ne prihvaća mi smajliće uopće, a onu stranicu sa svim smajlićima mi neće niti otvoriti. kolačići izbrisani. što se događa?
ne prihvaća mi smajliće uopće, a onu stranicu sa svim smajlićima mi neće niti otvoriti. kolačići izbrisani. što se događa?
Posljednje uređivanje od Tashunica : 23.02.2010. at 11:57
mene zanima isto nešto vezano uz smajliće... nestala mi je ona opcija "više" smajlića za prikazati, otkad je novi forum u opticaju. sad kad nekome odgovaram, "vise" mi s desne strane ko u nekoj trakici neki smajlići, ali nigdje ne vidim opciju kako doći do svih ostalih snajlića koji su bili prije, a neke forumašice, vidim, mogu nornalno do njih...kaj trebam podesiti nekaj ili???
hvala!![]()
![]()
našla sam ikonicu sa smajlićima, tamo gore, pored boje fonta...ali zaklela bih se da ta ikonica prije tamo nije bila...
ja sm, vjerojatno jedna obična čorava kokoš![]()
Ja nemam smajliće ako odgovaram nekome na pp (znači,ako nisam prva napisala poruku ) te isto tako ako komentiram postove (ako ja prva otvorim temu,u prvom postu je ok,a dalje opet nije). Šta da radim?
.....i kako da si sredim prikaz vremena?.... pp mi izgleda kao da se dopisujem sa curama u sitne jutarnje sate !
dadycool ,ne vidim nigdje gdje piše "go advanced" . Gdje bi to trebalo biti? .......postavke za vrijeme sam našla , hvala![]()
kada pišeš post, u donjem desnom kutu imaš opcije "brzi odgovor", "idi na napredno" i "odustani".
ako odeš na to napredno, pokazat će ti se i smajlići i još neke opcije.
Moram samo ovo s smajlicima isprobati.
Jerbo sam izgubljena malo..![]()