Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: pomoc, pomoc

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Iskreno, vjerojatno je taj test i dio buffera jer se ne mogu svi potrebiti pripustiti IVF postupcima.

Svima poručujem - ne brijite oko te sluzi, nego se koncentrirajte na to kako dospjet čim prije u nekav konkretni postupak.

Mislim - koja korist od tog testa? Nema nečeg što se može ubrzigat u vaginu da ne "ubija" spermije (ovo mislim SAMO FIGURATIVNO). Treba krenut gore po spirali tehnologije koju MPO nudi, a ne visit na tome kako bidni spermići ne mogu plivat i sl.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

U načelu se slažem sa Inom ali mogu doktori i zakomplicirat stvari tipa: meni je PCT bio koma, nije bilo pokretnih spermija.
    Trudila sam se ne sekirati se previše jer sam čula da je test nepouzdan ako se ne izvede baš na samu ovulaciju itd.
    No mi nismo imali nikakvu dijagnozu i neki dr-i su čak izbjegavali IVFove(iako smo mislili da je vrijeme da idemo na njih) dajući nam nadu da uspijemo u kućnoj radinosti. A tu se opet postavljalo pitanje da li je moguće i u kućnoj radinosti kada plivači (unatoč super spermiogramu) zakažu kada se nađu u cervikalnoj sluzi. Uglavnom mi se to motalo po glavi.

No eto, srećom, na kraju je naš 3. IVF uspio a do tada su me "maltretirali" sa 6 inseminacija

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    I
    Mislim - koja korist od tog testa? Nema nečeg što se može ubrzigat u vaginu da ne "ubija" spermije (ovo mislim SAMO FIGURATIVNO).
    slažem se i vjerujem da je to jedan od razloga zašto je ova metoda "passe".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •