Results 1 to 40 of 40

Thread: Zastitne gacice!

Default Zastitne gacice!

Zanima me da li netko ima za prodati ili posuditi zastitnih gacica?Trebaju nam najmanje jer beba dolazi u 12 mj pa me zanimaju bar preporuke ako nitko nema koje i gdje kupiti.Pelene sam lagano pribavila i jos su neke na sivanju pa sad kompletiramo da sve ceka spremno.Zanima me jos po vasim iskustvima da li da kupim paketic pampersica za svaki slucaj kad dodemo iz bolnice ili da odma krenemo s platnenim?Kakva su vasa iskustva?

Imam par kushies i par indisposables skroz malih pelena i jos sam dala sasiti dvadesetak iz kucne radinosti podesivih na drukere koje su genijalne i nekako mislim da ce mi to biti dosta?Daj mi reci koja je cijena kamarisovih gacica i koliko mi ih treba?

Ma ja bi radije one u komadu bas kao gacice ili nesto slicno ali ne znam kako nabavit :? Kamarisove sam koristila kod Dine na odvikavanju i stalno smo muku mucili s onim cickovima jer bi se to na njemu izvitoperilo nakon dvije minute i izvuklo na sve strane pa sam preko jos morala stavljati obicne gacice da drze ove Kamarisove i da se sve ne raspadne :/

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

a onda ćeš ih morati naručiti izvana, ali čekati da netko s foruma krene prodavati svoje, jer u hrvatskoj imaš za kupiti samo te kamarisove.

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

ili čekati...

Ma valjda cu naci nekoga tko je prerasao

klmama's Avatar

Prodaje ti Zorana male Kushies za bebu. 4 ili 5, nisam sigurna. pošalji joj pp

Vodenjak's Avatar

A jel' zna netko gdje se mogu u Splitu kupiti zaštitne gaćice?

Mislim da su Zoranine otisle :?

Evo Ancica ce mi naruciti Indisposables tako da je rijeseno! 8)

imamo one male od kamarisa, ali očito je da su mu premale. svaki put je mokar, ili oko nogice ili na trbuhu. gdje mogu nabaviti veće? prodaje li možda netko...

momze's Avatar

ra, mozda ih dobro ne stavis? moj zach je 2 tjedna stariji od noe i ima oko 7,5 kg i jos uvijek koristimo te kamarisove gacice broj "0" i super su mu. nikada nije bio mokar u platnenima.

mozda ti se javi netko od cura tko ima za prodat... sretno!

a mozda, sta ja znam.... probali smo stvarno sve, ali stalno je mokar , a isto smo na oko 7kg.

Quote Originally Posted by ra
    a mozda, sta ja znam.... probali smo stvarno sve, ali stalno je mokar , a isto smo na oko 7kg.
    nama su kamarisove 0 isto male Karlo sada ima 6300g, osim što je čičak totalno uništen pa mi se i otkopčavaju

kupila sam u baby centru brežice racmanove medium i super su, imaju širi čičak-zasada niš ne promače

nadam se da kamaris ima i veće jer neću skoro u sloveniju a jedne poštene mi nisu dovoljno

nekad je tosama, kobacaj imala zaštitne gaćice, žute čini mi se iako neznam kak su točno izgledale, jel neko nešto zna o tome da li se još uvijek proizvode, i gdje ih nabaviti

Ja imam jos jedne male Kushies gacice, do deset kg idu. Pa ako nekom treba, javite. Moj oglas je na Forumskoj burzi.

evo da podignem topik i molim za savjet
    koristimo kamarisove zaštitne gaćice i do nedavno sam bila zadovoljna s njima, no kako smo počeli koristiti ove veće (6mj) a i A. je aktivnija sve se nekako izokrenu i onaj čičak joj često dođe na trbuh i bocka ju. Imam jedne koje su bile u onom početnom paketu(za 6mj.) i te su onako krute. Te su mi bile koma na početku no ispada da su ok jer je čičak nježniji.Druge za 6mj. sam naknadno kupila i bile su mekane i jako su mi se svidjele, no njihov čičak (onaj dio NA koji se lijepi) je krut i kako su gaćice mekane , izokrenu se i taj čičak žulja po koži. Zadovoljna sam što se tiče (ne)propuštanja. Razmišljam i o vuni.
    Koje druge zaštitne su ok?
    Ponekad joj složim i tetra pelene,ako mi se ove ne osuše, a onda joj te zaštitne stvarno žuljaju.
    Znam da ima i druker sistem u kamarisu, ali moja A. je prilično bucasta u struku, pa se bojim da bi ju to stezalo, zato volim ovaj sistem.

Školjkice mi imamo od kamarisa na navlačenje (bez drukera, bez čička), za 6 mjeseci su i još su mu ok. ništa ne žulja ni ne bocka. jedina mana im je da su ... bijele, ja bih šarene

Školjkica, mi smo imali isti problem.

Nama Kamarisov sistem s drukerima odlično funkcionira, jedino smo morali uzeti broj 2 (za dvije godine) već kad je Hrvoje napunio 12 mjeseci - isto iz razloga debele bušice i nožica. One za 12 mjeseci su mu u startu bile premale.

Budući da su dva reda drukera, možeš si podešavati želiš li jače ili slabije zategnuti. Nosimo ih još uvijek, jer se sad izdužio, a na kilaži je ostao isti.

Nama su savršene.

Vodenjak's Avatar

Nama Kamaris na drukere ne odgovara, oko struka su preširoke, a oko nogu preuske. Jedna mama mi je savjetovala ME promotivni paketić zbog covera i naručila sam. Tako sam oduševljena da sam odmah naručila još jedan s većim coverom.

E i ja o tome razmišljam... Od kuda ste naručivali? Jel se može dogovoriti da stave gift na paket da ne platim carinu?
    Inače, meni su Kamaris na čičak savršene

Vodenjak's Avatar

ME one-size pelena, uložak, cover
    Bira se samo veličina covera. Ja sam naručivala dva puta. Oba puta je stiglo u roku tjedan dana, bez s(kršitelj koda)inga i carine iako je bio račun unutra.

E to sam i mislila... Možda ih se može zamoliti da ne stave račun unutra?
    Koju si veličinu sada naručila? M?
    Pitam zato što imam Kushies 4-10kg, pa mi se čini da su mu sada taman...

Vodenjak's Avatar

Hm, ja sam pitala da napišu poklon i da ne stave račun, ali su ga svejedno stavili i nisu ništa napisali. Carina je paket otvorila ali nije ništa carinila, dok su cocci naplatili masno carinu.
    Marin je veća beba pa sam mu prvi put uzela ML, a zatim L.

Ma da :shock:
    Bojim se da mi u VK onda ništa ne smijemo naučivati....

Nika's Avatar

Imam ja dvoje kamaris 0 zaštitne za pokloniti, Timu su male. Dobili ih na forum pa prosljeđujem dalje.

morat ću onda do kamarisa, al muka mi je po ovoj vrućini igdje ići
    Šta niko ne koristi vunu?
    ja sam skinula s foruma onaj kroj za pletenje, al nikako da se uhvatim tog posla i nabavim vunu

kinder's Avatar

pravila tvrtke su da moraju obavezno staviti račun, tako mi je čiko objasnio kada sam ga ja pitala ....

Pa može ga staviti u zatvorenu kuvertu?

Nika's Avatar

naše zaštitne našle novog vlasnika

marta's Avatar

Quote Originally Posted by Janoccka
    Pa može ga staviti u zatvorenu kuvertu?
    kod vecine postoji mogucnost da ti je s(kršitelj koda)ing adresa jedno a ona z aplacanje drugo, pa probajte to iskoristiti. znaci trazite da vam se racun posalje na neku drugu adresu. recimo paket posaljite mami, racun sebi. il obrnuto.

ivana s's Avatar

Quote Originally Posted by marta

kod vecine postoji mogucnost da ti je s(kršitelj koda)ing adresa jedno a ona z aplacanje drugo, pa probajte to iskoristiti. znaci trazite da vam se racun posalje na neku drugu adresu. recimo paket posaljite mami, racun sebi. il obrnuto.
    baš sam jutros ja tako napravila pa ću vam javiti rezultat.
    inače do sad još nisam platila carinu kuc-kuc, da se ne ureknem

ivancica's Avatar

Quote Originally Posted by Nika
    naše zaštitne našle novog vlasnika
    Hvala Niki i Timu!

klmama's Avatar

Quote Originally Posted by coccinella
    Janoccka, ovi u carinarnici Osijek sve razbucaju !
    Žena sa cloth diaper outlet se stvarno potrudi i uvijek spakira sa mašnicom , ali oni uvijek poderu papir.
    Još mi niti jedna pošiljka izvana nije stigla neotvorena :/ !
    :shock:
    meni manje nikad ne otvaraju
    poneki veći paket da, ali one plastične koverte nikad

Dia's Avatar

evo da ne otvaram novi topic...imam 2 pitanja

1. dal je dovoljno zastitne gacice isprati toplom vodom ili nesto jos vise od toga?
    on jako puno piski i ja ih svaki put moram promjeniti kad mjenjam pelenu i oprati jer budu mokre

2. zanima me i dal mozda radimo nesto krivo kad uspiju biti mokre ili i vi imate slicna iskustva
    btw. stavljam ulozak koji jos naprijed i prefrknem tako da ima zapravo tri sloja (2xulozak i pelena)

hvala

Dia's Avatar

ok, hvala

Hannah's Avatar

Ako će itko čitati ponovno o gačicama...
    Zanima me da li Kamaris ima samo gačice sa čičkom ili kakve druge trenutno u prodaji? Imamo veličinu O i do sada su bile tip top, no bebač raste pa smo kupili 6-icu, ali grozne su Oko struka su tako velike da ih ne mogu pričvrstiti.

Vodenjak's Avatar

Ima na čičak, na drukere i kao gaćice s gumom.

Hannah's Avatar

Hvala, drukera ima više, jel' tako, pa se mogu podesit prema veličini truščića? Ugl. isprobat ćemo

Quote Originally Posted by coccinella
    Moje iskustvo je da su ti 3 komada taman (mala beba se često pokaka i to nekako uvijek prođe na zaštitne - ali ne KROZ zaštitne 8) , pa ih treba često prati, sušiti...).
    Mislim da je cijena oko 50 kn komad.
    da, prodje na zastitne i to na onaj pamucni rub koji upije kakicu i neda se oprat... a ribanjem se raspadne...
    da mi je znat kako bi izgledao da se gace puru u vesmasini :shock:

Pa trebale bi se dati iskuhati.