Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Pišimo predsjedniku Josipoviću

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mene najvise u cijeloj prici nervira sto se cure koje su u istim "ovnima ko mi ,a koje srecemo po klinikama, ponasaju ko da to nije njihova briga. ma zivi uzas od mozgova. pa sta onda mozemo ocekivati od ljudi kojima je nas problem stran?
    samo malo pogledajte koliko je forumasa na potpomognutoj, a koliko je ukljuceno ovdje.
    sramota.
    Koliko god razumijem emocije iz kojih je ovo potaklo, mislim da se masovnost ovakvim emocijama neće dobiti jer će se na to dobiti obranaštvo. Ideja se ne marketira na taj način.

Uostalom, svako ima pravo na angažman/neangažman, imaju to ljudi u ratu pravo, Švicarska kao zemlja, pa ima i svatko od nas.

Žao mi je, ali uvijek ću biti na strani mirnih emocija, neljutnje, neprozivanja (oprosti, Pinky, što sam se nadovezala na tvoj post).

I pod cijenu da se zakon nikad ne promijeni. Najiskrenije.

Uostalom, 90% tih koji tamo pišu su početnici, normalno je da vjeruju liječnicima, normalno je da ne kuže koliko je to loše.

Mi smo tu da im pomognemo, ne da ih otuđimo. Tako su i nama pomagali drugi. Tako su i meni pomagale druge kad me ništa oko kvota nije zanimalo (a sad mi je žao, jer bih prije otišla i možda prije do djeteta došla). Ali, tako to ide.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.02.2010. at 15:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •