Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Glavobolja u trudnoći

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

betina, u ovako kasnoj trudnoci bih ti savjetovala da odes ginu koji ce ti provjeriti tlak i proteine u urinu. ovako jake glavobolje znaju biti znak preeklampsije i potreban je oprez, ali ne i zabrinutost Proseci se do gina i ne brigaj dok ne vidis sto je, mozda samo tebi i bebici nedostaje sunca

a ti kasiopejo, prije davanja medicinski opravdanih razloga za pijenje bilo kojeg od lijekova, najprije sagledaj cijelu situaciju koliko je god moguce iz šturih postova koje ljudi ostavljaju ovdje na forumu. vrlo je opasno "pljusnuti" ovakve savjete kad najjednostavnijim guglanjem se moze naci da to sto si rekla nije bas potpuno isitna osobito u trecem tromjesecju u kojem se betina nalazi

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj gorka prvotno napisa Vidi poruku
    betina, u ovako kasnoj trudnoci bih ti savjetovala da odes ginu koji ce ti provjeriti tlak i proteine u urinu. ovako jake glavobolje znaju biti znak preeklampsije i potreban je oprez, ali ne i zabrinutost Proseci se do gina i ne brigaj dok ne vidis sto je, mozda samo tebi i bebici nedostaje sunca

a ti kasiopejo, prije davanja medicinski opravdanih razloga za pijenje bilo kojeg od lijekova, najprije sagledaj cijelu situaciju koliko je god moguce iz šturih postova koje ljudi ostavljaju ovdje na forumu. vrlo je opasno "pljusnuti" ovakve savjete kad najjednostavnijim guglanjem se moze naci da to sto si rekla nije bas potpuno isitna osobito u trecem tromjesecju u kojem se betina nalazi
    gorka, ja svoje komentare ne ostavljam na temelju kako ti kazes pljuskanja guglanjem, vec progovaram iz struke i prakse..vrlo opravdano
    nadalje, betina je napisala da je u desetom mjesecu trudnoce posto toga nema, namece se da je mislila na deseti tjedan, nigdje se ne spominje trece tromjesjecje

I za kraj, zena je trazila pomoc u smislu kako da odagna bol a ne da mi sad tu nagadjamo iz kojih joj se razloga ta bol javlja, za to je kompetentan njezin lijecnik a ne mi..

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj gorka prvotno napisa Vidi poruku

gorka, ja svoje komentare ne ostavljam na temelju kako ti kazes pljuskanja guglanjem, vec progovaram iz struke i prakse..vrlo opravdano
    nadalje, betina je napisala da je u desetom mjesecu trudnoce posto toga nema, namece se da je mislila na deseti tjedan, nigdje se ne spominje trece tromjesjecje

I za kraj, zena je trazila pomoc u smislu kako da odagna bol ( konkretan odgovor , koji lijek moze uzeti) a ne da mi sad tu nagadjamo iz kojih joj se razloga ta bol javlja, za to je kompetentan njezin lijecnik a ne mi..

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Neka me neko stručniji demantuje, ali ja mislim da je paracetamol (u grupu kojih spada i Lupocet), dozvoljen tokom čitave trudnoće.
    Uostalom, kad pročešljam gornje postove, vidim da je to rekla i kasiopeja.
    Čemu toliki defetizam ako žena kaže da joj je to struka?
    U svakom slučaju, nadam se da će betina ipak konsultovati svog lekara.
    I na kraju, betina, kako si i da li imaš lekarsko mišljenje o tome šta je uzrok tvojih glavobolja? Deseta nedelja ili deseti mesec (mož da bude, evo i ja za koji dan ulazim u isti, u svakom slučaju, sve najbolje ti želim!!!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kasiopeja, čestitam na iznenađenju!

i ja sam imala strašne glavobolje, toliko da sam se rušila.
    u prvoj trudnoći nisam znala da se smije nešto popiti, pa sam trpjela.
    u drugoj sam dva puta popila paracetamol, a ostatak vremena trpjela.

ali, da sam imala kasiopeju pored sebe, uz njezino znanje, radno mjesto i iskustvo... sigurno bih popila i voltaren.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hvala ti apri na krasnim riječima..

a sto se tice iznenadjenja, hvala na cestitkama
    Moram priznati da me svaka trudnoca vrati malo jace na forum pa postajem aktivnija što me bas veseli..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •