I mi smo danas ponosni vlasnici dvije flexice, osnovni krevet imaju na skladistu i cijena je 1000 kn (ako se uzme taj sa skladista) ali on nema ogradice samo ima onu kod glave i ispod nogu.
Dodatno smo narucili ogradicu svom duzinom (da ga ne hladi zid i da se moze nasloniti) i ogradicu skoro cijelom duzinom da ne padne s kreveta.
Te dvije ogradice su 2x418 minus 30% popusta (imam osjecaj da stalno imaju isti popust)=oko 600 kn.
Ukupno 1600 kn.

Za Janka smo uzeli bez prednje ogradice i kostao je 1200 kn.

Obzirom da smo "usparali" 400 kn uzeli smo im jedan komplet dzepova (3 dzepa spojena + 2 spojena) koji se objese na ogradicu kreveta - motivi vitezovi, iako je Janko htio kombinaciju za cure (roza, zuto s tockama).

Isporuka kreveta u petak, ogradice stizu kasnije.

Mi smo zabranili Janku kombinaciju najviseg kreveta i stola ispod njega jer nosi naocale i ja sam izricito da stol bude na prirodnom svjetlu (a mjesta u sobi ima).
Varijanta kreveta na kat u L (to su oni srednje visine) koja je meni najdraza i radi koje sam navijala za Flexu je propala - izjasnili su se da ce stariji spavati dolje a mladji gore sto smo mi odbili once again.
Tobogan nisu htjeli (i preskupo je uz njega kupovati jos jedan krevet) tako da moje estetske potrebe nisu utazene ali tjesim se da imaju obojica kvalitetne krevete pa eto mogu u njima sigurno spavati do svoje 30te godine. Zidove cemo oslikati zastavicama i ... mozda pocnu spavati van naseg kreveta.
U stvari zato nam treba Flexa, da ih namami iz brloga.