Jucer sam za dorucak smazala jagode. Cijelu onu pliticu sa jagodama. Ona ima oko 150 kalorija. Posto sam jucer radila i cistila jedan stan tu sam potrosila oko 200 kalorija sigurno pa sam jela snickers. Nisam sigurna koliko on ima kalorija. U pmsu su sam pa umirem za slatkisima. Doma sma dosla oko pola 5 nakon sto sam pokupila miciku. Jele smo slatkac za uzinu. Onda sam ja skuhala bolonjez sa tikvicama. Radila sam rezance od tikvica i to smo pojele to je vec 750 kalorija vecera kokice na maslinovom i svijezi krastavci i pola cokolade to je vec 1350 ha ! Danas cu pojesti oko 1500 kalorija. Dorucak je bila velika bijela kava i zlicica nutele (pms opako shora)
Pa sam kupila u mlinaru salatu od tunjevine sa dressingom oko 300 kalorija. Dressing ima oko 180 kalorija a sama salata oko 100 hahaha !! Uzas !!
Sad sam pojela dva reda cokolade i idem popit kavu jer nisam apsolutno nista spavala i jako sam lose volje pa cu mozda opet danas jesti sladoled :D za veceru jos nisam smislila sto cu utrapit. Ali mislim da ce biti neka salata da mi osvjezi dan jer sam totalno negativna od toliko secera.
Aha da. Imam 75 kila na 167 visine.