-
Problemi sa poštarom
Kako sam trebala prvi put dobiti doplatak za njegu i pomoć za curicu sa zdravstvenim problemima,danas poštar donese,mene nije bilo doma,samo baka od 73 g koja nevidi dobro.
Poštar kaže nema veze i potpiše se umjesto mene,i naravno umjesto 598.34 kuna ostavi 500 kuna i lijepo ode.
Kad sam došla šokirala sam se ,kao prvo jako loša kopija uplatnice ali vidljiva da se radi o iznosu od 598,34 .
Zvala sam kontrolora koji nas je naručio oko 15, sati dok se poštar ne vrati i kad smo došli nema ni poštara ni kontrolora,nego gospođa koja je pokušavala da ona nezna ništa nego da dođemo ujutro da vidimo sa njim.
Nije mi za novce ali kako je mogao uzeti od djeteta kojem je potrebno,i to na takav način,prevariti baku KOJA JEDVA VIDI HODATI.
-
-
Svakako prijavi na besplatni broj Hrvaske pošte, 0800 303 304
http://www.posta.hr/main.aspx?id=99
-
Ne nije nego je 598.34 zato što mi je odobreno od 10.12.2009 a nije isplaćeno u prvom za ti 20 dana nego je
isplaćeno zajedno sa 1.2010.Otud taj iznos zanima me sa kojim će me izgovorom ujutro dočekati.
-
Imala sam i ja probleme s postarom...ostavljao je pakete susjedima itd....uglavnom, zali se i zelim ti svu srecu i da se tako nesto nikada ne ponovi
-
-
Ajde dobro nisam sama,sad mi je lakše i hvala vam.
-
Riješen problem,izgovor da nije vidljivo na glavnoj uplatnici taj iznos ( a na kopiji se vidi o kojem se iznosu radi )
Priznao je,ali upitao me da su iznosi 350,400 i 500 kuna koje inače u vidu doplatka nosi,naravno kad sam pokazala rješenje,odmahnuo je glavom i zacrvenio se jako.
Nadam se da se više nikom pa ni meni neće ovako nešto dogodit.
Žalosno je znati da postoje ljudi koji i na bolesnima pokušavaju zaraditi dnevnicu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma