-
bolovi u predjelu zdjelice
Jućer su me uhvatili nevjerojatni bolovi u predjelu zdjelice, prvo kao probadanje nisko desno, a kasnije u obliku nevjerojatno jakih grčeva jako nisko dolje u zdjelici, čak sam imala dojam da me i sve kosti zdjelice bole. Nemam problema s mokrenjem, niti peće, boli ni ostali simptomi. Usljed bolova sam završila na hitnoj ( možete misliti cijelu noć s tim bolovima) i oni su mi tekli da imam nešto bakterija u urinu, te povišene leukocite u urinu. Krvna slika je sve u svemu ok osim mrvu ispod granice mcv i mch, te kreatina.
Da stvar bude kompliciranija u zadnjih tjedan dana imam neke druge brige. Svrbe me cice za poluditi ( ne stalno, ali kada uhvate je gadno), također i osjećaj trnaca u istima, pogotovo tu na ovom pazušnom području. Povremeno imam dojam da mi stoji želudac u grlu ( ma dobro to može biti i refluks, ali opet, nemam žgaravicu koja inaće to prati), te intenzivnije osjetilo mirisa ( kada mi dolaze stranke na šalter, osjetim neke i preko stakla da vonjaju na cigarete, alkohol i slično) što zna izazvati spomenuti osjećaj u grlu. Je i ja sam pomislila da usprkos tome što pazimo i znam da se ne može dogoditi ( prvo radili 12, drugo 9 mj) mogu biti trudna. Još mi je rano. Imam cikluse 32-36 dana ( + - par dana u nekim slučajevima), zm 06.01. dakle rano je za dobiti, tek čekam iza 06 da bi moglo. E sada, test je prije 4 dana bio potpuno negativan, ali danas sam napravila novi s obzirom da su mi preporučeni antibiotici i imam dojam da je crta malo vidljiva ( više naznačena, nego vidljiva, tek sjena na testu) i da je to moja mašta ili štogod. Dakle što da mislim. Nisam ni sama pametna? Ne vjerujem u mogućnost da sam trudna iz razloga što ne vjerujem da se djeca mogu dogoditi ( bar ne meni, radi spomenutog radnog staža na pravljenju site), a opet neki simptomi mi govore drugačije.
Pto da radim? Ako ne počnem piti tablete postoji mogučnost još većih problema i jako gadnih bolova, ako počnem i uspostavi se da je moja intuicija ipak točna pa sam trudna, mogli bi ljekovi naškoditi bebi. I sada ti budi pametan.
-
-
-
Osoblje foruma
-
-
a baš ste dvije vještice!
Posljednje uređivanje od ninik : 15.02.2010. at 16:06
-
Ma ništa, dobila sam M 11.02. trajala je nevjerojatnih 5 dana ( nikada nije bila ispor 8 dana, samo duže) i sada sam opet blažena bez uložaka. Čak nije bila ni jaka kao inače, prva dva dana mojenjam tampone svaka 2-3 sata jer inače imam poplavu na ulošku ( da moram nositi i uloške istovremeno), a sada sam iskoristila svega 4-5 tampona. Možda se napokon ( nakon 15 godina) moja M odlučila stabilizirati i skratiti na neko normalno vrijeme. Još uvijek zaviđam ženama koje imaju M 2-4 dana. Ubiju me ulošci preko tjedan dana, nekad dobijem i plikove od njih. Morala mijenjati puno proizvođaća dok nisam naletjela na neke koji ne izazivaju probleme. Želudac i dalje gnjavi, danas od buđenja, probadanja su i dalje tu ( povremeno), napravila još par testova i svi su bili negativni. Sada si mislim da je možda nešto i bilo pa da je taj dan bila Implatacija ipak bi sve s M otišlo jer su išli i veći komadi. Tako da sam očito navukla neku upalu ( iako me opet gnjavi ovih samo 5 dana). Ma nikako nisam zadovoljna, ako je 8 dana ja bi kraće, sada 5 dana pa mi nije jasno, tko bi me znao.
-
Zibba imaš poruku..Konačno sam našla nekog sa istim problemom.Samo što je kod mene to stanje već kronično...svaki mjesec isto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma