-
spavanje u vrtiću
Imam curku od 20 mjeseci, ide u jaslice od 9mjeseca, imala je 14 i pol mjeseci, dodro se prilagodila i voli vrtić, ali prakticirala sam ju voditi nakon ručka na spavanje doma, dojim i uspavljuje se na cici i nekako sam swe odlučila za tu varijantu spavanja doma. Jedan kratki period je spavala u vrtiću ali puno kraće nego doma pa sam odluila ipak još neko vrijeme pričekati, ali sad mislim da je vrijeme. Znam da to ima veze samo kako ja postavim stvari u glavi, ali ako mi netko malo može pomoći kakvim savjetima, iskustvima i tako. Znam da dojenje nema tolko veze s tim, nauče se oni kad cice ima kad nema, HE,HE.
-
Moj mali ima 14 mjeseci i ide mjesec i pol dana u vrtic. Isto se doma uspavljuje iskljucivo uz cicu. U vrticu spava nekad dulje nekad krace (cesto to ovisi koliko se umorio ali ima i lak san pa kad druga djeca pocnu plakati lako se probudi i onda nema nastavka spavanja). Kad spava krace odspava jos jednu turu doma i to je to.
U samom pocetku je znao zicati cicu od teta (iako sam i ja procitala da klinci znaju da kad nema mame da nema ni cice ali to ocigledno ovisi koliko su veliki) ali to vise ne radi.
Kad dodjem po njega prvo nakon sto me pozdravi trazi cicu, i dobije ju naravno odmah u gardarobi (cini mi se da je u nasim jaslicama jedini koji jos cica pa smo svima tako dok cucimo u garderobi simpaticni).
Htjela sam reci da ce se tvoja klinka sigurno s vremenom nauciti sve dulje i dulje spavati, a ukoliko i bude krace spavala nadoknadit ce to doma
.
Posljednje uređivanje od Nivi : 24.02.2010. at 10:30
-
Moja je krenula u jaslice s 19 mjeseci, prvih 3 tjedna je išla doma na cicu spavati, poslije sam joj spakirala krpenu lutku, i s njom je spavala, trebalo ju je u vrtiću malo maziti ( zibati) guzu, da bi zaspala. Doma je cicala još ca 8 mjeseci+.
-
-
Puno hvala na odgovorima. Ohrabrile ste me i utješile, he,he. Ma znam ja da će to na kraju dobro proći, ali eto...U ponedjeljak ću je ostaviti na spavanju pa se možda i vratim na ovu temu po još malo doza ohrabrivanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma