Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: tvrdoglavi labrador

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    Dresura psa i odgoj nisu iste stvari.
    On sada ima vec 7 mj, ulazi uskoro u pubertet, onda ce biti jos teze s njime
    Neke osnovne stvari je vec trebao nauciti, grizenje cipela mu je ostalo od malen kada su ga zubici mucili, sada je to navika a njih se tesko odreci, to znam po sebi

Jeste li razmisljali o skolici za njega?
    Mislim da je sada u pravoj dobi za to.
    Razmisljali smo o skoli, ja sam milila da je to isto kao i dresura, ali nam je receno da prije godinu dana nista... je li to tocno? volila bih da imamo lijepo odgojenog psa...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj silvy prvotno napisa Vidi poruku
    Razmisljali smo o skoli, ja sam milila da je to isto kao i dresura, ali nam je receno da prije godinu dana nista... je li to tocno? volila bih da imamo lijepo odgojenog psa...
    Nije točno, naše su išle u školicu već sa 3 mjeseca. Što prije, to bolje.

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja ću ti samo reći: pročitaj knjigu Marley and me....stvari će ti biti puno jasnije....

inaće imam labradoricu u najboljim godinama i tvrdoglavost joj je karakteristika koju niti jedna dresura nije uspjela izdresirati (plus jedenje apsolutno svega na cesti)...

sretno

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To im je u karakteru, zato sto su tako pametni, sposobni su i za tvrdoglavost.

Kad god krene da grize cipelu, uzmite je i dajte mu igracku za grizenje (cipele drzite zatvorene koliko vise mozete), shvatice i izvrsiti zamenu, mozda ga jos muce zubici (zadnji).

Jedno mesto u boravku mi je, hmm nerazumljivo. Zasto to ocekujes od njega? On je vas i kuca je vasa, pa je i njegova (on to tako smatra). On je previse energican pas da bi mirno sedeo na jednom mestu (barem je moj bio).

Naucite ga na brisanje kad je blatnjav ili mokar. Moj zlatni retriver nije hteo uci ako je prljav, dok ga ne obrisemo, tako je naucen.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Marion prvotno napisa Vidi poruku
    To im je u karakteru, zato sto su tako pametni, sposobni su i za tvrdoglavost.

Jedno mesto u boravku mi je, hmm nerazumljivo. Zasto to ocekujes od njega? On je vas i kuca je vasa, pa je i njegova (on to tako smatra). On je previse energican pas da bi mirno sedeo na jednom mestu (barem je moj bio).
    Ovako ih i ja doživljavam, pametne i dobroćudne ali razigrane i prilično svojeglave i k tome većih dimenzija, tako da tko se ne može s time nositi trebao je nabaviti manjeg psa.
    Jedno mjesto u boravku je i meni zasmetalo. Za mene je pas član obitelji. Ok, pas ima svoje "mjesto" kamo ide kad mu se kaže (i u pravilu odande bježi u roku od pola minute ), ali je nelogično očekivati da neće nikad doći do fotelje. Mora imati neka mjesta koja su mu zabranjena, ali to ne može biti cijeli stan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •