Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: pišo u nevolji

car avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno pišo u nevolji

Moj sin od 4.5 godine ima jedan problem za koji ne znam da li je uobičajan ili ne. Naime glavić njegovog piše krajem dana ima vrlo neugodan miris. Kožicu može prevući preko glavića, pa nema fimozu. Naše rješenje je vrlo jednostavno, kupanje svake večeri i detaljno pranje. Zanima me da li drugi imaju slične probleme i da li je to uopće problem, odnosno, da li će se s vremenom sve samo srediti ili trebam na neki način djelovati. Mi bi rado koji dan preskočili tuširanje, ali sjećanje ne miris koji će nas dočekati slijedeći dan ne dopušta taj luksuz.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Možda je stvar u premalo tekućine ili tak nekaj pa je mokraća pregusta... Mi nemamo takav problem ali htjedoh reći da kad želimo izbjeći kupanac samo na bideu operemo guzu i pišonju i stvar riješena...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a možda ne bi bilo loše dati urin na pregled.
    kod moga je obavezno ako smrdi ili urin ili (što se jučer dogodilo) pišulinac, znam da je u pitanju urino infekt.

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    a možda ne bi bilo loše dati urin na pregled.
    Dobar savet.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a) urin na pregled, za svaki slučaj

b) Ne vidim potrebe za preskakanjem večernje higijene - moji dječaci su sad u 10 i 9. godini.... u životu nisu preskočili večernje pranje (kupanje ili tuširanje, svejedno) bez obzira na goste, ljetovanja i ine situacije i uopće ne razmišljaju o tome (kao ni mi)... Kad su krenuli u školu, ja sam počela preskakati njihove rituale tj. nisam pomagala baš svaki put, a do tada nije bilo šanse. Sada se peru sami. I dalje svaku večer.

car avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala svima na savjetima. Uistinu je bilo logično pogledati kakav je urin i mikrobiologija urina. To smo i napravili. Nalazi su iznenađujući. Urinokultura sterilna, ali u sedimentu urina mnoštvo bakterija. Prvo pitanje pri izdavanju nalaza je bilo koliko je mokraća stajala. Radilo se od oko 1 i pol sat. U dogovoru s pedijatrom, postupit ćemo prema njegovom savjetu: pregled urina i urinokulture ćemo ponoviti, mamu poslati kod ginekologa, ionako nije bila dugo, a pišu mazati nekim kortikosteroidom da vezivno tkivo olabavi i da prevlačenje kožice bude lakše. Jedino je pitanje što tata mora raditi .

car avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala svima na savjetima. Uistinu je bilo logično pogledati kakav je i urin i mikrobiologija urina. To smo i napravili. Nalazi su iznenađujući. Urinokultura sterilna, ali u sedimentu urina mnoštvo bakterija. Prvo pitanje pri izdavanju nalaza je bilo koliko je mokraća stajala. Radilo se od oko 1 i pol sat. Pregled ćemo ponoviti, mamu poslati kod ginekologa, ionako nije bila dugo, a pišu mazati nekim kortikosteroidom da se vezivno tkivo olabavi i da prevlačenje kožice bude lakše. Jedino je pitanje što tata mora raditi .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •