Curka mi ima 4,6 god. i sad ide spat u svoj krevet, mislim da će padati s kreveta jer se jako vrti dok spava, e sad zanima me, što mislite treba li nam ta ograda, i gdje to ima za kupiti, koliko košta, i ako netko ima za prodati, može.
Curka mi ima 4,6 god. i sad ide spat u svoj krevet, mislim da će padati s kreveta jer se jako vrti dok spava, e sad zanima me, što mislite treba li nam ta ograda, i gdje to ima za kupiti, koliko košta, i ako netko ima za prodati, može.
anima i ja baš to gledam ovaj tjedan...imali su u Lidlu prije desetak dana baš to na sniženju ali više nemaju. u baby media shopu ti imaju 3 vrste: jedna od 90cm (170kn) i od 150 cm( dvije vrste 240kn i 300-ak kn ova druga). Fiksne su dužine. Kiku nisam dobila....a u TL znam da su 250kn i to 150cm.
e..u Adaxu imaju devene..od 70-100cm....ove koje koštaju 90kn za te širina krevetne stranice na koju ograda ide ne smije biti deblja od 16mm...a za ove od 300-ak kuna nije važna debljina stranice kreveta.. nadam se da sam ti malo pomogla...
ja imam brevi..mislim da se dućan zove sunčeko i u dubravi je..nose i doma dostavu koliko se sjecam..ja sam svoju posudila a definitivno cu je i kupiti, zadovoljna sam
a s koliko godina to klincima ne treba?
u svakom slučaju hvala, jer do sada nisam imala pojma o tome, a skupo je bome
Posljednje uređivanje od anima : 23.02.2010. at 16:55
MI kupili u Mercatoneu metalnu...bira se duljina, oblik (ravna, spiralna...), broj prečki...nas je ravna, 170 cm duga, sa 2 prečke ispala 300 kn...čeka se 2 tj jer se radi po narudžbi.
MOže se samo staviti na dasku i dovoljno drži al kako se malac penje preko nje MM ju je prišarafio za stranicu kreveta.
Mi kupili u Magic baby (Garden mall) ogradu od 90 cm za 170 kn. Imaju još i od 150 cm ali D je za sada u krevetiću od 140 cm pa bi mi ova bila prevelika. Ogradica je super stvar. Često vidim D kako spava naslonjena na nju. Dakle da je nema, vjerovatno bi bila na podu.
Mi našoj L. uopće nismo stavljali zaštitnu ogradu Sada joj je 4gd a poćela je spavati u velikom krevetu prije nekih pola godine. I ona je inaće dosta nemirna kada spava tako da sam ju našla prve dvije večeri na podu a od onda je valjda skužila gdje je granica i nemamo nikakvih problema
Dizem malo ovu temu.Je li ima negdi kupit to cudo od ograde, a da ne kosta 250, 300 i vise kuna?