Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: utrogestan-nuspojave

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije baš tema, ali...

POKLANJAM nekoliko kutija Utrogestana. Rok trajanja im je još jedan mjesec (prema nekima još šest mjeseci od onog što piše na kutiji). Imala sam dogovoreno da dam jednoj curi, ali mi se ona ne javlja i ne mogu do nje, pa ako netko treba ili zna nekog, da lijekovi ne propadnu.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa Vidi poruku
    Nije baš tema, ali...

POKLANJAM nekoliko kutija Utrogestana. Rok trajanja im je još jedan mjesec (prema nekima još šest mjeseci od onog što piše na kutiji). Imala sam dogovoreno da dam jednoj curi, ali mi se ona ne javlja i ne mogu do nje, pa ako netko treba ili zna nekog, da lijekovi ne propadnu.
    Imamo tu PDF o poklanjanju lijekova - probaj postati tamo. Curama koje su u postupku u inozemstvu utrići trebaju jer ih inače kupuju same.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala cure na savjetima!Bez juhe i puno tekućine mi ni inače ne prolazi dan. Probala suhe šljive -nije pomoglo na žalost. Ali su zato 2 bioaktiva napravila čudo!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa Vidi poruku
    Nije baš tema, ali...

imas pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •