Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pozitivan anti HAV

Datum pristupanja
    May 2009

Početno Pozitivan anti HAV

Moja prijateljica je dobila nalaze iz Petove.
    Kod anti HAV-a referentne vrijednosti si poz/neg, a ona ima poz.

KOMENTAR ispod:
    Nalaz pozitivnog anti HAV upućuje na fazu rekonvalescencije hepatitisa A, ili prokuženost virusom hepatitisa A.

Molim vas brzo pomagajte, sva je u panici, danas se čak počinje pikati s Gonalima.

HVALA!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    Moja prijateljica je dobila nalaze iz Petove.
    Kod anti HAV-a referentne vrijednosti si poz/neg, a ona ima poz.

KOMENTAR ispod:
    Nalaz pozitivnog anti HAV upućuje na fazu rekonvalescencije hepatitisa A, ili prokuženost virusom hepatitisa A.

Molim vas brzo pomagajte, sva je u panici, danas se čak počinje pikati s Gonalima.

HVALA!
    Rijec je o hepatitisu A
    Cini se da nije nista strasno i da se radi o necem sto je vec polako iza nje (rekonvalescencija=oporavak).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mora se javiti dr-u, ja na temelju toga nemam pojma je li nešto akutno ili ne. Za slučaj da nije, onda bi samo zamrzavanje (valjda jajnih stanica), ako je u Hrvatskoj bio problem, ali ionako je to zamrzavanje jajnih stanica onako... nije baš jako uspješno, pa je u biti svejedno. Ako je nešto akutno, ima povišene jetrene probe i sl., onda će eventualno morati stati s Gonalima. To ti je moja laička interpretacija toga.Zaključak - čim prije javiti ginekologu kod kojega je u postupku.Neka joj je sa srećom! Rađaju i mame s preboljelim hepatitisom, samo sad treba vidjet u kojoj je ona fazi, jer ja to kao laik ne razumijem.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Strasno je to sto ne radi uredjivanje teksta. Bas sam se trudila da mi post izgleda kako treba i da mi link radi, a ipak nista od toga. Link kojeg sam htjela staviti je ovaj: http://www.zdravlje.hr/clanak.php?id=12946&

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I mene je zabrinulo kada smo dobili nalaze jer je kod MM isto anti HAV pozitivan. Nismo imali pojma o cemu se radi pa smo odmah otisli kod doktora. Odgovor je bio da je prebolio hepatitis A i da se ne brinemo i da mozemo normalno u postupak.( MM cak ni ne zna kada ga je prebolio). Samo na njegovom nalazu nije bilo nikakvog komentara.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I kod mene je bio pozitivan ANTI HAV ništa strašno tak su mi rekli to samo znači da sam preboljela hepatitis A vjerojatno u djetinjstvu tako je meni rečeno, u postupak se ide bez problema!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala cure!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ništa strašno to ostaje u krvi ako je preboljela žuticu ali je dalje imuna bez brige!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i MM je prebolio žuticu u djetinjstvu, i isto su mu napisali ko tvojoj prijateljici, to je špranca, samo MM je znao da je prebolio žuticu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Eto, super !

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, super !
    X

Pravila pisanja postova