-
Pomagajte... ne kužim taj Chiccov 4in1... mislim, kužim ga kao guralicu, ali na koju foru kasnije služi kao autić? Tražim po netu, svuda slike kao guralice. Sviđa mi se što svira i svijetli, to nam je važno!
Meni se i ovaj od Fisher Pricea čini fora, jel zna netko gdje ga ima za kupiti kod nas? A cijena, znate li? Hvala.
Ako ne, kupili bi onda ovaj Chiccov, navodno je oko 500 kn u Mulleru u CC1.
-
Chicco marka ti je općenito jeftinija u Mulleru, barem koliko sam ja vidjela
inače ima i one2playu Chicco stvari, ali mislim da su skuplje, vidjela sam tu 4in1 i u Kiki, ali ne znam cijenu
Fisher Price isto ima u Mulleru i u one2playu
to je ona što gura ispred sebe, je li tako?
na temi motorički razvoj kažu da to nije ok za dijete
ja više stvarno ne znam s tim guralicama
moju uopće ne zanimaju ti svjetleći i svirajući dodaci pa mislim da mi je najbolje kupit najobičniju guralicu, onu kao autić ili triciklić na guranje
-
da, to je ono što naprijed gura. mi smo bili na Goljaku neki dan prvi put i tamo su nam rekli da nam je to u ovoj sad fazi (10 mj., ustaje se na nogice uz namještaj, puže na veliko) dobra stvar i da si nabavimo. pitala koje, fizioterapeutica pokazale Tomyjev (oni taj imaju). čitam sad malo po forumima, uglavnom su pozitivni rezultati i iskustva... zašto misliš da nije dobro?
p.s. hvala ti na infosima. baš ću nazvati i provjeriti pa onda otići kupiti... sviđa mi se što je multipraktik pa će, valjda, nešto od toga biti od koristi.
Posljednje uređivanje od Aiko : 10.09.2010. at 14:37
-
-
http://forum.roda.hr/threads/34128-M...života/page12
ja ne znam jel ok ili nije, pitala sam na ovoj temi i dobila ovakve odgovore
znači prvo ide ta guralica naprijed pa onda guralica na kojoj sjedi i odguruje se nogama? na tricikliću bez pedala piše recimo za dob od 12mj, a izgleda da ide kasnije po vašim iskustvima
-
Nia, super, hvala ti, ajme svi si postavila! Ovaj prvi Tomy što si dala link - to je taj isti što imaju na Goljaku. Ali ovaj drugi je fantstičan! I ja bih takav. Dobrosi mi skrenula pažnju na ovo za kočnice... jel znaš gdje ima za kupiti taj Tomy? U TL-u? Znaš cijenu?
Skužila sam sad kako se transformira u autić. Tnx!
-
tina: hvala ti za link, vidim da ima dosta teksta, a Švrćo mi je budan i stalno ide za mnom tako da ću morati poslije. natipkam rečenicu dvije i brže-bolje se bacam na pod jer mali već kreće prema meni i hoće da ga uzmem da i on lupa po laptopu. pogledat ću tekst svakako. nekako sam mirnija što se hodalice tiče kad sam to vidjela na Goljaku i kad su mi tamo to preporučili, ali uvijek spremna i za drukčija mišljenja. hvala!
-
a na goljaku znači preporučuju tu guralicu?
mi nismo vježbači pa nemam koga pitati, a isto smo u fazi puzanja i laganog koračanja uz namještaj
-
Aiko, Tomya je prije par godina navodno bilo takvih guralica-autića za kupiti kod nas, ali ih već sigurno godinu i pol kako ja gledam dječje igračkice i opremu nema. Playskool su dobili nedavno u TL, kad sam ja kupovala maloj prije više od 6 mjeseci nije bilo. Tomya se može naći u Brežicama ako se ne varam, ili u Austriji.
A ovo u vezi brzine guralice sam skužila uživo kad sam vidjela moju mrvicu kako juri za Playskool guralicom i jedva drži korak s njom
, a s Tomyem je nekako puno ljepše i sporije mogla hodati. Tako da smo joj Playskool ostavili kad bude malo sigurnija. Uglavnom je Tomy više voljela i dosta se igrala s tom guralicom jer je imala naprijed onu edukativnu ploču koju je cijelu bila razmontirala
na dijelove, pa smo svaki dan morali skupljati zvečkicu, pa knjigicu, pa ogledalce na okretanje, to bi sve bila raznosila po sobi. A i meni se nekako ta Tomy jako sviđala, onako je sva masivna, zaobljena, ma općenito su mi sve Tomy igračke prekrasne i baš napravljene onako baby friendly
-
Koliko vidim Tomy guralice-autića 2u1 ima trenutno u Baby centru, vidi ovdje.
-
Jao hvala ti na infosima! Zlato si! Daješ mi odgovore na sva moja pitanja! Jedini je bed što ne mogu do Slovenije... a što bi mi onda preporučila osim Tomyja? Playskool? Ne bi Chicco ni FP?
-
p.s. ne mogu ti poslati private poruku! ako možeš, molim te, malo počistiti.
-
Ne znam zbilja, ovaj Chicco mi djeluje malo nespretan, ali to je samo moj vizualni dojam, nisam ga probala ili držala u rukama. Možda mi čak ovaj Fisher izgleda kompaktnije kao guralica, jer se raširi, pa je nekako stabilniji. Mislim da sam i njega viđala u Mulleru par puta u ovih pola godine, samo treba naletjeti.
Ali ako već kupuješ, možda da zamoliš nekog da ti dofura iz Brežica, Maribora, Ljubljane ili sl. iz Baby centra, Tomy je ipak Nr.1
-
Aiko, čini se da je i TL dobio Tomy, vidi ovdje. Mislim da s Tomy autić-guralicom nećeš pogriješiti
-
Mi imamo Tomy autic-guralicu i super nam je posluzila i kao guralica i sad kao triciklic. Kupili je u TL (u centru grada, tamo su je jedino imali).
-
Uf, napisala post pa me izbacio! Dakle, ponavljam euforiju:
KUPILI!
TurboLimach. Tomy. Verzija s prikolicom! 
Nevjerojatno, ali danas bili u CC1, prvo otišli u Muller. Odličan izbor. Našli jedno 6-7 guralica, od 350-550 kn. Ima i Fisher PRice i Chicco i neke druge... Pofotkala sam sve pa ću kao još malo prosurfati i konzultirati se. I, rekoh, idemo još vidjeti kad smo tu u TL gore. DOšli gore, gledam ja njega, gleda on mene, bokte, Tomy!! Pa jel to - to... je! Zovem ženu, čekamo kad će doći, a ono nas par zainteresiranih. Za nepovjerovati. I dolazi konačno nadležna za taj pododjel i kaže mi da je Tomy dobar zbog štoperice. Kao kad je u modu za guranje, onda dijete mora gurati jer štopa štoperica. A kad je u modu tricikl, onda nema štopanja i može normalno brzo ići. Eto! Kupili.
I još ja pitam kako to da ima, čitam na netu da se tog već neko vrijeme ne može kupiti. Kaže ženska da se i ona čudila, dobili su 10 komada prije par dana, evo ostala još dva - pokaže na naš i još jedan raspakirani izložbeni model. Tako da ako kome treba neka pogleda u drugim TL-ima jer je ovaj izložbeni kupila gospođa odmah iza nas... 
Idem sastavljati! Hvala, Nia, puno si mi pomogla! 
P.S. Zaboravih cijenu: 350 kn. Chicco ima guralice u dvije verzije - 2u1 i 4u1 (ovu drugu bih kupila da nije bilo Tomy). Prva je oko 250, druga 500 kn.
Posljednje uređivanje od Aiko : 11.09.2010. at 16:49
-
hop-hop!!
ajde me malo posavjetujte da li kupiti ovo http://www.amazon.com/Playskool-Walk...ref=pd_sim_t_6 i ako da gdje, vidim da je puno zgodniji zbog štoperice Tomy ali kako kužim nema ga za kupiti nigdje u Hrvatskoj ili možda ima? I kakve su preporuke zbog motoričkog razvoja, moja M. dosta puže, malo se diže uz namještaj i šetka?
Posljednje uređivanje od Blekonja : 13.12.2011. at 00:22
-
-
nitko, a mislili smo joj ga kupiti za 1. rođendan
-
naše su cure 2 dana razlike
ja imam ovu chiccovu, ok je, više se igra s njom nego šta je gura. mislim da je u mullera na sniženju za 199 kn
Posljednje uređivanje od nahla : 13.12.2011. at 09:29
-
Blekonja prvotno napisa
za ovaj playskool ne znam, ali od ovog tommya mi se čini bolji onaj koji se kasnije presloži u triciklić, moja recimo guralicu nije nikad ni pogledala, ali smo ju presložili u triciklić i još uvijek se vozi na njemu, obožava ga i s 2 godine
vidim da se se ovaj slaže u onaj luk za igranje, a ako kupujete za prvi rođendan to je već prerasla
mislim da je najbolje da prohoda bez ičega, ali nekoj djeci treba nešto za držanje tek radi sigurnosti da se puste, moja je prohodala uz kolica za lutke, a zapravo se uopće ne može osloniti na njih jer se prevagnu, ali ona se nije ni naslanjala, samo držala
-
baš ovo šta tina kaže. više ćeš iskoristit ovog od tommyja. i ja bi radije tog kupila, al ovo smo dobili na poklon
-
i meni djeluje da je Tomy bolji ali ima li ga gdje kupiti ,pisali ste tu za TL ali oni su sad malo u rasulu pa ne znam
, a chiccov sam baš vidila u Mullera i mislila sam se dal njega uzeti, e sad?
-
al to je drugi model tommy guralica i triciklić, mi smo svoj uzeli u tl za 350 kn mislim, e sad gdje ga ima, ne znam
-
mene osobno više privlači samo guralica, jer će tricikllić dobiti posebno, gledala sam ovaj (čini mi se) u mullera od chicca http://www.baby.hr/hr/webshop/view_a..._play_guralica
znam da bi bilo najbolje da sama odradi prohodavanje, ali nekako mislim da bi ako bi joj se svidjelo ovo malo i pomoglo, ali kod ovog me muče kočnice i je li onako "leti", za tommy ste pisale da "sporije ide" pa sam zato zapela za njega
Posljednje uređivanje od Blekonja : 13.12.2011. at 10:32
-
eto tu ja imama. a čuj stabilna je onako, ima kočnice, moja ok s njom barata. ja joj zakočim i onda je tako gura jer mi se čini da bi joj pobogla pa bi nosom u pod da je otkočena. sve u svemu ja sam zadovoljna. al možeš li tome ko će joj kupit triciklić reć da uzme tommyja, pa si riješila sve, i manje igračaka ćeš imat po kući?
-
Ovo http://www.amazon.com/Playskool-Walk...ref=pd_sim_t_6 ne bih preporučila. Ako ga koriste kao autić ne mogu se odgurivati jer je zadnji dio preširok, a kada se namontira za guranje leti. Tako ga gura samo dečko i to sada kada već sasvim lijepo hoda pa mu to služi za zafrkanciju. Jedino što su se voljeli igrati sa zgodnim dodacima. Nema štopere i lako se prevrće jer je lagan.
-
eto blekonja, izgleda da ćeš ipak uzet chicca, u mullera ti je na sniženju
-
-
-
Može pomoć, gledam guralice i dvoumim se između Chicco stop and play ili Fisher Price. Koja ima kočnice da ju jukica može polako gurati? danas sam mu dala autić da gura ali mu je naravno prebrz.
-
-
Posljednje uređivanje od leptiric_zg : 05.04.2012. at 10:49
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma