Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Koja kolica kupiti???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mell

Početno Koja kolica kupiti???

Pozdrav svima!

Za 3 mjeseca nam dolazi beba, prva u našoj maloj obitelji te smo sada na slatkim mukama kupovine kolica, krevetića i ostalih potrepština.
    Ono što me zanima je koja kolica kupiti, koja su kvalitetna, a koja su precjenjena i samo za šminku.

Za sada sam zainteresirana za Chicco, Peg Perego Skate, Brevi i Bugaboo.
    Htjela bih neka 3 ili 4 u 1 i naravno da za par mjeseci ili godinu dana ne moram kupovati nova.

Molim vaša iskustva i preporuke.

Hvala, Mell

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mi imamo Quinny buzz-a i prezadovoljni smo. Prijateljica je dobila na poklon Chiccova i nije bila zadovoljna pa je isto kupila Buzza. Znam još par mama koje nisu zadovoljne Chiccovim kolicima, a za ostale modele nemam pojma. Čula sam dobre komentare o Peg Peregu.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mell dobro dosla, o kolicima i svemu mozda ces naci puno vise informacija na PDF-u o nosenju djece. tu ti je LINK , tamo se na tu temu vec puno puta raspravljalo.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi smo kupili cam kolica 3 u 1 i jako smo zadovoljni,evo sad će treća godina. Navlaka se da skinuti i oprati i uopće nije"apšisala boja". Imaš ih u Svijet beba" u Dubravi na okretištu,daju popust za gotovinu.

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nikako nemoj peg perego skate-teškooooooooooooooooooo!preporučam peg perego swith i pliko, a i chicco trio for me su super!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

sve firme koje si nabrojala su dobre, ali što kovrčava veli pokušaj da budu što lakše i praktične za slaganje u gepek i sl. jer, uz svu moguću pomoć, ti si ta na u čijim će se rukama one najčešće nalaziti

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja ti glasam za Inglesina. U rangu su s Peg Perego a nešto jeftinija.
    Ja naša vozila punih 5 godina i prodala ih, izgledala su kao nova.
    Lagana, lako se sklapaju, stanu bez problema u gepek, navlaka je doslovno peri deri. Nakon 5 godina je izgledala savršeno.
    Ne mogu ti reći da mi je ko pesu žao kaj sam ih prodala!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja nemam, ali jako mi se svidjaju i rado bi kupila maclaren
    birala sam druga zbog cene

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Imamo Peg Pereggo Pliko 3. Sin je veliko dijete, pa smo košaru prerasli s 5 mjeseci, AS 0 nije izdržala do slijedeće kategorije jer mu je postala pretijesna dok se još nije uspio ustati. KOtače na kolicima smo morali mijenjati nakon godinu i pol dana jer su počeli zapinjati i čudno se ponašati. S druge strane, lagana su za rukovanje, nisu teška, dosta se dobro drže i ne zauzimaju previše mjesta. Ipak, nisam sigurna da bi ih opet kupila.
    Čini mi se da odluka dosta ovisi o tome gdje ćete se najviše šetati i je li dijete prosječne veličine ili je veće.

mamatobe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo, ja ti isto kao i ana.m preporucam Inglesinu, meni su super! Slicna su Peg Peregu, ali po mom misljenju punooo kvalitetnija, pogotovo kotaci, ne zapinju, ne skripe...kolica su lagana (sto je bitno ako ces imalo trebat nosit kolica) , stanu u bilo koji gepek.
    E, da, spomenula si da su ti Brevi kolica u opciji...iskreno ti ne preporucam, kolegica ih je imala i nakon 9 mjeseci morala kupit nova- preuska u ramenima su, neudobna, kad je pocela sjedit, beba kao da joj je klizila prema dole pa su joj se nogice vukle milimetar od poda premda je bila vezana, kotaci koma (znam jer smo puno setale zajedno pa je na svakoj neravnini morala podizat kolica).
    Evo, nadam se da sam ti pomogla

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja volim velika, teška i robusna kolica. i da je trokolica.
    imali smo i na 4 kola i to peg peregova, coconut, jane, bubu.

za maloga trenutno imamo jane slalom pro i chicco s3. zadovoljna sam i s jednima i drugima.
    teška su i jedna i druga, ali meni ne smeta bildanje dok ih nosim.
    a u gepeku imam dovoljno mjesta da mi stanu bez problema.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Mell prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!

Za 3 mjeseca nam dolazi beba, prva u našoj maloj obitelji te smo sada na slatkim mukama kupovine kolica, krevetića i ostalih potrepština.
    Ono što me zanima je koja kolica kupiti, koja su kvalitetna, a koja su precjenjena i samo za šminku.

Za sada sam zainteresirana za Chicco, Peg Perego Skate, Brevi i Bugaboo.
    Htjela bih neka 3 ili 4 u 1 i naravno da za par mjeseci ili godinu dana ne moram kupovati nova.

Molim vaša iskustva i preporuke.

Hvala, Mell
    Ja sam imala inglesina i bila sam prezadovoljna. Lagana, sklopiva s jednom rukom, i rasklopiva s jednom rukom, i stanu u prtljažnik od corse. Super kolica za grad.

Prije kupovine razmisli o slijedećem: Živiš li u gradu ili na "selu", hoćeš li ih voziti po asfaltu ili grbavim neasfaltiranim stazama (onda trebaš velike kotače); živiš li u kući ili u stanu na 3.ili 4. katu (možeš li kolica ostaviti na trijemu ili ih moraš sklopiti inositi na 3. kat); hoćeš li ih često spremati u auto?....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mell, gomilu informacija o kolicima, prednostima, manama, cijenama... naći ćeš na podforumu nošenje djece, ovdje: http://www.roda.hr/forum/forums/39-No%C5%A1enje-djece

topic ne pripada na servisni kutak pa ću ga zaključati, a ti se slobodno uključi na bilo koji topic ili otvori novi na odgovarajućem podforumu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •