Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: AS Kiddy

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
    Ali, glavna dilema mi je sljedeća. Dijete mi ima 2g i 3 mjeseca, visoko je 101cm, i 15kg. Namjerila sam se kupiti sjedalicu Comfort Pro 9-36kg budući da ćemo, nadam se,imati još jedno dijete. Međutim, problem ju je trenutno kupiti, kao što sam objasnila gore. Distributer mi nudi Discovery Pro koja pokriva II-III (15-36kg). On bi po kilaži spadao u tu grupu također, cijena je puno primamljivija (košta oko 900kn, a Comfort Pro 1.900kn). ALI. Discovery nema jastuk sprijeda, dakle dijete se veže samo pojasom automobila! To je sumnjivo, zar ne? Zar nije da dijete ispod 18kg ne smijemo vezati samo pojasom automobila? I sad sam u dilemi. Ne bih kupovala tu Discovery ako je opasna, a opet, duplo mi je jeftinija. Luda sam od pretraživanja informacija, može li mi netko odgovoriti
    To što ćete imati još jedno dijete ne znači ništa jer ova sjedalica koju si mislila kupiti bi trebala biti u upotrebi do djetetova 12. rođendana, što znači 10 godina. Činjenica je da ako kupiš AS grupe I/II/III (od 9 do 36 kg) nakon što dijete dođe do 18 kg prelaziš na vezanje pojasom automobila. To može biti ubrzo (mada nije čest slučaj) a može biti i za dvije godine. A u čemu se sada vozite?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    To što ćete imati još jedno dijete ne znači ništa jer ova sjedalica koju si mislila kupiti bi trebala biti u upotrebi do djetetova 12. rođendana, što znači 10 godina. Činjenica je da ako kupiš AS grupe I/II/III (od 9 do 36 kg) nakon što dijete dođe do 18 kg prelaziš na vezanje pojasom automobila. To može biti ubrzo (mada nije čest slučaj) a može biti i za dvije godine. A u čemu se sada vozite?
    Hvala na odgovoru. Da, svakako, teško da bi ova kiddy pokrila i drugo dijete, baš sam blesava. Ivor se sada vozi u chiccovoj koja pokriva grupu do 18 kg, i sve ok što se kilaže tiče, ali visina je njegova problem, odnosno pojasevi, čija je najviša razina podosta ispod one njegovih ramena, ne znam koliko, recimo 3-5 cm ali dovoljno da ga pritišće i da se nervira pa i uspijeva izvući ruke ispod njih. Drugi problem je što je posuđena i dotrajala, istječe joj rok. Dakle, definitivno kupujemo drugu. Istraživala sam koju bismo i zaključila kiddy zbog više razloga. Mislim da me osim sigurnosti najviše privukla alternativa za pojaseve koji su mu i inače mrski, dakle onaj jastuk sprijeda, koji bih koristila do njegovih 18kg. Cijena je tu negdje s većinom sjedalica koje su u vrhu po testovima, kvaliteti,odnosno sigurnosti. Dok sam čekala na forumske odgovore, pretražila sam i zaključila da definitivno nema vezanja samo pojasom s 15kg, tu nema dileme. Nema smisla kalkulirati kad će dostići 18 kg, kao što mi kažeš, on je npr. u godinu dana porastao na težini kilogram. Dakle, otpada Discovery 15-36kg. Ostajem pri Comfort pro, ali moram čekati do početka svibnja. Do tada je teško izbjeći vožnju u automobilu. Pokušat ću se raspitivati za posudbu kod prijateljica na tri tjedna sjedalice koja bi mu pasala, nisam pametna koja bi to bila da mu odgovara visinom. Ako imaš konstruktivniji prijedlog, zahvalna sam. Jesi li ti "za" kiddy, mislim, imaš li iskustva s njom?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •