Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Guralice i triciklići - iskustva?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Guralice i triciklići - iskustva?

Nismo doduše još u ovoj skupini 1-3, ali ćemo biti za mjesec dana i već intenzivno razmišljam o rođendanskom poklonu, pa nam treba savjet mama koje su u toj skupini .

Uglavnom, zanimaju me iskustva sa guralicama, kakvu kupiti i gdje. Vidjela sam na slikama na netu da je zgodna Tommy, Playskool i sl., je li tko nedavno kupio, gdje ih ima, koliko koštaju otprilike, kako ste zadovoljni, da li ih bebači vole?
    Drugo, tricikli sa ručkom na guranje za po vani, baka i deda će sigurno htjeti malecku voziti u tricikliću, vidjela sam one sa zaštitnom ogradicom, ali me zanima da li se ta ogradica može kasnije skinuti kad malecka bude spretnija? Baby media centar ili negdje drugdje?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo imali nekakvu guralicu, cak je najprije bila kao neki konjic za ljuljenje pa se mogla rastaviti sve do triciklica.
    te zastitne orgradice se daju kod svake skinut kao i onaj podlozak dolje za noge. kod nas je to palilo samo dok je bio mali,
    kasnije je narastao dovoljno da mu se noge vuku po podu ali nedovoljno da okrece pedale...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Negdje sam pročitala da je najbolja igračka za prvi rođendan guralica, i to se u našem slučaju pokazalo kao istina. Naš štrumpf je sad star 2 godine i 3 mjeseca, a autić-guralica na kojoj se i vozi još je uvijek jedna od najdražih i najkorištenijih igračaka. Naša je kupljena u TL, platili smo je preko 300 kn (činilo mi se tad jako puno, što se kasnije u usporedbi s drugim ne/iskorištenim igračkama pokazalo sasvim suprotno). Ima neku kuglicu koja svijetli, trubi, neke likove iz Winnie Pooha koji iskaču, razne melodije... Poslije se vozio posvuda, tako da smo je morali nositi svugdje sa sobom.
    Tricikl ga nije pretjerano oduševio (poklon oko 18 mjeseci starosti), ogradica se da skinuti, a sjeo je dva puta. Mislim da treba paziti da je šipka metalna (kao ne bi pukla). Mi smo svoju kupili u BC u Brežicama, no mislim da je više nećemo ni koristiti jer je prerastao bic. Dakle, potpuno neupotrebljivo. No, s druge strane, vidim puno djece kako ih roditelji guraju. Nama je bio problem i što smo jako visoki, pa nam je bilo nespretno gurati tricikl.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nasa je rucka bila metalna pa je puka :/ da, aleksandra me podsjetila, guralica je bolje rjesenje, i nasa je duze koristena od triciklica. i daleko ju je lakse nositi kad djetetu dosadi.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala, tako sam i ja stekla dojam da je ova guralica-autić super zanimljiva igračka za malce od godinu dana. Jedini problem je što ih kod nas u dućanima trenutno nema nema ni Tomy, ni Playskool, pronašla sam jedino jednu zanimljivu Chicco 4u1.
    Vidjet ću još malo, možda netko prodaje rabljenu pa mi se javi, ako ne, onda ću kad idemo po autosjedalicu u Brežice kupiti Tomy ili ovdje kod nas tu Chiccovu.
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 23.02.2010. at 12:27

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi imamo Chicco 4u1. Moram priznati da nas je služila jako dobro i nadam se da će u proljeće još služiti kao biciklić koji ja guram, a onda nek se sama odguruje. Čvrst je, nije prenizak i mislim da je idealan za razdoblje od kojih 8 mj pa do max. 2 g. kao biciklić jer ga djete preraste , ali onda postaje guralica-samo se odguruje, a kako je plastika super čvrsta mislim da će biti izdržljiv. Uglavnom mi prezadovoljni, uz napomenu da ipak ima veliku manu da se ručkom kojom guraš ne može upravljati-što ne smeta ako je ravan i gladak teren ali čim se volan pomakne npr. zapne za izbočinu na cesti biciklić zavrluda i treba se saginjati i ravnati volan.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nia_Zg, i mi imamo ovu Chicco 4u1 i zadovoljni smo. Dosta je stabilan, za razlku od nekih drugih guralica, tako da je mala sansa da se prevrne dok ju klinac/klinka gura, a to im je najveca fora dok spretno ne prohodaju (a vjerujem i poslije). Takodjer meni D. voli glazbu pa mu je super sto ima nekoliko melodija pa ti on to pusta i plese )Sto se tice rucke za guranje nismo ju koristili ali se slazem s amel da je steta sto se s njom ne moze upravljati...Sretno u potrazi...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Guralice su mi zakon, Janko je jednu, poprilično kvalitetnu, ali i dosta običnu (ima samo trubu naprijed) dobio za prvi rođendan i donedavno se igrao s njom. Iva ju obožava. I svi klinci koji dođu k nama.Tricikliće mrzim. To mi je nešto toliko nepraktično kad imaš npr. 20 minuta do parka. Poludim svaki put kad s time izađemo van. Niti kam stvari staviti, sve ispada i visi van. Pa ne daj Bože da dijete okreće volan a volan je povezan sa šipkom, ili je šipka neka čudna ili...ne volim tricikle. Ali djeca ih vole. Valjda.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi imamo Chicco 4 u 1 i nismo baš ludi za njom. Totalno je debilno kaj se ne može upravljat sa ručkom. A mali više voli autić koji je dobio još prije.... ima retrovizor..što mu je bilo zanimljivo kad je bio jako mali... jako puno glazbe i stiskalica...Nisam sifurna gdje je kuplje, ali je bio preko 300 kn. Sve su ribice i podvodni svijet..Nemo. Bitno je da ima štoper naprijed i iza, da ne može past. Prohodao je uz njega...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo Chicco 4 u 1 i nismo baš ludi za njom. Totalno je debilno kaj se ne može upravljat sa ručkom. A mali više voli autić koji je dobio još prije.... ima retrovizor..što mu je bilo zanimljivo kad je bio jako mali... jako puno glazbe i stiskalica...Nisam sifurna gdje je kuplje, ali je bio preko 300 kn. Sve su ribice i podvodni svijet..Nemo. Bitno je da ima štoper naprijed i iza, da ne može past. Prohodao je uz njega...
    Da, štoper je važan. Jedan smo autić dobili (taj je bio prvi), no bez štopera se stalno u početku prevrtao. Tek kad smo mu uzeli novi autić sa štoperom bilo je dobro.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

U kojem smislu štoper?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mi smo za prvi rođendan dobili tri guralice koje su još uvijek žive i raspoređene (jedna kod bake, jedna kod dide i jedna na vikendici) tako da smo za elu tražili novu kao za poklon za rođenje. sve su neke obične i dobro se drže. zadnjih godina filip koristi onu na vikednici za ludo spuštanje niz brdo na kojem sam se ja kao dijete sanjkala. triciklić? pa nije ga baš obožavao, ali sam imam ideju da ga pokušam potražiti. bojim se da nam se negdje zagubio, ili smo ga nekom dali- bio nam je prilično nepotreban.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo imali odličan tricikl - guralicu koja je imala dvostruku ručku kao sanjke, a koja se mogla preklopiti ispod bicikla. Cijelu zimu naš stariji se ljuljao na tome kao na konjiću.

Btw & offt. za doma je konjić za ljuljanje također zakon! Kupili smo i konjića, tako da oba dječaka imaju na čemu jašiti dok smo doma i da nema svađe. Spasilo mi je glavu i kupilo mnoge trenutke mira. To i kartonska kutija od bakinog televizora (od koje smo napravili "kuću") bili su mi godinama prava psihoterapija. Jest da je stan izgledao oslobodibog, ali nije me bilo briga što tko misli dok su moja djeca zadovoljna. Tricikl-guralicu smo poklonili dalje kad su ga dječaci prerasli. Konja drvenog nisu dali iz kuće, to je jedna od stvari koje smo sačuvali za uspomenu.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi imamo PILSAN slonića koji je guralica, a ima i podložak za ljuljanje. Super stvar. I. ga obožava. ljubi ga mazi i nagurava po kući. čvrsta je plastika pa je dobar i za vani. Imamo i triciklić koji je bio hit od jedno9 mj-18 mj.Sada mu nije zanimljiv iako se može sve skidati. Dok nije hodao volio se voziti. Mi imamo neki koji je poprilično ojačan pa je zgodan za djecu čim počmu sjediti.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pilsan Slonić 250 kn-kupljen u BIH.TRiciklić je poklon

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Autić guralica je zakon stvar... mi smo ga dobili još kad se mali krstio, a čim je počeo hodati sjeo je na njega i jurcao okolo kao lud...sad s 2 godine još uvijek me naganja na autiću po stanu ) to je odličan poklon i za curice i dečkiće... bicikl ne voli toliko koliko taj autić.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I nama je autić genijalan. Malecka još samostalno ne hoda, ali zato vozi opako. Nedavno je toliko brzo jurcala hodnikom da kad je skrenula za sobe, izletila je sa sjedišta
    Inače odlično upravljan njime,sama sjeda i skida se s njega, prelazi pragove, vozi u rikverc, vozi s jednom rukom, bez ruku, s igračkama u ruci...totalno se ispraksirala...uživa u njemu i nama potpuno isplativa investicija.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    U kojem smislu štoper?
    Pa to ti svaki malo skuplji ima... Plastikicu ispred i iza koja ide skoro do poda i sprečava prevrtanje...kod recimo guranja..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    Autić guralica je zakon stvar... mi smo ga dobili još kad se mali krstio, a čim je počeo hodati sjeo je na njega i jurcao okolo kao lud...sad s 2 godine još uvijek me naganja na autiću po stanu ) to je odličan poklon i za curice i dečkiće... bicikl ne voli toliko koliko taj autić.
    Oooo, to sam zaboravila. I mi smo imali neki autić za jašiti. Otišao je davno put jaslica. Bilo je to sasvim ok za moje klimavce, pogotovo za po kući.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moj J još uvijek, s a3 i pol jaši po autiću kojem je on treći vlasnik po redu i kako za sad stvari stoje, nije zadnji. definitivno najbolja i najisplativija igračka/rekvizit koji su moja djeca ikad imala.
    triciklić smo kupili za 1 rođendan, nije pokazao neki pretjerani interes, povremeno bi ga se sjetio, i sad zna tu i tamo.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

za prvi rođendan je dobila ovu guralicu i još uvijek se rado vozi (na veliku radost susjeda) i jako je voli.
    pun pogodak

imamo i triciklić, stari nasljeđen, koji nema zaštitnu ogradu ni zaštitu za noge nego se noge ili vuku po podu ili se mora pedalirati
    vukla ih je po podu prva 2 puta a onda je počela pedalirati Nije imala ni 18mjeseci. Ali ja sam odustala od toga. Grozna je. ručka je grozna, ja skrećem lijevo a dijete desno i nikako da se dogovorimo. i bezveze su mi pedale jer su predaleko, ja nema šanse da bi mogla voziti bicikl u tom položaju

sad smo prešle na romobil. ali na radost susjeda to može samo vani

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vitu smo za 1. rođendan kupili tricikl - guralicu i to nam je najisplativja igračka do sad. Žao mi je da nisam kupila neki kvalitetniji. Koristimo ga umjesto kolica, osim na jako dugačke relacije. Sad ga već vozi i sam i maknuli smo ogradicu. Iza ima i košaricu u koju potrpam vrečice iz šopinga.

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi smo za prvi rođendan dobili tricikl na guranje kojem se može maknuti ogradica i podložak za nožice. Tek smo ga ovih dana počeli koristiti kada je zatoplilo, a M. ima 14 mjeseci. Čini mi se praktičan jer ima iza i prostor za poneku vrećicu. Moja sestra je tekvu jednu totalno iskoristila, čak više nego kolica jer je tricikl laganiji a djetetu je zanimljivo promatrati svijet iz te perspektive. Mislim da investicija nije nimalo promašena.

Lavica02 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi bi našoj kupili tricikl (ima 14 mjeseci) s ručkom s guranje i podloškom za nogice ... jedino što sam našla je u tintiliniću plavi i zeleni, i to mi se čini OK po kvaliteti, ali mi bi crveni, rozi, ljubičasti ... jel zna koja gdje bi to mogla naći u ZGB

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lavica02 prvotno napisa Vidi poruku
    mi bi našoj kupili tricikl (ima 14 mjeseci) s ručkom s guranje i podloškom za nogice ... jedino što sam našla je u tintiliniću plavi i zeleni, i to mi se čini OK po kvaliteti, ali mi bi crveni, rozi, ljubičasti ... jel zna koja gdje bi to mogla naći u ZGB
    Baby media u KC, mi uzeli crveno-žuti s tendicom

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam svojoj za 1. rodendan kupila tricikl i obozava ga! Vozi se non stop u njemu, cak i po snjegu! Sada mi je pogotovo super kada ne zeli u kolica, a nije bas luda niti za dugim hodanjem. Onda je uvalim unutra i idemo. Tako obavimo i ducan, i park, i odlazak u vrtic. Prije je znala cimati volan, pa bi i ja i ja isla simo -tamo, ali smo se dogovorile da se drzi gore za usi od mede i tako je ok.

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mi smo imali neku običnu, ali malo čvršću i mali nije silazio s nje godinu dana Jedino što je uništio tenesice i cipele zbog struganja po cesti.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Htjela bi V kupiti triciklić, no nemam pojma gdje bi ga tražila. Ne bi plastični, sa tendicama, sa slonićima, psićima na upravljaču i sl. već običan triciklić. E sada, imam želja: da bude metalna konstrukcija i ručka za guranje tricikla, da budu gumeni kotači, da ima postolje na kojem će moći držati noge dok ga guramo, da ima ogradicu i eventualno nekakvu malu malu košaricu za njegove potrepštine. Eto, nadam se da nisam prezahtjevna. Molim Vas cure pomoć, savjet, eventualno nekakav link gdje da tražim.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ha, čuj, mi smo dobili dva, a onaj koji je bio obični je izdržao evo 4. godinu vani na kiši i suncu. Ima ga u baby media shop u emmezetti - ja mislim da nisam falila ime dućana, svakako jest u emezetti i košta 99 kn. Prije je čak bio oko 80-85, ima naljepnicu nekog mede sa balonom u duginim bojama. Baš sam ga nedavno kupila za poklon.
    I mislim da je to osim hranilice najisplativija stavr koju smo imali za djecu

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mi smo joj sa 11 mj negdje uzeli Chiccovu onu kao guralicu...u biti pomoć za prohodavanje što gura ispred sebe, a naprijed ima dosta didaktičkih fora umetanje oblika, nešto svijetli i svira...imogu reči da ju još i sad mkoristi i odlična nam je stvarno bila kod prohodavanja. Što se onih međunožnih guralica tiče, na to uopče nije htjela (probali kod prijatelja). Sad za Uskrs, znači s 14 mj je dobila triciklić onaj s ručkom i super nam je tj vozimo se kako je i kad raspoložena...nekad se ona vozi u njemu, a nekad ga samo ona gura, neće sjediti...platili ga 369,00 kn u Tintiliniću. Znam da ima i jeftinijih, ali baka joj je kupovala i htjela je neki čvršći, s gumenim kotačima koji ne škripe i stružu i sl )

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo prije 1 rođendana dobili autić koji se može mehanizmom složiti u guralicu... za pomoć pri hodanju... tako smo ga prvo koristili... sada ima 17 mjeseci i dalje je oduševljena njime i kad je autić onda stalno žica nekog da je vozi po stanu ili se igra sa didaktičkim dijelovima, a kad je guralica tada trči i je gura kao kolica ispred sebe....mi oduševljeni..... Vidjeli smo je u turbo limaču, ali ne znam koliko košta...

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Gabrijela11 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad za Uskrs, znači s 14 mj je dobila triciklić onaj s ručkom i super nam je tj vozimo se kako je i kad raspoložena...nekad se ona vozi u njemu, a nekad ga samo ona gura, neće sjediti...platili ga 369,00 kn u Tintiliniću. Znam da ima i jeftinijih, ali baka joj je kupovala i htjela je neki čvršći, s gumenim kotačima koji ne škripe i stružu i sl )
    I mi imamo Tinitilinićev tricikl....točkovi su gumeni, i čini se dosta čvrst...Čak dolje ima i mogućnost montiranja "njihalice" - pa se onda djete na tricikliću može nihati kao na konjiću.....zadovoljni smo, samo što D kao lud skače po njihalici pa ga jaakoo pazim

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I mi imamo Chicco guralicu 4u1 od 12 mjeseci i prezadovoljni smo, i kod nas je to jedna od najiskorištenijih igračaka.
    Interesira me što biste mi preporučili od triciklića, jer na navedenoj Chicco guralici se ne mogu okretati kotači s gornjom drškom, a trebala bih nešto za vožnju po vani, da može voziti mali, a i ja - kada njemu dosadi, i po mogućnosti i s tendom, za sunčane dane.
    Hvala.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Našla: Tricikl s tendom: Medo i Maca od Bertonea; ima li netko iskustva?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo curki za 1. rođendan kupili Chicco 4u1 i još uvijek je u upotrebi 24h na dan. Jedino što je za nas od početka bila 1/1, tj. samo guralica :D Nismo nikada koristili druge opcije jer je isto za 1.rođ. od ujaka dobila konjića za ljuljanje, a druge opcije nas nisu nešta privlačile
    Kupili smo je u Mulleru u CC1.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ninči, ovo kao da sam ja pisala.
    Također smo kupili Chico 4u1 za 1. ročkas, nikad druge opcije osim guralice nisu bile u upotrebi.
    Samo što mojoj curki ni guralica sve do nedavno nije bila osobito zanimljiva.
    Osim te 4u1 imamo neku duplu jeftiniju iz TL-a sa motivima Winnie the Pooh i ta je čak aktualnija.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.smart-trike.com/product.a...duct_SubType=2
    http://www.smart-trike.com/
    http://www.smart-trike.com/product.a...duct_SubType=3
    ovaj bi ja, ali gdje ga kupiti, vidjela sam na nekim srpskim stranicama, košta oko 4000 dinara, neznam koliko je to, a na jednom slovenskom forumu sam vidjela oko 45E

kod nas nema ništa, u Getro jedan rozi, Tintiliniću ima jedan rozi kakav je moja mala dobila od moje sestre, ne mogu sad ja njezinoj isto poklonit, u Vrtuljku i Turbo limaču, paprene cijene a meni se baš ne sviđaju....prije ih je bilo u Intersparu....gdje god kreneš sad samo neki bezvezni
    http://www.smart-trike.com/product.a...tPage=Products

mislim da ovaj ima na jednom na nekom enci menci
    http://www.smart-trike.com/product.a...duct_SubType=4

ako tko zna gdje ih ima kupiti i po kojoj cijeni bila bih mu zahvalana da mi javi, hvala

http://www.encimenci.com/aktuelnosti.asp

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ili ako ima neki s Hello Kitty trokolica, ali da je u Zagrebu, eventualno u Puli............plizzzzzzzzz

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi imamo cijeli vozni park: chico guralica koja priča i pjeva, gdje se može sjediti, ili kad raširiš iza onda guraš. To je bilo jako aktualno lani jer je malo niža pa se lakše penjao. Isto tako ima jedan autić, guralicu ali sad ju je prerastao pa struže nogama kad se odgurava. Najaktualniji je bio, i jest još uvijek, motor. Uži je i viši pa se baš lijepo naguravao i vježbao ravnotežu. Sad imamo i like a bike pa kombinira.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pliska, koje vam je marke motor i like a bike i gdje ste to kupili. Moj je trenutno lud za motorima, pa razmišljam da uz Chicco guralicu i triciklić kupim i motor. Hvala

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku

Dala si mi ideju, sviđa mi se ovaj biciklić. Imam veliki zadatak, kako ga dostaviti u RH??? Iskopat ću ja nešto .

Hvala ti.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja Sam se zapalila za Smart Trike, vec Sam zvala u Brezice, imaju samo UNO I Zoo modele, a mene zanima Plus. Nisam uspjela nauciti sa niti jedne UK stranice, cak ni sa njemackoj Amazona. Ako netko nadje nacin, ja bi mu bila zahvalna ! Moja ce mala iduci mjesec 1. godinu, pa bi joj to bio poklon.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ima ovdje nešto bolji triciklići koji su nam dostupni: sa metalnom konstrukcijom i gumenim kotačima
    http://nakup.pikapolonica.com/igrace...13032164142019

A ima za kupiti u Hrvatskoj u Bubamara , evo u Varaždinu ima.
    http://buba-mara.pikapolonica.si/igr...alice-tricikli

A šta se tiče onog krovića, ovak i onak ne hodamo po najvećem suncu, a bez šeširića i kremice ne izlazimo.
    Namjeravamo otići tamo pa da isprobamo na licu mjesta i provjeriti da li mu nogice dolaze do pedala...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo imali triciklic-guralicu kupljenu u Prenatalu (da li je bila Peg Perego... ne mogu se sjetiti) s kojom je mogla biti gurana, ali isto tako se sipka/rucka za guranje mogla izvuci kasnije kad je naucila okretati pedale i kad vise nije bilo potrebe da ju se gura.
    S njega je presla na bicikl s pomocnim kotacima. Uglavnom, bili smo zadovoljni.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malo me buni ta ponuda "vozila"
    što je što i od kad je aktualno za dijete?
    ja sam shvatila ovako:
    guralica je ovo
    http://www.media-commerce.com.hr/pro...id1=61&id2=526
    ili ovo
    http://www.turbolimac.com/images/pro...e/93230247.jpg

što je onda ovo i da li bi to djetetu bilo zanimljivo i od kada?
    http://www.hoppop.eu/hoppop.html#/it/products/play/otto

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Mi imamo ovaj:
    http://buba-mara.pikapolonica.si/igr...83032164442089

jako smo zadovoljni s njim, klinac se obožava voziti na njemu (odnosno mi ga još vozimo). Ima široke gumene kotače, što je nama idealno jer vozimo po kamenju, metalna konstrukcija, i bez onih svakakvih ukrasnih đinđa. Kupili ga preko neta, morali smo ga malo čekati jer nisu imali na lageru.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I mi smo htjeli taj kupiti u Varaždinu, ali kažu da su ih puno rasprodali pa dolaze tek za negdje mjesec i pol dana.
    Sad smo se odlučili za Puky tricikl iz Mullera-a http://www.puky.net/homepage/produkt...uebersicht.htm
    al još neznamo točno koji.
    Čini mi se da su baš ok, imaju i prave gume.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni te guralice i triciklići uopće nisu jasni

kao prvo, molim vas, pojasnite mi kad djetetu treba dati guralicu?
    i da li je isto:
    guralica koju gura ispred sebe,
    triciklić bez pedela na guranje i
    klasična guralica?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •