Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: tečaj homeopatija za djecu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno tečaj homeopatija za djecu

Zainteresirala sam se za homeopatiju jer je već par puta pomogla mom anđelu. Prvo sam mislila na kratak tečaj pa kad malo pohvatam što i kako onda i na edukaciju za dipl. homeopata što bi bila lijepa nadopuna meni kao farmaceutu. I tako smo frendica i ja otišle na tečaj koji smo našle preko udruge homeopata. Ušle u stan gdje je prostorija za masažu, sauna i jacuzzi pa je tako tečaj počeo da na te usluge imamo 50% popusta, da može biti do 5 ljudi i da možemo biti sami ako želimo. Kupleraj ili, pomislile smo mi. I krene dr.vet.med i dipl. homeopata. Cijepljenje ne valja, dijete u bolnici izlažu ovom i onom što nije potrebno, temp. ne treba spuštati jer najčšće traje 1 dan i ide do 39,6. Mi slušamo i ne vjerujemo. Tamo je bila i gospođa koja je pitala, znači ne trebam spuštati temp.... Halo? I ja se javim i kažem kako je to vrlo opasno, pogotovo za malu djecu i da nitko to ne treba površno shvaćati. I onda je krenula priča o homeopatiji koja je bila ok, ali uz stalne komentare, moja djeca i ja ne idemo kod liječnika, muž pao s 8. kata, dala sam mu arniku i nije mu ništa bilo... Nisam se više imala snage javljati i reći joj da mu nije ništa bilo jer mu nije ništa bilo a ne jer mu je arnika pomogla. Strašno. U prostoriji od 5 kvadrata bilo je 6 tvrdih stolica, nas je bilo 4, cijena 290kn. Strašno! Homeopatija nam treba biti pomoć a ne isključiva misao vodilja i protivnik konvencionalne medicine. I na ovom forumu imamo prilike čitati što se desi kad se ljudi slijepo vode samo homeopatijom. Ja sam apsolutni protivnik lijekova, ali ako treba, treba.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Strašno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

treba dobro odvagati...twin..ja vjerujem majčinskom instinktu uvijek..nikada me nije izigrao..a tek jednostavna logika..uh ona mi je jako na pomoći a šta se tiče tečaja...a šta ćeš..drugi put nećeš ići.......

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da tempertura od 39.6C..hmmm..da baš ju ne bi snižavala..moš mislit..ali sto ljudi sto ćudi Osobno ne bih mogla ne sniziti..i arnika kod pada s visine..jel netko dokazao da arnika ne pomaže pucanju slezene ? Koja btw ima 48 sati tzv. slijepog vremena..izgleda kao da se ništa ne događa a krv se nakuplja u trbuhu i onda sve lijepo eksplodira doslovno.....trebaju biti pažljiviji na takvim tečajevima. Da kao pomoć sigurno homeopatija..jer što su lijekovi nego pripravci i to većinom iz prirode ali ovakav stav meni ne bi pasao ..to da ne činim ništa od suuvremenih pristupa ako treba.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj twin prvotno napisa Vidi poruku
    Ušle u stan gdje je prostorija za masažu, sauna i jacuzzi pa je tako tečaj počeo da na te usluge imamo 50% popusta, .
    I pošto masaža s popustom? Može li se taj popust prenijeti na druge osobe? Ja se javljam....... http://www.roda.hr/forum/images/smilies/grin.gif
    Posljednje uređivanje od mujica : 23.02.2010. at 15:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •