Results 1 to 49 of 49

Thread: Glavobolja u trudnoći

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    zasad skulirana's Avatar

Ja inace imam migrene i bas sam bila zabrinuta sto cu ako ih budem imala u trudnoci jer bez Advila,mraka i tisine nisam mogla opstat...
    Srecom evo otkad sam trudna glavoboljama ni traga,dakle bile su na hormonskoj bazi....

Suosjecam sa vama koje ih imate,meni bi bilo bolje u tihoj i zamracenoj prostoriji...

zadarmamica's Avatar

tiha i zamracena prostorija, i stegnuta krpa oko glave. uf,užasna bol.

Bok svima,
    ja od ranije imam problema s očima i glavoboljom, počinje ovako:
    jave mi se valići u vidnom polju tako da ne vidim cijelu sliku, traje oko 15min. i onda me nekako tupasto boli glava (čak ne nešto jako). Sad sam 11 tjedana trudna i nekako mi se češće javlja. Tlak je ok. Jel to za javiti se dok? Čitam za te smetnje u očima da se odmah javi.....

koksy's Avatar

Quote Originally Posted by zvijezda3 View Post
    Bok svima,
    ja od ranije imam problema s očima i glavoboljom, počinje ovako:
    jave mi se valići u vidnom polju tako da ne vidim cijelu sliku, traje oko 15min. i onda me nekako tupasto boli glava (čak ne nešto jako). Sad sam 11 tjedana trudna i nekako mi se češće javlja. Tlak je ok. Jel to za javiti se dok? Čitam za te smetnje u očima da se odmah javi.....
    Ja vidim one male tockice koje lete...ne znam kak da to drugacije opisem, i takoder mi se smanji vidno polje. Mislim da je to pad tlaka. Rekla sam ginekologici al kaze da to nije nista strasno. Meni je intenzivnije bilo u prvom tromjesjecju, sad je nesto rijede. Najcesce prode cim malo sjednem, popijem vode, odmorim, ponekad i krene glavobolja nakon toga, popijem Eferalgan i prode.

Ares's Avatar

Quote Originally Posted by koksy View Post
    Ja vidim one male tockice koje lete...
    i ja ih vidim, budu onako svjetlucave, ali se nikad nisam zabrinjavala oko njih jer mi se to dešavalo i prije trudnoće, a netko mi je rekao da to baš pad tlaka....naravno kad idem kod dr. toga nema jel mi tlak od straha skoči....
    a što se tiče glavobolje, tu sam sretnica, imala sam je možda jednom.....

zeljana02's Avatar

a da ocistite inbox?

Ares's Avatar

Quote Originally Posted by zeljana02 View Post
    a da ocistite inbox?

Quote Originally Posted by koksy View Post
    Ja vidim one male tockice koje lete...ne znam kak da to drugacije opisem, i takoder mi se smanji vidno polje. Mislim da je to pad tlaka. Rekla sam ginekologici al kaze da to nije nista strasno. Meni je intenzivnije bilo u prvom tromjesjecju, sad je nesto rijede. Najcesce prode cim malo sjednem, popijem vode, odmorim, ponekad i krene glavobolja nakon toga, popijem Eferalgan i prode.
    Ja sam pred kraj prvog tromjesečja pa je valjda i zato učestalo...što je to Eferalgan, smije se pit u prva tri?