Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zašto neće piti izdojeno mlijeko?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Zašto neće piti izdojeno mlijeko?

Mara dakle ima 9,5 mjeseci. Od ponedjeljka počinjem raditi, MM je na porodiljnom. Nisam se mislila izdajati jer sam mislila kak će mi to biti prekomplicirano, ali igrom slučaja zadnja dva dana me cijelo prijepodne nije bilo doma pa sam pokušala i baš je dobro išlo (cice mi bile prepune).

I tako MM jutros daje Mari mm izdojeno jučer, stavljeno u frižider nakon 2 sata, i danas blago zagrijano u mikrovalki. I mala neće, napravi kiselu facu i dalje ne želi (pije iz čaše vulgaris). Ja sam opet popodne probala, s danas izdojenim mlijekom, stavljeno u frižider nakon sat vremena, i opet podgrijano, isti scenarij. Nakon čaše mm, ponudila sam joj čašu vode i to je bez pol frke popila.

Ne budi lijena, kasnije sam ručno izdojila direkt u čašu i njoj odmah ponudila. Niti to nije htjela, opet se kiselila.

U čemu je fora?! Inače cica odlično, super napreduje od mm, dohrana slabo (samo voće i griz). Zašto nešto što inače obožava neće ak nije iz cice?!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jan nije htio izdojeno ako sam ja bila doma.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

samo da te utešim, ni Lira nije nikad htela, a tako i sad, ni izdojeno, ni ad ni ništa osim kada je mm iz original ambalaže. A iz čaše ili šoljice može i obožava da pije jogurt, popije ponekad iz obične i vodu i jako joj se dopada da pije ono što ja pijem, šta god to bilo i to je to.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ni tin nije htio a ni sad neće izdojeno. samo originalno pakiranje ja isto izdajam, u ponedljak idem na posao. nisam nikad mlijeko zagrijavala u mikrovalnoj. bolje je pod toplu vodu. da probaš dati nažličicu?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Izdojeno mlijeko zna poprimiti drukčiji okus nakon stajanja, pa bi mi bilo logično da zbog toga neće, ali kažeš da nije htjela niti kad si joj dala svježe izdojeno. Možda taj put nije htjela jer si ti bila u blizini, tko bi znao što se mota po tim malim glavicama. A kad kreneš raditi, ako ne bude htjela piti dok si na poslu, neka joj tm uvali u hranu, tako da ipak dobije bar nešto dok te nema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •