Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: traži se pedijatar u Zadru s razumijevanjem za necijepljenje

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Interesira me ima li neko spoznaju o tome što se mora učiniti i zahtjevati da se novorođenče ne cijepi pri porodu,koja je procedura?Kod prvog poroda nitko me ništa nije niti pitao,samo su dijete bocnili i pri otpustu iz bolnice vidim da je primio dva cijepiva,BCG i ENGERIX protiv hepatitisa.Dakle,treba nam biti jasno da tek rođeni bebeč ne može jesti krutu hranu ,piti kravlje mlijeko,ne očekujemo da hoda niti govori,jer sve je to tek u fazi prilagodbe i razvoja,a kao roditelji pred institucijom i zakonom moramo staviti u glavu da je imunološki sustav,(koji je po meni najosjetljiviji i temelj za sutrašnje zdravlje,te baš njemu treba dati vremena i mogućnosti da se razvije)spreman da bude bombardiran s tako jakim cjepivom,primjerice hepatitisom....

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Uspila sam izbjeći cjepljenje u rodilištu, međutim nakon prvog pregleda kod pedijatrice nam je bilo rečeno da ga ona neće upisati ako bebana ne cjepimo. Sama je rekla da postoje u Zadru pedijatri koji primaju necjepljenu djecu.... Dali netko možda zna koji su to?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mi smo isto izbjegli cjepljenje u bolnici u zg,morala sam odmah poslije poroda to dobro naglasiti,dosla je pedijatrica donjela papire koje smo potpisali mm i ja,naravno da je sugerirala da ga cijepimo,al nas nitko nije krivo gledo...
    medutim ped nas je odbila,pa sad trazimo drugu(jednu smo nasli,rekla sestra da ce nas primiti al da su duzni kad potpisemo izjavu prijavit nas soc sluzbi )
    steta sto se na rod koji se boje cjepiti,a zbog toga i odbijamo,se gleda kao na nemarne roditelje,pa mi se toliko brinemo da sami istrazujemo i kopamo po svemu nebi li doznali sto se nasoj djeci ubrizgava

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vi se toliko brinete a mi , grozni, zločesti, zatucani i neuki roditelji cijepimo svoju djecu. Sram nas bilo
    Bebiana i hope love, ja nisam čula da ijedan pedijatar u zadarskoj županiji podržava necijepljenje. (možda se i varam).

Caica33 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Naš nije primio niti jedno cijepivo, uredno smo ga upisali kod pedijatrice, iako smo prijavljeni CSS nikad nam se nisu javili, a već smo prošli godinu dana. Predali smo papire za jaslice i tamo napisali da nije cijepljen, pa ćemo vidjeti, možda ga zbog toga i ne prime.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •