Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: AS Kiddy

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mi imamo kiddy comfort pro, a odlučili smo se za nju upravo zbog rezultata testova, ima dobre rezultate i za frontalni i za bočni sudar.
    z
    a sad sam zadovoljna, curka ju je dobro prihvatila, malo me brine hoće li joj ljeti biti vruće u njoj, ali nekako mi se čini da bi joj čak trebalo biti udobnije nego u ovima s pet točaka vezivanja jer ustvari ima više lufta oko tijela budući da nije pritegnuta uz sjedalicu, dečki su imali maxi cosi priori i leđa su im uvijek bila mokra od znoja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo Kiddy vec 2 god i zaista je ljeti u njoj jako vruce. Sto zbog precke sprijeda,sto zbog bocne zastite,kraj glave.
    Zimi je ta precka cak i prednost,lijepo se stisne i toplije joj je,ali ljeti... To je ujedno i jedina mana sto se tice sjedalice. Inace smo jako zadovoljni.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo Kiddy vec 2 god i zaista je ljeti u njoj jako vruce. Sto zbog precke sprijeda,sto zbog bocne zastite,kraj glave.
    Zimi je ta precka cak i prednost,lijepo se stisne i toplije joj je,ali ljeti... To je ujedno i jedina mana sto se tice sjedalice. Inace smo jako zadovoljni.
    a sta ne pise na njihovoj stranici da imaju neki posebni materijal na Kiddy Comfort Pro u kojem se po ljeti ne bi trebali znojit....... mi smo jos uvijek u MC Cabriofix, imamo tek 4 mjeseca, ali nakon duljeg istrazivanja najvjerovatnije ćemo uzeti Kiddy.... pa sam si mislila ako slucajno taj materijal bude da se ipak bude jako znojio u njoj, kupit cemo ljetnu presvlaku

Evo citat s njihove stranice:

"Do sada su se djeca vrlo brzo oznojila u sjedalici. Na mjestima i zonama gdje su se djeca najbrže oznojila, kiddy comfort pro je obložen prozračnim klimatizirajučim materijalom Thermotex. Tako je vožnja pri dužim ljetnim putovanjima užitak. Ekstremno apsorbirajući materijal pri udarcima korišten pri izradi osigurava potpunu bočnu zaštitu."

Link: http://www.kiddy.de/cr/comfort-pro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •