sjedne na napuhani madrac ne lupa glavom. visoka je nekih 110cm ili preko toga al ne znam kolko![]()
e sad to je ispod podnica. kod rubova kreveta ima možda 2cm da ne lupi glavom. ako bi ih ti stavljala u L trebalo bi dobro pazit.
sutra ti mogu sve pomjerit. visinu petre, napuhanog madraca i rubova. sad samo što ne spavaju
što se tiće điđa. ja sam ih mislila sama šivat al smo na kraju nabasali na neki popust u lesnini pa su nam i điđe i prozorčić i kose lojtre (koje su svakako spretnije) ušle u predviđeni iznos za njihove krevete.
sad već imam 100 ideja što sa trećim krevetom. baš me zanima što ćemo na kraju iskombinirat za neke 3 godine 8)
e, i kod nas niš ne škripi. ajvice, trebate doć ne još jedno testiranje kod nas. mada kad su poluvisoki onda nema baš tolkog skakanja jel bi lupili glavom o plafon. ipak bea ima foru da se stane na rubne stranice, koje nama ispadnu po sredini jel su dva kreveta jedan do drugoga, pa skače na krevet![]()

Odgovori s citatom