Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Graz i shopping i djeca

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Graz i shopping i djeca

Nisam mogla odabrati temu na koju bih mogla zalijepiti ovo svoje pitanje.

Naime, MM i ja bismo išli u Graz u Ikeu i H&M - dakle West centar, kupiti onu ivaričinu kantu za smeće i još ponešto.

Zanima me vodite li kada djecu u shopping u Graz, konkretno u West centar?
    Ima li tamo kakva igraonica i sadržaji za djecu? Mislim, vidjela sam da ima, ali čini mi se da ne može roditelj biti sa djetetom. Ima li nešto, nekakav prostor, gdje bi roditelj mogao biti sa djetetom?

Ja naime mislim da bi Lei Ikea bila izdržljiva, a tamo koliko se sjećam svako malo i ima neka zabavica za djecu, ali ne znam kako bi podnijela H&M (tj. znam - nikako).
    Vodi li tko od vas djecu u ovakve pohode i kako izdrže?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi bili baš ovu subotu al naš mali ima 14 mj i premali mi je da ga ostavljam tamo u igraonice pogotovo na stranom jeziku da niš ne kuži pa je išao sa nama-ikea-west...bio je super uz malo negodovanje u ikei dok je mama rezasla materijale za zavjese(6o m pa je potrajalo)
    bilo je hrpu djece svih starosti a i ikea i west imaju igraonicu tko želi!
    ne znam koliko ti je dijete staro ali kao je u subotu hrpa ljudi gledala sam malo klince svima je bilo fora manje više ta gužva!
    ovisi o djetetu al se mora dobro paziti da se ne pogube....
    dobar shopping želim

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

još nešto, uvijek se može okolo jedan roditelj prošetat s klincem ak im postane ne izdržljivo...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A prilično je već stara, 5.5 godina ali nikako ne podnosi dućane. Svakako bi se MM sa njom šetao dok sam ja u H&M-u ali treba biti i neke zabave. Znam da imaju igraonicu ali mi se čini da roditelj ne može unutra sa djetetom, a ostavljanje ne dolazi u obzir. Išli bi kroz tjedan da izbjegnemo gužvu.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Orka je kao tvoja Lea, ne podnosi dućane i šoping.
    Tako da smo je prestali voditi otkad je prohodala i počela biti zahtjevnijeg ponašanja (diranje, trčanje, razbacivanje)...

I Kika ima igraonicu, ali ne znam smije li se biti s njima unutra; u svakom slučaju, odmah uz igraonicu su stolovi kafića, a djecu i roditelje dijeli samo staklo. Ne znam je li vam to opcija.
    U našoj Kiki sam ja uredno bila unutra sa Zrinom.

Zapravo, ne vidim zašto roditelji ne bi mogli biti unutra, otkud ti ta infomacija?

U svakom slučaju, ja sam za samostalni odlazak, ako je ikako izvediv. Inače mi nema smisla.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi djecu nemamo gdje ostaviti pa uvijek idu s nama. U westu je bila odlična igraonica ali je više nema. Sada je nešto drugo ali mojima nije zanimljivo. Oni obično budu s MMom, a ja brzinski kupujem. Kod nas nitko ne voli shopping, nego nam je on nužno zlo. Tako da se ja pripremim još doma. Pogledam na Internetu sve kaj trebam, sastavim popis i kupujem brzinom munje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad sam bila zadnji put u Grazu u shoppingu sam vidjela nekakvu igraonicu ali nisam sad više sigurna da li je to bilo u onom dijelu gdje je H&M ili u onom gdje je Ikea, i čini mi se da sam čitala i gledala pravila i da ne mogu odrasli biti u igraonici. Nisam sto posto sigurna, zato i pitam. Sad gledam njihov web pa vidim da ima svakojakih sadržaja, na kraju krajeva i soba za dojenje/prematanje, pa se i tamo može malo biti sa djetetom. Možda je ono što sam ja vidjela "Kinderland" i možda u to ne mogu odrasli.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mi djecu nemamo gdje ostaviti pa uvijek idu s nama. U westu je bila odlična igraonica ali je više nema. Sada je nešto drugo ali mojima nije zanimljivo. Oni obično budu s MMom, a ja brzinski kupujem. Kod nas nitko ne voli shopping, nego nam je on nužno zlo. Tako da se ja pripremim još doma. Pogledam na Internetu sve kaj trebam, sastavim popis i kupujem brzinom munje.
    Ah i kod nas je tako, samo što ja od Leinog i MM-ovog izrazitog nevoljenja šopinga znam puknuti nakon 15 minuta a ne bih baš da se to dogodi nakon dva sata puta i gomile plaćenih cestraina, ipak bih nešto voljela i obaviti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ah i kod nas je tako, samo što ja od Leinog i MM-ovog izrazitog nevoljenja šopinga znam puknuti nakon 15 minuta a ne bih baš da se to dogodi nakon dva sata puta i gomile plaćenih cestraina, ipak bih nešto voljela i obaviti.
    eto, tako je i kod nas.

sad smo, na putu na skijanje, bili u HM, sniženje je bilo 70%.
    uz njih dvoje, kupila nisam ništa i sada se udaram po glavi jer je bilo proljetnih hlača za zrina, puno modela, sve po 5-8 eura.
    a dijete mi hoda u hlačama iznad gležnja, ko siroče.
    ja ne mogu kupovati uz djecu.
    radije ne kupujem.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da u Westu imaš i neku telku s crtićima, a možeš ih poslati u Toys u razgledavanje igračaka. Samo kaj MM mrzi Toys iz dna duše, tako da kod nas to nije opcija. Ili u kafić ili na pizzu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja mislim da ti nervoza ne gine, ako je tako.
    ja bih išla sama, a ako ne voziš, probaj vidjeti jel postoji neka mogućnost da ideš s nekom prijateljicom (il prijateljem ), a da njih dva ostanu doma.
    a ako ne postoji nikakakva mogućnost, onda bih ovako nešto za njih dvoje organizirala:
    http://cms.graztourismus.at/cms/ziel/1196867/EN/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma daj, ak je samo Ikea i HM, to dijete i muž mogu izdražati. Ja imam dvoje djece, pa se uz to oni i stalno natežu , ali ipak uspijem dosta toga obaviti. OK, obično sebi ništa ne kupim, ali ako kuću i djecu rješim, to je ipak glavnina posla.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

U Ikeinom restoranu je igraonica za djecu.
    Tata sjedne i pije kavu a ti shoppingiraš

Ja Laru vučem okolo otkad je imala par mjeseci, a isto tako i Lovru. Ne vidim zašto bi to bio problem. Lijepo, polako bez živciranja.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Točno tako. Vučem ih svugdje sa sobom pa i u shopping. Znaju si i oni sami naći zanimaciju- npr. vožnja po pokretnim stepenicama

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ali Ikea je sad udaljena od H&M-a. Mislim da u Ikei generalno ne bi bilo problema.

Inače, samo ispipavam mogućnost da idemo svi zajedno. Mogli bi usput nešto pogledati, napraviti od toga izlet.

A i nije mi loše kad je Lea sa mnom u shoppingu robe jer joj mogu isprobati hlače koje joj skoro pa nikad nisu dobre.

Zadnji put smo bili u Mariboru, ona je išla sa tatom u akvarij i igrati se u park, a ja sam odabrala sve u H&M-u i onda su došli, satjerali smo je u kut tj. u kabinu i natjerali da isproba nekoliko modela hlača. Nije bilo lako, ali vrijedilo je.

Kad bi u onom dijelu gdje je H&M bila bilo kakva igraonica u kojoj može tata biti s njom problem bi bio rješen. Njoj je svaka igraonica super, makar imala jednu potrganu igračku, i to joj je zabavno i ne da se van, i misli da u toj igraonici ima puno više i ljepših igračaka nego što ona ima doma.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovo je isto kao teme na dohrani sa djecom koja odbijaju.
    pa se mi, koje imamo djecu koja jedu sve što im daš - iščuđavamo kako druga djeca nisu takva.
    e, pa lijepo!

isto tako postoje djeca uz koju jednostavno ne možeš kupovati.
    ili možeš, uz posljedice.

meni je puno jednostavnije neotići u kupovinu, nego se maltretirati uz njih. nismo kombinacija za to i gotovo!
    kao što mi muž nije kombinacija za akrobatski r&r

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma u Westu sigurno ima igraonica -- samo nije ista kao ona prije i moji klinci nisu htjeli u nju, jer im nije izgledala zanimljiva. Mislim da je gore na katu.

Čekaj Mima, a ne vole hodati po Toysu i gledati igračke? Moji to vole. A i obećam im da si mogu izabrati jednu igračku, ali stavim limt na cijenu (da mi nebi odabrali nešto za 100 eura svaki)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da bi Toys bio preveliki atak na MM-ove živce. U dućanima s igračkama Lea sve dira gleda uzima i isprobava a on to teško podnosi.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mima, ja sad tek vidim da je tvoja cura već velika, isto godište je kao moja Lara a ja sam mislila da pričamo o bebačima.
    Mislim da vam stvarno neće biti nikakav problem s njom, a još ćete napraviti i lijepi izlet.
    Znam po sebi da ne smiješ komplicirati unaprijed i mozgati šta bude.
    Moja Lara u H&M-u sebi sama bira odjeću, isprobava pred ogledalima, sva je na mene . Bit će njoj zabavno, vidjet ćeš.
    A još ide i tata s vama.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja bojana još nisam vodila, ali sad sam isto počela razmišljati o tome, jer je njemu živa fora da ide negdje za šta mu putovnica treba haha

vjerojatno ću ga i vodit, al to neće biti onda kada ću trtebat zbavit neki veliki šoping, nego onako, više izlet neki, malo kupovanja, više šetnjica i sl.

da s njim poharam ikeu, HM i sl; nema šanse da bi to izdržao, pa ga tada ne bi ni vodila

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Moja Lara u H&M-u sebi sama bira odjeću, isprobava pred ogledalima, sva je na mene . Bit će njoj zabavno, vidjet ćeš.
    A još ide i tata s vama.
    nakon svega što je Mima napisala, ti stvarno vjeruješ u to?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi imamo jednu takvu , i zbog toga smo jako malo išli i još uvijek jako malo idemo u zajedničke kupovine.
    nasvježije iskustvo je na povratku sa skijanja, svratili smo u IKEU i jedina kombinacija je da jedan gleda, a drugi se igra s njom, naravno ne u igraonici
    za odlazak u Graz i isključivi šoping nijedno od nas nije spremno

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad se ide u shoping, zna se točno što se kupuje, tako da bude što brže.
    Išli smo s M u shoping kad je bila jako mala beba (a i s J isto) i sad kad je veća.
    One godine, 2-3-4, kad bi još popodne spavala, pa je gladna, pa joj se piša, pa ne može hodati, ostavljali smo je kod bake i išli sami (tako sad i J ostaje s bakom, a nas troje shopingiramo).

U Ikei ide u igraonicu ili je s nama. Ako kupujemo odjeću za nju, gleda, isprobavamo. Kad kupujem za sebe i trebam mir i koncentraciju, s tatom ode u Muller pa gledaju igračke, bojice...

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi se pokusavamo organizirati da idemo radnim danom, pa je ona u vrticu, a mi se vracamo u uredovno vrijeme.

Ovdje shoopinge obavljamo svi skupa ali uvijek idemo sa planom sto se tocno kupuje, tako skratimo boravak u ducanu.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nakon svega što je Mima napisala, ti stvarno vjeruješ u to?
    Ma ja izgleda ne mogu vjerovati da netko ne voli shopping. Lara prvo na internetu zapikira kaj joj sve treba i onda moramo tražiti određene majice sa Kitty, Hanna Montana i sl.
    A tek gumice, špangice, torbice, rajfići...... Nema nam kraja.
    Fora je što i MM voli ići u shopping pa je to valjda prešlo na djecu.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

btw, ja kad čujem da neka djeca vole šoping, ušokiram se; ja bojana maltene da moram podmićivat samo da kapu proba, a gdje šta drugo LOL
    uopće si ne mogu zamisliti da uživa isprobavajuć hlače, majice, jakne; jedino bi u toysu uživao, ostalo nula podova, pozvizdio bi na skroz

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Adrijana premalo ljudi znaš

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa Vidi poruku
    btw, ja kad čujem da neka djeca vole šoping, ušokiram se; ja bojana maltene da moram podmićivat samo da kapu proba, a gdje šta drugo LOL
    uopće si ne mogu zamisliti da uživa isprobavajuć hlače, majice, jakne; jedino bi u toysu uživao, ostalo nula podova, pozvizdio bi na skroz
    ne treba ti bojan, ni mene ne možeš podmititi.
    najradije bih imala privatnog šopera.
    a dijete je toliko nezainteresirano, da je mogu poslati i u svojoj trenirci, njoj svejedno.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma ja izgleda ne mogu vjerovati da netko ne voli shopping.
    ja mrzim shopping!
    MM mi čak i cipele kupuje, bez da ih vidim i probam

Nego, Mima, možda da tm i curka produže do centra i šetaju, a ti shopingiraš na miru?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa baš razmišljam, mogli bi mi u centar u H&M a onda svi skupa u Ikeu.

Kad je već tamo htjela bih joj isprobati hlače jer je mršava i tanka pa joj rijetko koji kroj paše.

Dućane inače ne podnosi, moramo je podmićivati da joj probamo cipele.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najradije bih imala privatnog šopera.
    mamma san, oćemo?
    Posljednje uređivanje od tweety : 24.02.2010. at 14:09

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo s djecom bili u Kiki, ovoj našoj zagrebačkoj
    i bilo je katastrofalno
    tražili smo im krevete
    i šta se nisu na svaki pokušali popeti
    a o dosadi da ne pričam
    "kad ćemo više? meni je dosadno? daaaaaj maaamaaa, ja bih išla domaaaaa"
    to je bilo užasno iskustvo
    odjeću isprobavam samo Diani, i to samo ponekad
    i opet imamo komentare tipa
    "još i to? zašto još to? neću više? ja bih ono drugooooo"
    (samo da napomenem da je ono drugo odvratne boje najumjetnijeg sladoleda od jagode)

tako da ja kužim mimu
    ali radije ne bih u Graz nego njih vukla sa sobom
    mislim da bi to općenito bila katastrofa
    a opet, mi imamo baku i didu
    pa nismo niti primorani na nekupovanje ili na prisiljavanje djece da
    par sati provedu u trgovini namještajem

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A vidiš mogla bih i ja od zadovoljstva napraviti posao

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja vučrem djecu u shopping ali im ne isprobavam robu - i tako sam već nekoliko puta kupila krive hlače, za oboje, a djeca su bila samnom.

Mi smo jako brzi, napišem sve kaj im treba i veličine (pogledam prije na Internetu kaj ima, pa onda ovisi što nađemo u dućanu). A moja curka bi u HMu isto provela sate uz one špangice. Mi i s njima brzo kupujemo zbog te moje predhodne pripreme, a fakat ih uvijek nešto zanima. Makar kava za MM i sladoled za djecu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi idemo svugdje, ali dobro, mi zivimo u Grazu pa ni ne mozemo drugacije. U Ikei mi je super soba za dojenje i presvlacenje, a i uredno spava Dobro, J. ima tek 5 mjeseci, vidjet cemo kako ce biti kasnije. U Ikei ima igraonica za djecu od 3 godine. U Westu isto ima igraonica, blizu tax free ureda.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

anni, riješi mimu muke i vidi malo jel može i tata u igraonicu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a mogla bi i pričuvati Leu dok Mima šopingira

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A vidiš mogla bih i ja od zadovoljstva napraviti posao

Looool...već nas vidim
    Moja A. ima 4 godine i oduvijek obožava dućane i shoppinge, sva je na mamu Razgledava, bira, slaže, sve je tete prodavačice vole jer sve na policama što nađe razbacano složi...looool...
    Ne znam, mi da sad planiramo Graz meni ne bi ni palo na pamet razmišljat kako i šta...uvijek idemo svi zajedno.
    Ali ja sam one sorte ko' Adrijana...valjda smo se zato frendice )))))))))))))))))), uza sve ostalo, naravno

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam isla sama s njih dvoje, bilo nam je ok, ja sam brzi shopper, a oni su se vucarali po ducanu, igrali lovice i sta ja znam sta. najveci problem je bio kad se f.-u dva puta prisralo na strateskim mjestima--jednom u restorancicu ispred h&m-a, drugi put na blagajni u ikei , ali sve je proslo ok.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    anni, riješi mimu muke i vidi malo jel može i tata u igraonicu
    Pogledam drugi put Ili pitam.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

O super annie, ajde pogledaj ako ti nije teško.

Morat ćemo uskoro nešto poduzeti jer sam upravo isprobala Lei jesenske hlačice i sve su joj male tako da sad imamo ravno dvoje (2) hlače koje nisu termo ili samterice, a dobre su joj.Našla sam i valjda deset naslijeđenih traperica u ormaru - SVAKE su broj šest Tako da moramo u H&M što prije.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a da ja stavim naše stvari na burzu?
    taman bi si našla

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

MM je stavio veto na odlaske u Graz nakon što sam ondje kupovala trudničku odjeću
    Od tada, odlaske u H&M ižicam uz gomilu ispričavanja, kad smo slučajno u prolazu (najčešće u Sloveniji - Ljubljana, Celje), a u Ikei nisam nikad ni bila.
    Nisam ni ja ljubitelj shoppinga, ali još više mrzim razgledavati poluprazne police u Nami ili ravnodušne poglede prodavačica u Vrtuljku "na žalost, nemamo... ništa...".

Ipak, kad je o H&M-u riječ, mislim da bi ovakvim "anti-shopperima" bilo lakše izvesti odlazak u Ljubljanu? Zadnji put smo povezali obilazak BTC-a s obilaskom Hiže eksperimentov (koja ionako radi isključivo vikendom!), i svi smo bili oduševljeni, a ja sam nabavila flis za (naravno, Andrejeve i MM-ove ) hlače. Jedino ne znam kakva je ponuda u odnosu na Graz (jer sam u Grazu zadnji put bila prije 6 godina).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a da ja stavim naše stvari na burzu?
    taman bi si našla
    Pa da nemam zašto ići u Graz A kanta??!?

tanja - mi smo se jesenas prvi puta svi zajedno uputili u H&M, u Maribor.
    (inače MM donese sa turneja stvari iz H&M-a za Leu)
    Lea i MM su išli u akvarij i park dok sam ja kupovala.
    Izbor je u Mb puno lošiji nego u Grazu, barem koliko se ja sjećam.
    Meni je osnovni motiv odlaska u H&M (uz niske cijene) to što sve mogu obaviti u jednom dućanu (i odjeću, i čarape i pidžame i veš ..). Tako se barem samo jednom izmučim, i onda više ne moram ići po dućanima.

Osim toga išli bi u Ikeu kupiti nekoliko sitnica.

A malo me i ulovila želja za shoppingom u Grazu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

A malo me i ulovila želja za shoppingom u Grazu.
    Je, znam, i mene lovi svako toliko, ali znam da nema šanse, pa me brzo i prođe

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A zašto ne odeš sama ili s nekim drugim u društvu? Autom ili autobusom?
    Djetetu uzmi mjere i kupuj po tome (izbjegavaj uske traperice, sa širim stavrima nećeš promašiti)...
    Sitnice iz Ikee ionako možeš prevesti autobusom...

Ujedno, mislim da je veći H&M u Seiersbergu nego u West Centru ...što je dodatna gnjavaža oko prijevoza, traženja, a da ne spominjem veličinu samog shopping centra ....

Inače meni za obilazak Ikee, dakle samo obilazak s usputnim pregledavanjem izložaka, treba cca 2 sata. Brzinska kupovina je isto tako najmanje 45-60minuta - dok pronađeš, dok napraviš cijeli krug, uzmeš na skladištu, platiš, pa ako još moraš čekati stvari sa zatvorenog skladišta - normalno da će djeci biti naporno....

Uzmi si dan samo za sebe i uživaj u polaganoj biranju, kupovini... Svi ćete biti zadovoljni...

Ah, ja ću to opet moći tek za koju godinu ... Prije će Ikea u HRV nego ja u Graz ...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da djecu treba sustavno i odmalena navikavati na šoping baš kao i na vožnju u autosjedalici.
    Ja moje nikada nisam imala kome ostaviti pa smo vječno išli svugdje skupa, od placa, kupovine hrane u Getrou ili Konzumu, do HM-a i IKEA-e.
    Najnormalnije mi je da ja isprobavam haljinu u kabini dok mi se jedno zavlači ispod a drugo viri drugim ljudima u kabine.
    Čovjek se navikne... a i djeca.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mogu ići sama, ili MM može ići sam, ali ispitujem opciju da idemo svi zajedno. Na taj način bi dosadna gnjavaža mogla postati lijep obiteljski izlet. Npr. u Mariboru smo popodne proveli u parku - imaju prekrasan park sa krasnim igralištem, i baš smo se dobro zabavili. Dakle ako u Westu (u kojem sam bila sto puta i sviđa mi se, za razliku od Seiersberga) imaju igraonicu - jupi!

A što se tiče robe i mjera, eto baš nam šire stvari ne dolaze u obzir, dijete je tanano pa širi modeli na njoj vise kao vreća..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mima, sutra idem u West pa cu se raspitati u igraonici pa javim

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

joj ja se moram složiti s apricot..na žalost moj J. iako sam ja šopingoholik i od malena ga navikavam na to, jednostavno mrzi dućane, posebno one s cipelama, tome se ne mogu ni približiti-
    odlazak u graz do sada smo obavljali bez njega i mislim da će tako biti i dalje, probali smo mi u CC1 i West gate nekada nešto kupiti, to je bilo uvijek kaos, on neće u dućan, a ko uđe onda trči bez glčave i opbzira, vrišti da oće ići doma, jesti, piti, neznam ni ja kaj, ja se preznojim, vidim brdo stvari koje bi kupila a ne mogu prbati, moj m isto, iživciramo se, pokušamo mu lijepo objasniti da bude strpljiv samo 10 minuta pa da ćemo onda negdje gdje on želi, no ne pali..taj mali jednsotavno en podsnoi dućane...pokušali ići s kolicima, ni to nejde, on oće vanNnnnn!!!!!!!!!!!
    i onda smo jednsoatvno shvatili, nećemo raditi drame, ako dijete ne želi ići u šoping neće i bok, pošptedimo se svi živaca i ostavimo ga kod bake pa mi na miru obavimo kaj treba-

i uvijek zavidim obiteljima kda ih vidim skupa, djeca zainteresirana, razumna i voljna za šoping..nama to jednostavno nejde

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •