Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bolovi u predjelu zdjelice

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno bolovi u predjelu zdjelice

Jućer su me uhvatili nevjerojatni bolovi u predjelu zdjelice, prvo kao probadanje nisko desno, a kasnije u obliku nevjerojatno jakih grčeva jako nisko dolje u zdjelici, čak sam imala dojam da me i sve kosti zdjelice bole. Nemam problema s mokrenjem, niti peće, boli ni ostali simptomi. Usljed bolova sam završila na hitnoj ( možete misliti cijelu noć s tim bolovima) i oni su mi tekli da imam nešto bakterija u urinu, te povišene leukocite u urinu. Krvna slika je sve u svemu ok osim mrvu ispod granice mcv i mch, te kreatina.
    Da stvar bude kompliciranija u zadnjih tjedan dana imam neke druge brige. Svrbe me cice za poluditi ( ne stalno, ali kada uhvate je gadno), također i osjećaj trnaca u istima, pogotovo tu na ovom pazušnom području. Povremeno imam dojam da mi stoji želudac u grlu ( ma dobro to može biti i refluks, ali opet, nemam žgaravicu koja inaće to prati), te intenzivnije osjetilo mirisa ( kada mi dolaze stranke na šalter, osjetim neke i preko stakla da vonjaju na cigarete, alkohol i slično) što zna izazvati spomenuti osjećaj u grlu. Je i ja sam pomislila da usprkos tome što pazimo i znam da se ne može dogoditi ( prvo radili 12, drugo 9 mj) mogu biti trudna. Još mi je rano. Imam cikluse 32-36 dana ( + - par dana u nekim slučajevima), zm 06.01. dakle rano je za dobiti, tek čekam iza 06 da bi moglo. E sada, test je prije 4 dana bio potpuno negativan, ali danas sam napravila novi s obzirom da su mi preporučeni antibiotici i imam dojam da je crta malo vidljiva ( više naznačena, nego vidljiva, tek sjena na testu) i da je to moja mašta ili štogod. Dakle što da mislim. Nisam ni sama pametna? Ne vjerujem u mogućnost da sam trudna iz razloga što ne vjerujem da se djeca mogu dogoditi ( bar ne meni, radi spomenutog radnog staža na pravljenju site), a opet neki simptomi mi govore drugačije.
    Pto da radim? Ako ne počnem piti tablete postoji mogučnost još većih problema i jako gadnih bolova, ako počnem i uspostavi se da je moja intuicija ipak točna pa sam trudna, mogli bi ljekovi naškoditi bebi. I sada ti budi pametan.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Djeca se mogu dogoditi, itekako (vaš "radni staž" u pravljenju djece ne mora ništa govoriti).
    Crtica na testu, koliko god nejasna i slaba bila, je ipak crtica.
    Ja bih na tvojem mjestu nazvala doktora koji mi je prepisao antibiotike, rekla mu da postoji mogućnost da sam trudna i neka mi da neki drugi antibiotik, koji se može uzimati u trudnoći.
    I možda da izvadiš betu, pretpostavljam da nije prerano.

I... čestitam! (Valjda se nisam zaletila.)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

po ovome sto si napisala i ja mislim da ti treba cestitiat i
    ajde javi razvoj situacije

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zibba, kaj ima?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

isprepadale smo je s nasom dijagnozom

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a baš ste dvije vještice!
    Posljednje uređivanje od ninik : 15.02.2010. at 16:06

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma ništa, dobila sam M 11.02. trajala je nevjerojatnih 5 dana ( nikada nije bila ispor 8 dana, samo duže) i sada sam opet blažena bez uložaka. Čak nije bila ni jaka kao inače, prva dva dana mojenjam tampone svaka 2-3 sata jer inače imam poplavu na ulošku ( da moram nositi i uloške istovremeno), a sada sam iskoristila svega 4-5 tampona. Možda se napokon ( nakon 15 godina) moja M odlučila stabilizirati i skratiti na neko normalno vrijeme. Još uvijek zaviđam ženama koje imaju M 2-4 dana. Ubiju me ulošci preko tjedan dana, nekad dobijem i plikove od njih. Morala mijenjati puno proizvođaća dok nisam naletjela na neke koji ne izazivaju probleme. Želudac i dalje gnjavi, danas od buđenja, probadanja su i dalje tu ( povremeno), napravila još par testova i svi su bili negativni. Sada si mislim da je možda nešto i bilo pa da je taj dan bila Implatacija ipak bi sve s M otišlo jer su išli i veći komadi. Tako da sam očito navukla neku upalu ( iako me opet gnjavi ovih samo 5 dana). Ma nikako nisam zadovoljna, ako je 8 dana ja bi kraće, sada 5 dana pa mi nije jasno, tko bi me znao.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zibba imaš poruku..Konačno sam našla nekog sa istim problemom.Samo što je kod mene to stanje već kronično...svaki mjesec isto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •