Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Baby haller

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Baby haller

Pozdrav,

Jel zna mozda netko gdje mogu kupiti rabljeni Baby haller. Novi kosta 250kn i to mi se cini doista previse, pa mozda netko od roditelja ima, a da ga je voljan prodati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pitaj na forumu, mi svoj ne damo jer će nam trebati još cca 2 godine. Ili pitaj cure na Bronhitičari, sinusasi, 3 dio:::.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Pitaj na forumu, mi svoj ne damo jer će nam trebati još cca 2 godine. Ili pitaj cure na Bronhitičari, sinusasi, 3 dio:::.
    ili nemoj jer je to zabranjeno pa ćeš zaraditi ban

iz pravila foruma:
    IZRIČITO JE ZABRANJENO:
    6. Zabranjuje se komercijalno oglašavanje bez odobrenja administratora otvaranjem topica, uključivanjem u postojeće topice, postavljanjem linkova u potpis ili profil. Izuzetak je podforum Forumska burza gdje je korisnicima foruma (koji ispunjavaju uvjete) dopušteno oglašavanje ponude i potražnje rabljenih artikala.
    dakle, možeš tražiti na forumskoj burzi, ako ispunjavaš uvjete, ali ne i na ostalim pdf-ovima

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj noklica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,

Jel zna mozda netko gdje mogu kupiti rabljeni Baby haller. Novi kosta 250kn i to mi se cini doista previse, pa mozda netko od roditelja ima, a da ga je voljan prodati.

ako dijete ima dijagnosticiranu astmu trebala bi ga dobiti preko doznake. Ja sam nažalost za to saznala tek kad sam pljunula lovu za njega.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi ga koristimo već 8 godina. S te strane to i nije velika lova.... ali da, može se dobiti preko doznake. Moj E nije imao astmu, ali je imao česte bronhitise (i sad ponekad, pa nam baby haller još treba) ali otplatio se 100 puta.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

naravno da nam to nisu rekli u bolnici, ali moj mali ima bronhitis vec po drugi put i situacija je dosta kriticna ovaj put. A gdje je tema s bronhiticarima?? Mozda bi tamo mogla naci i neki dobar savjet. Stariji mi nikada nije niti bio bolestan, pa nisam znala sta su to bolnice i doktori, a ovaj otkada se rodio, respiratorni problemi..... koma

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo tu:
    http://www.roda.hr/forum/threads/344...-kako-je-3-dio

Tražim preko Google-a, tak mi najlakše ide...

Inače, naš E je od rođenja isto sklon tome (stariji sin češće ima upale grla). Osim hallera pomaže i ono lupkanje po leđima da dijete izbaci sluz.... Pitaj pedijatra da ti pokaže kako se to radi. Ja sam svog sina znala preko koljena (da mu je glava na niže) i to između obroka, da mu nije pun želudac hrane. A onda tup - tup - tup... sa dva prsta lagano kuckaš od malo iznad struka pa prema lopaticama, jednu stranu pa drugu... Ta metoda pomaže da se sluz odlijepi i dijete je onda iskašlje. Dosta dugo to treba raditi, po 15-20 min, dok se dijete svojski ne zakašlje i izbaci užase... (neće svaki put, ali često uspije). Često znaju i povratiti (jer gutaju sluz) i izgleda grdo grdo, ali odmah je lakše i skrati bolovanje za tjedan dana. Od čajeva - sljez.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam samo rekla da će to vjerovatno malo duže koristiti, tak da se isplati nabavit

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi smo svoj koristili svega 2-3 puta (sa 2 mj.) i sad više hvala Bogu nemamo takvih problema pa mi novi stoji doma. S obzirom da sada imamo već 2 i pol god, iskreno se nadam da nam više neće ni trebati. Ako hoćeš, javi se na pp.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Može li mi netko napisati šta je to Baby haller, ukratko, naravno. Nismo ga trebali do sada, a jučer sam baš slučajno prvi put čula za to pa sam znatiželjna šta je to. Nešto kao inhalator?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Inhalator za dijete. Evo slike:

http://www.aptekawsieci.pl/photo/7756.jpg

Gumena maska ide na lice djetetu, a na drugi kraj stavi se patrona s lijekom (mi koristili Ventolin), špricne lijek i dijete udiše određeni broj puta, po preporuci liječnika. Tako se lijek bolje iskoristi, manje ga treba, brže djeluje, dospijeva baš tamo gdje treba (u pluća) a ne kroz želudac kako to ide sa sirupima.

Prije par godina naši su pedijatri imali običaj naručivati djecu na inhalacije u ambulantu. Ovo mi je bilo spas da ne moram tamo ići. Srećom, ne trebamo ga više (i prerasli smo ga).

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala na odgovoru i slici! Mi koristimo inhalator (nemam sliku za priložiti), uglavnom stavljam fiziološku, ali po preporuci doktorice kad je jako kašljala stavljali smo par kapi ventolina. nastavila sam ju svakodnevno inhalirati samo fiziološkom i mislim da ima koristi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •