meda,
hespov madrac 1600 kn???
šta mu je? (mislim madracu)
to se i ja pitam
nemam pojma, mm zapeo, al on ima pojma jos manje![]()
onda dobro
vrlo sam bliska s donošenjem takvih odluka u životu ( glavno da je skupo ), pogotovo ako je mala u pitanju
Vi koji imate Flexa ormare, jeste li zadovoljni? Kreveti su fakat masivni, tu nemam zamjerke. No, danas gledala onaj najveći ormar (takav nam treba) i ne čini mi se nešto extra kvalitetan, nekako mi je klimav i ne čini mi se masivan. Teta u Kiki tvrdi da samo nisu dobro "prišerafljeni"![]()
Zanima me mogu li se Flexa kreveti na kat, odnosno krevet na kat oko 180 cm ispod kojeg je radni stol sniziti na recimo 120 cm pa postupno povećavati???
Vidjela sam u Kiki takav jedan ali mi je to još uvijek previsoko za dijete, ne znam...
Pokušavam naći link na FLEXin kinderbet koji se pretvara u krvatić, ali nikako da ga pronađem ???
Možda netko zna u čem je problem? U FLEXinom katalogu samo veliki kreveti.... a sigurna sam da sam ga negdje viđala...
Mislim, imam ga je doma, ali htjela bih ga pokazati jednoj poznanici koja razmišlja o kinderbetima....
ja samo znam za onaj manji krevet, koji je duljine 160 cm, a i nesto je uzi. e sad da li si on moze pretvoriti u kinderbet ne znam. za ovaj znam jer smo mi imali problem sloziti dva djecija kreveta u sobi.
imali su ga u kiki izlozenog. sad vec neko vrijeme nisam gledala detaljno flexin program pa ne znam da li je jos tamo.
OT skuzih tek sad da stize cura, drago mi je sto ti u musko okruzje stize pojacanje![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 10.10.2011. at 13:04
Hvala, spajalica... da, dolazi mi pojačanje....
Ja ima taj krevetić doma, čak i M. ima veliki takav, P. ima od nekog drugog proizvođača.
Htjela sam baš link n astranicu, da mogu proslijediti poznanici. A ovo sam joj i ja rekla, da ode u Lesninu ili Kiku i pogleda.
Meni je to stvarno super isplativa investicija i dugoročno rješenje. P. je spavao u krevetiću do nedavno.
evo nasla sam ga. to se zove flexa junior, imas ga u katalogu od 2011 od str 6.
ali meni je on istog izgleda kao i klasicni krevet pa je mozda zbog toga. uglavnom iako imas taj krevet cisto da napisem ovdje dimenzije tog kreveta su 70x150 cm
a klasicni se radi u dvije velicine 90cm x 200cm and 90cm x 190cm.
Ali to nije to!
Ovo je baš kinderbet, koji se kasnije može pretvoriti u krevetić, ali je još niži od ovog i nije takav dizajn....
Zvala u Lesninu, oni više ne drže kinderbete od Flexe!!!
Ne znam za Kiku..
onda je nemoj ni slati u kiku, jer tamo sigurno to nemaju, jer flexin program sam proucila, bar sve ono sto je u kiki izlozeno.
imamo Flexinu sobu možda dvije godine
sa svim sam zadovoljna osim s krevetom
osim što se s pojedinih mjesta boja skida, čim se takne krevet šrkripi za poluditi, čini mi se da će se ubrzo raspasti
za razliku od kreveta ladičara koji je odličan
imate li vi problema ?
Krevet na kat + ladica. Sve 5. Ne miče nikud.
Imali smo jadan krevet 3 godine. Skakala hrpa djece po njemu. Ništa ne škripi.
Možda ga treba rastaviti i ponovo sastaviti??
u nas škripi, strah me je i puhnuti u njega
Možda je krivo složen? Nama ništa ne škripi..
a je li vam se barem malo ogulila boja ?
Naš krevet na kat je super, ništ ne škripi. Ormari su malo klimavi.
Mi imamo dva kreveta koji su prije bili srednje visoki, a sad su spušteni.
Ništa ne škripi, a i boja je još cijela. Naši su natur, pa možda zato.
Sad ih planiramo farbati u bijelo mat i staviti ih na kat da bude više mjesta u sobi.
Natur - lak je na mjestu.
Jedan krevet 3godine, ladica 2godine drugi krevet mjesec dana.
Jedino se vidi razlika u boji drveta, ali to je ocekivano.
Mozda postoji garancija na lak/boju?
Pisi izravno u Flexui pitaj. To ne bi smjelo biti tako.
bijela boja se skinula vrlo brzo nakon kupnje i to na onoj stranici kreveta koja je prema zidu, tj. nije izložena nikakvim traumama i to na par mjesta
nisam htjela protestirati jer se ne vidi..
ali škripanje kad mi mala dotakne krevet me stvarno živcira...
a imamo i ormar i dva ladičara i police za knjige i kašun za igračke i stol...ma sve besprijekorno
zašto mi ovu temu ne prikazuje pod praćene teme, nego ju moram tražiti?
princess, jel ti škripi cijeli krevet ili više ogradica? nama je škripala ogradica i to ono baš jako čim je takneš, onda smo posprejali onim uljem WD-40 i sve je prestalo,a kako smo krevet prebacili na drugu stranu sobe više ni ne škripi, škripao je na određenim mjestima kad bi mi sjedali za uspavljivanje pa bi valjda zbog muževe težine tu popustilo i škripalo čim bi netko tu prenio težinu.
ne znam zašto ali otkako smo ga prebacili na drugu stranu više ne škripi, na novoj strani nema letvice-lajsne na parketu uz zid pa možda je bolje "sjeo".
inače, mislila sam da nam se boja nije skinula nigdje kad ono pogledam bolje i vidim da je nešto sitno na nekim mjestima uglavnom to mi izgleda kao da je ugriza od Franka jer grize sve što stignu kako mu zubi rastu. na te male točkice stavit ću malo korektora, ma ni ne vide se ako se baš ne zagledaš.
škripi sve živo
pa je li vam smrdila soba nakon što ste posprejali wd-om
ma kakvi, malo posprejaš, otvoriš prozor, nije se ništa osjetilo.
pa stavrno ne znam zašto sve škripi pa jel se dijete uopće naspava ako škripi čim se okrene u krevetu.
dijete još spava s mamom,
na krevetu se rijetko spava
Možda nije idealna tema za pitanje, ali mi se čini da bi ovde najpre mogla dobit odgovor. Dečko ima 4 godine i spava od drugog rođendana na velikom Flexa krevetu. Sad planiramo seku koja će uskoro 2 god uselit u sobu, i dić dečka na kat, ali se pitam da nije premali. Kad su vaši klinci počeli spavat gore.
Drzi li lesnina jos flexu?
Promjenili su vlasnika, da nisu i dobavljace
Nama je škripalo na dijelu između ljestvi i ogradice, odšetafili ljestve, malo podesili ogradicu i više ne škripi.
Mi smo kupili flexa krevet(200 cm) i još dodatni ležaj. Taj dodatni je samo par cm kraći od originalnog i izvlači se ispod gornjeg kao ladica. Ima i nogice koje se mogu podići, pa su jednako visoki.
Što se flexa namještaja tiče, jako smo zadovoljni. Već 4 godine imamo njihov trokrilni ormar i veliki ormar otvoreni samo s policama. Savršeno je čvrst i nakon 4 godine. Sad smo kupili krevet s dodatnim krevetom koji se izvlači ispod njega,tako da su u biti 2 kreveta i komodu s vratima i ladicama. Sve je natur. Sve smo kupili u Kiki u Zg.
Ako bu netko u nekom trenutku imal viška 2 kompleta dugih nogu (za krevetice naravno) za podizanje flexinih kreveta za staviti radni stol ispod, nek se javi.
Klinci rastu i vrijeme je za promjene pa da pitam prvo ovako prije nego sto krenem putem Kike i Lesnine..
Natur boja
Hvala![]()
Može li taj ladica-krevet ispod bilo kojeg flexa kreveta? Imamo jedan obični flexa, mislite da je moguće kupit tu ladicu da stane ispod njega?