Pitala. U igraonicu može i roditelj, za djecu od 3-10 godina. Za djecu ispod 3 godine obavezno mora netko biti, roditelj, rođak, obiteljski prijatelj...
Pitala. U igraonicu može i roditelj, za djecu od 3-10 godina. Za djecu ispod 3 godine obavezno mora netko biti, roditelj, rođak, obiteljski prijatelj...
kad sam uspjela ubijediti sina kako u gratzu postoji prekrasan dućan s igračkama i kako će mu tamo bilti ludo i nezaboravno zatrudnila sam, i sad on mene povremeno nagovara da idemo u dućan toys, ali ništa dok nam seka ne poodraste (mrzi vožnju) da je možemo ostaviti s tatom.
Mima, ja sam svoju djecu ostavljala u igraonici od Ikee, dok smo mm i ja shopingovali. naravno, sve je to bilo nabrzaka, jer su nas 20 minta poslije nazvali i rekli da nas djeca zovu. dobijes telefon koji nosis sa sobom. barem je kod nas tako u Tirolu.
inace, ne vodim djecu u takve pohode. dok su bili u kolicima i islo je, ali sad ne.
auu, nisam skontala, sorry
a sto ti muz sa malom ne ostane negdje na nekom djecijem igralistu??odu nesto pojedu, a ti brzinski obavis shoping???
joj ja to isto en mogu sa djecom. I ovako kao Apricot radije ni ne ulazim, ako su djeca sa mnom (naravno u iznimnim situacijama moram)
[QUOTE=snorki;1556107]Mima, ja sam svoju djecu ostavljala u igraonici od Ikee, dok smo mm i ja shopingovali. naravno, sve je to bilo nabrzaka, jer su nas 20 minta poslije nazvali i rekli da nas djeca zovu. dobijes telefon koji nosis sa sobom. barem je kod nas tako u Tirolu. [QUOTE]
Je, tako je i u Ikei u Grazu, baš su jučer zvali roditelje dok smo mi bili u Ikei...u Ikeinu igraonicu isto mogu klinci od 3-10 godina...