-
Evo ovako. Krevet je kao ovaj sa tvojega linka (Colin model), ljestve su mu na desnoj strani, ali to ionako možeš mijenjati. Samo što su nas zeznuli pa nam nisu dali originalne noge koje idu sa tim krevetom nego one koje se nadoštukavaju. Tako da je nama krevet ipak malo niži nego što bi trebao biti original jer nismo stavili te dijelove nego smo malo više nakosili stepenice.
Nemam niti jednu sliku samog kreveta a sad već spavaju pa ne mogu slikati, ali imaš tu gdje se vidi malo u pozadini. krevet
Od poda do ovih crvenih zaštita je 77 cm, od toga do prve daske je 20 cm + još 7 od daske do madraca i još ti dijelovi koji ga povisuju tako da odgovara ovim ljestvama(toga nema tu na slici) su 11 cm. Znači da je do dna kreveta 115 cm, ako staviš madrac onda ti ostane 100 cm.
Ono na lijevo je isto Flexin, ali klasičan pa možeš usporediti po slici koliko ima mjesta.
Sad nema na slici tih naših zastora, ali smo prošli puno jeftinije nego da smo uzeli originale. Sa unutarnje strane sam nalijepila jedan dio čička, na materijal za zastore drugi dio i njima je to super. Mogu sve sami skidati i stavljati. Meni su one originalne điđe ljepše, ali njima se ovo više svidjelo tako da smo svi sretni.
Mi stalno mijenjamo te kombinacije, sad nam je trenutno kinderbet ispod
ali planiram u neko dogledno vrijeme složiti krevete na kat pa da i to isprobaju.
Sa Flexom sam prezadovoljna i mislim da bi svi drugi kreveti odavno popustili pod njih troje. I da, imamo te obične podnice, gore se složimo i ja i klinci i to ne popusti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma