Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 363

Tema: FLEXA

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mamanatali (napisa):
    Mia i ja smo u standardnom, a Tin i MM u onom pomoćnom koji se izvlači

da li to onda izgleda kao bračni krevet kad se razvuče ili nisu na istom nivou?
    Predviđeno je da bude na istom nivou. Ovaj pomoćni krevet koji se izvlači ima kotačiće, ali i metalne noge koje se rasklope i podignu krevet na istu razinu kao i osnovni. No mi ga nikada ne koristimo na taj način, nego ga samo izvučemo i Tin spava na tako niskome.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa to je skroz nisko. Onaj koji dolje leži je kao u tunelu. :/ Kako se oni uopće igraju u tako niskom?

Imate onaj najniži model pretpostavljam?

F mi je visok 122, a M 97cm, nije mi to onda opcija. Moram gledati neki višlji model.

Ma u biti, obojica su poludjela od sreće kad su vidjeli ovaj krevet http://www.flexa.dk/English/Inspirat...447&VariantID=

Pa sam ja pretpostavljala da je to taj model. Mada, ja im mislim sama šivati sve te forice od tkanina pa bih to mogla i na običan visoki gdje bih stavila krevete onda u L položaj. Ovo tvoje mi se čini prenisko.
    :/

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pisala sam Inesici.

Mamanatali, možeš li molim te poslikati svoj krevet, nerazvučen i razvučen? Ovako je skroz teško skužiti samo gledajući na njihovu stranicu kako to izgleda kad su kreveti samo skicirani.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ovaj madrac koji je ispod je privremeno ovaj tjedan. kad gosti odu ispušem ga i spremim.
    inače se igraju čist dobro. samo sjedećki. kad još dođu klinci iz ulice valjda im je najveća fora vidjet kolko ih stane ispod, a onda poslije i na krevete.

al da ne bi bilo zabune. nije da im je tak tijesno. naime ja sam im jednu sobu složila za kao spavanje i zavlačenje, a druga je prazna, samo sa igračkama i kištricama za njih

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mojima će to biti soba i za spavanje i za igru, pa im taj dio gdje se zavlače mora biti komforan. Oni se obožavaju igrati igre gdje se uvlače u neke kućice, tunele, šatore. Tako da mi je sad ovo super otkriće.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Mamanatali, možeš li molim te poslikati svoj krevet, nerazvučen i razvučen? Ovako je skroz teško skužiti samo gledajući na njihovu stranicu kako to izgleda kad su kreveti samo skicirani.
    ja se isto jaaako,jaaako pridružujem ovoj molbi

mene ustvari zanima kada se dogodi čudo i ona ode u svoju sobu spavati,da li bih ja mogla spavati na tom pomoćnom krevetu?
    još me zanima ako ovaj prvi krevet ima zaštitnu ogradu,a pomoćni se može razvući na isti nivo,onda su oni odjeljeni tom ogradom ili se ta ograda može privremeno maknuti?

baš sam dosadna s pitanjima

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

princess, kako kužim, krevet je ladica ispod,a kad se dignu nogice onda to izgleda ovako, uspjela sam naći sliku: http://www.flexa.dk/English/Products...=VO5.VO10.VO11

Ali mamanatali ipak nam poslikaj ako možeš pliz.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bravo ivancice
    ( a je li tu stane madrac normalne debljine?)

ali i ja bih voljela vidjeti kako oni izgledaju jedan kraj drugoga

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    bravo ivancice
    ( a je li tu stane madrac normalne debljine?)

ali i ja bih voljela vidjeti kako oni izgledaju jedan kraj drugoga
    E to ne znam, ali krasni su tako u bojama. Mada, ja bih sašila navlake, i ovako uvijek na madrace staviš barem plahte pa nikakve koristi od boje ispod.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ma znam,znam
    ali moraš priznati da su lezi

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zvala sam Kiku danas i kazu da od nedavno nekih modela vise nema, navodno se u ovim dimenzijama vise ne proizvodi: http://www.flexa.dk/English/Products...antID=VO5.VO10
    I sta sad, da sam kupila taj i da ga hocu recimo nadogradit da imam na kat - sipak dragi gledaoci? Ili moram u startu narucit jedan krevet ali iz serije nadogradivih?
    Sada traje akcija 20 posto nize cijene.
    Inace, djidje su mi zakon.
    Meni je ideja uzeti jednostavan krevet standardnih dimenzija, pa ga za koju godinu dici i napravit bunker za igru. Sa svim onim platnima i djidjama, ali mozda me cijena odvrati od te ideje... Za sad me strah da spava visoko, nema jos ni 2 godine.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ivancice mi imamo baš taj koji se tvoji dečkima sviđa i inače je odličan sad kad smo sredili tu Lesnininu muljažu. To im je garaža, dvorac, šator... ponekad si stave mali stol i stolce unutra i jedu. I ima puno prostora ispod.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivanche prvotno napisa
    ivancice mi imamo baš taj koji se tvoji dečkima sviđa i inače je odličan sad kad smo sredili tu Lesnininu muljažu. To im je garaža, dvorac, šator... ponekad si stave mali stol i stolce unutra i jedu. I ima puno prostora ispod.
    Jel možeš molim te izmjeriti koliko bi ostalo mjesta do dna gornjeg kreveta ako bi se na pod stavio madrac koji 15cm debljine?

Radije bih probala nekako iskombinirati opciju da imamo taj niži krevet pa s madracem na podu, nego onaj skroz visoki iz straha da ne tresnu kad se glupiraju.

Slika isto ne bi bila naodmet.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

evo mene biserke

neko me je ppjao i lijepo sam zamoljena da napišem dimenzije sobe i ako mogu poslikam. i ja umjesto da izbrišem stare ppove ja sam izbrisala sve i sad se ne sjećam kome trebam odgovoriti

pa ću ja tu.

dakle, dimenzije sobe sa krevetima su 300 x 487 cm (to je do ormara. on nije u ovih 487cm)

slikice te sobe su na:
    http://public.fotki.com/Inesica/djsobaroza/

a kad sam slikala rozu sobu, nisam bila lijena pa sam i ljubicastu iako je malo OT:
    http://public.fotki.com/Inesica/djsobaljubicasta/

(inace, boje su trebale biti obrnuto al majstori zeznuli a nama se nije dalo zezat)

ivancice meni se isto čini da bi ova visina kao trajno rješenje bila premala, pogotovo kad postoji i viša opcija.
    ja svakako mislim jedan krevet podizat za još kat u vis (možda i oba) i ispod kombinirat radni stol. to za 2 godine. do tad ću imat u glavi 20 varijanti s obzirom da ih kombiniram za njih 3

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo ovako. Krevet je kao ovaj sa tvojega linka (Colin model), ljestve su mu na desnoj strani, ali to ionako možeš mijenjati. Samo što su nas zeznuli pa nam nisu dali originalne noge koje idu sa tim krevetom nego one koje se nadoštukavaju. Tako da je nama krevet ipak malo niži nego što bi trebao biti original jer nismo stavili te dijelove nego smo malo više nakosili stepenice.

Nemam niti jednu sliku samog kreveta a sad već spavaju pa ne mogu slikati, ali imaš tu gdje se vidi malo u pozadini. krevet
    Od poda do ovih crvenih zaštita je 77 cm, od toga do prve daske je 20 cm + još 7 od daske do madraca i još ti dijelovi koji ga povisuju tako da odgovara ovim ljestvama(toga nema tu na slici) su 11 cm. Znači da je do dna kreveta 115 cm, ako staviš madrac onda ti ostane 100 cm.
    Ono na lijevo je isto Flexin, ali klasičan pa možeš usporediti po slici koliko ima mjesta.
    Sad nema na slici tih naših zastora, ali smo prošli puno jeftinije nego da smo uzeli originale. Sa unutarnje strane sam nalijepila jedan dio čička, na materijal za zastore drugi dio i njima je to super. Mogu sve sami skidati i stavljati. Meni su one originalne điđe ljepše, ali njima se ovo više svidjelo tako da smo svi sretni.
    Mi stalno mijenjamo te kombinacije, sad nam je trenutno kinderbet ispod ali planiram u neko dogledno vrijeme složiti krevete na kat pa da i to isprobaju.
    Sa Flexom sam prezadovoljna i mislim da bi svi drugi kreveti odavno popustili pod njih troje. I da, imamo te obične podnice, gore se složimo i ja i klinci i to ne popusti.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Inesice,savršene su ti obe sobe.
    sada sam sigurna da ću kupiti Flexu
    idem se još malo diviti,a onda ću ti postavljati pitanja

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

http://public.fotki.com/mamanatali/flexa/
    Evo cure, ovako izgleda naš krevet.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zaboravila sam napisati da se kreveti fiksiraju jedan za drugoga (kad su u istoj razini), kako se ne bi razdvajali, dvjema metalnim kukicama.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

e ovo mogu potvrditi 8)

umalo sam uselila u onu ljubičastu , dijelimo strast prema sortiranju igračaka u šarene kutijice.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    i mi legnemo s V u krevet i prebaci se tih 90kg kad ja legnem, a kad legne MM bude tu i 140kg sve skupa :/
    svo troje istovremeno :? ili naizmjenično ?

MM (115kg) i V (25kg)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a ja mislila da du vam dimenzije 20,50,70 8)

ali,nema veze,mogla bi nam staviti tih 140 kg da vidio kako izgledaju na krevetu (ili bar krevete )

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    http://public.fotki.com/mamanatali/flexa/
    Evo cure, ovako izgleda naš krevet.
    hvala mamanatali na slikama
    super je krevet
    da li se i on može nadograđivati pa da kasnije postane dvorac ?
    koje debljine ti je madrac na ovom "pomoćnom"?iste kao na glavnom ili tanji?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    e ovo mogu potvrditi 8)
    dijelimo strast prema sortiranju igračaka u šarene kutijice.
    X
    gdje mogu kupiti takve police za sortiranje igračaka?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

[/quote]
    slikice te sobe su na:
    http://public.fotki.com/Inesica/djsobaroza/

a kad sam slikala rozu sobu, nisam bila lijena pa sam i ljubicastu iako je malo OT:
    http://public.fotki.com/Inesica/djsobaljubicasta/

[/quote]

Gdje si kupila one police sa kutijama u ljubičastoj sobi, ludilo su!!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da je to ikea, i meni se jako svidjaju!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Mislim da je to ikea, i meni se jako svidjaju!
    je ikea je. njihov trofast: http://www.ikea.com/at/de/search/?query=trofast

zapravo su mi i jedna i druga soba namještene iz ikee osim flexinih kreveta.
    ideja mi je bila da se sve treba moći ispretumbavat i kombinirat kako cure rastu. krevete ću nadodavat i stolove ispod / sa strane. a ove stalaže kojih ima i u jednoj i drugoj sobi ćemo kombinirat. s obzirom da su od drveta, ostavljam mogućnost da si cure zažele namještaj i u nekoj drugoj boji jednog dana. pa fino kist u ruke i farbajte.

super su za sve. i igračke i odjeću a bit će i za knjige / bilježnice. umjesto kištrica mogu se staviti i police. samo ako ću o trofastu pisat onda mi je bolje da se prebacim na topic o ikei

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kad smo već OT,
    Inesice odakle ti oni oblačići,leptirići i sunce
    da li su ti boje Dulux?ako jesu,može br?
    hvala,naravno!
    baš smo ti secirali sobe

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

kad smo već OT,
    Inesice odakle ti oni oblačići,leptirići i sunce
    da li su ti boje Dulux?ako jesu,može br?
    hvala,naravno!
    baš smo ti secirali sobe
    oblačići, leptirići, sunce (i još zvjezdice i nekoliko likova iz bajke koje treba polijepiti u sobu sa krevetima) su naručeni odavde: http://www.wallglamour.co.uk/

boje nisu dulux to je jedino što sam sigurna. nažalost, jako lagano odu sa zida. ne znam čije su na kraju i ne znam šifru. birali smo ih prije dosta vremena dok je kuća bila još u procesu gradnje i to smo izabrali između ponuđenih kvadratića i doslovno smo ih upikli iz paleta. znam samo da su druga nijansa po svjetlini (e opisa) jel se svaki pigment više nadoplaćivao

al sa tom ljubičastom smo super zadovoljni. nijansa je stvarno lijepa. ljubičasta je, normalno, po inzistiranju petre i ta soba na večer kad se navuku zastori i još upale rozi cvijetići onak malo pika u oči sa tom rozom. al nismo imali izbora

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala i Inesice
    ima stvarno ludih naljepnica
    još me zanima kada ti je Bea počela spavati na tako visokim krevetima?
    moja će u 10.mj.imati 2.god.pa mi se čini pametnije onaj od mamenatali (a i ja mogu do nje )

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

hvala i Inesice
    ima stvarno ludih naljepnica
    još me zanima kada ti je Bea počela spavati na tako visokim krevetima?
    moja će u 10.mj.imati 2.god.pa mi se čini pametnije onaj od mamenatali (a i ja mogu do nje )
    B je počela spavati sa malo više od 2,5 godine, a P znači sa blizu 5. sa tim da kad se sjetim petre sa 2,5 sigurna sam da ne bi prošlo to spavanje. doduše, više zbog toga što ne bi htjela spavat sama

a sad sam i skužila da sam napisala da ljubičasta bode u oči. zapravo sam mislila na rozu da bode i nju je birala P. roza daklem je malo onak

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inesica, sobice su prekokrasne

ja se nisam usudila dizati krevete u strahu od padanja, ali kad vidim ovo poludignuto.....

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Inesice, sobe su prelijepo uređene. Naša dječja je gotovo identičnih dimenzija, samo što se moji dečki moraju i igrati u njoj tako da ja moram ili na kat ili krevete uz zid. Mi smo drugu dječju zasad ostavili za radnu, a i F. kad krene u školu trebat će mir za učenje.

Ivanche, ne mogu baš skužiti sa slike, ispod kažeš da je kinderbet? Znači stane on po visini?

F. se sad po najnovijem zapalio za onaj s visokim katom jr sam mu rekla da je on sad veliki dečko, pa šta će kad krene u školu još malo, možda mu dosadi igranje s malim bracom pod zastorima. Tako da ćemo možda uzeti jedan poluvisoki i jedan visoki.

Znači sve dijelove možeš naknadno nadokupiti ako odlučiš nadograđivati-povisivati kat i sl?

Je li netko od vas možda već bojao nešto od ovog namještaja?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

poludila sam jučer u Kiki

flexa od 1.7. više ne proizvodi krevete duljine 190 cm ( pominjala je nešto i 140cm- ja sam shvatila da ne proizvode više ni širinu 140cm :? )

baš sam ljuta i to zato jer su s furali na flexibilnost i mogućnost nadogradnje po potrebama - što da sam kupila prije 3 godine (kad nam je trebao jedan krevet) - samo jedan krevet i sad ga htjela nadograditi u krevet na kat ?

eto...
    sad na kraju tražimo stolara koji može napraviti krevet ala flexa

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo mi smo kupili ovaj krevet i jedva čekamo da nam stigne.
    N se jako dopao i nije se u Kiki dao s njega.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    Evo mi smo kupili ovaj krevet i jedva čekamo da nam stigne
    N se jako dopao i nije se u Kiki dao s njega.
    jeste kupili i ove drangulije oko i na njemu?
    kakve su cijene?

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kakve su cijene?
    Nismo, samo taj krevet sa ogradom.
    Za jastuke i madraca ne znam cijenu, ali mislim da se kupola kreće oko 400 kn, a ovi džepovi oko 300 i nešto sitno... zaboravila sam...

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jucer je u Kiki bila guzva, svi kupuju Flexu

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    flexa od 1.7. više ne proizvodi krevete duljine 190 cm
    to je neka veličina van standarda, nadam se?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    Citiraj mirjana prvotno napisa
    flexa od 1.7. više ne proizvodi krevete duljine 190 cm
    to je neka veličina van standarda, nadam se?
    ne, to im je bila standardna duljina - tj. imali su 2 standardne duljine - 190cm i 200cm.

prije je 190cm zaravo bila standardna duljina kreveta (to se odnosi na duljinu madraca) - znam jer moji nisu mogli naći duži krevet za mog brata (on sam ima 190cm) a je na kraju tata sam produžavao krevet...

na webu još uvijek imaju u katalogu tu duljinu :?
    baš sam im jučer poslala mail pa sad čekam odgovor

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

s nestrpljenjem čekam popodne da izmjerim naš krevet. mislim da je ipak 200cm.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kakve su cijene?
    Za jastuke i madraca ne znam cijenu, ali mislim da se kupola kreće oko 400 kn, a ovi džepovi oko 300 i nešto sitno... zaboravila sam...
    a koliko je sam krevet?
    tvoj model nema ispod ladice?

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kakve su cijene?
    a koliko je sam krevet?
    tvoj model nema ispod ladice?
    Nismo uzimali ladicu jer nam sada nije potrebna. Lako ju kupimo ako nam zatreba.
    Mi smo uzeli 200x90cm, zaokružit ću na 2000 kn.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ajoj
    a to je kao s popustom...

hvala ti Ora na info

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajoj
    a to je kao s popustom...

hvala ti Ora na info
    Je to je s popustom.
    Nije baš jeftin, ali gledali smo na dugoročno pa smo se zato odlučili na njega...
    Nema na čemu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jupiiii! Naručili danas krevet za princezu. Bijeli sa okruglim nogama, tunel, jastučiće sa strane, podlogu za igranje i kutiju za igračke. Veselim se ko prasica!!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

de daj neku sliku :D

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

A ja ljubomorna ka pas na sve vas,ali samo dok se ne dočepam civilizacije i dućana..
    onda ću se i ja doći pohvaliti ovdje 8)

twin kakve su to okrugle noge :?
    di si naručila? koliko se čeka?koliko si platila?
    malo generalija molim

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

možda ovaj ljepotan

i kakva je to podloga za igranje?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne mogu naći slike na netu. Razlika je samo u zaštitnoj ogradi i nogama. Moja zaštitna ograda nema razmaka između dasaka nego drvo i plastični okvir u koji stanu slike, crteži i sl. Noge nisu četvrtaste nego okrugle i krevet stoji na sivim nogama, ne na drvenim. Poslije kad se povisuje stavljaju se drvene. Super je što se za ovaj model ne mora naručiti podnica jer su njihove kao i madraci jako loše.

Podloga za igranje je veličine madraca, dakle spremam je pod krevet jer sam shvatila da mo ne trebaju ladice pošto mi njen ormar zjapi prazan. Do sada sam imala puzzle na jednom dijelu sobe i već su mi dosadile, a i uništila ih je na moru pa mi se ovo čini zgodno da se ne igra na parketu. Ja naime imam fobiju od hladnoće.

Naručila sam joj kvalitetnu podnicu i Hespo madrac i sada je mirna do puberteta. To sam mužu rekla, samo se nasmijao.

Flexa se čeka 8 tjedana. Za rođendan spava u novom krevetu!

Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •