eto kao što piše u naslovu
idem popodne u frizera pa bi povela i šeficu da joj skarte šiške
koja je pristojna cijena?
eto kao što piše u naslovu
idem popodne u frizera pa bi povela i šeficu da joj skarte šiške
koja je pristojna cijena?
kod nas je 30kn šišanje.
kad treba samo skratiti šiške...onda je besplatno
Nikad nismo samo šiške,
ali kompletno šišanje plaćamo 47,00kn u Mercatorovom salonu (neznam kak se zove...)
Nikad im nisam kod frizera šišala samo šiške, ali kompletno šišanje za curku plaćam 50 kn (moja frizerka u centru), a za dečka 30 kn (kvartovski šišač). Tako su se sami podijelili, a i meni je jednostavnije šišanac tako izvesti.
40kn
bome je kod nas 50 kn![]()
u muškom salonu
60,00 fensi salon u AMem pljačka em loše ošišana.
petito siget - 50 kn
OS za dječaka mašinicom 20kn, škare 30kn.
I mi, definitivno previše, a ne mogu baš reći da sam prezadovoljna.Mima prvotno napisa
Pa ja sam nezadovoljna time što nam to baš nije blizu, ali nema pomoći, to je Lein frizer i ona se ne želi drugdje šišati.
uvijek ih oboje sisam zajedno, on kompletno a nju koliko da, pa varira cijena izmedju 70-90 kn![]()
Sad ste me utješile. Već sam mislila da ja plaćam šišanje najviše.
Ali vidim da vas ima i skupljih.
![]()
Meni frizerka šiša Emu besplatno, tj. ja ostavim 10-tak kn kad se ja šišam. Al mi smo selo pa se to podrazumjeva.
ništa!
šišam ju sama u kadi kad se kupa.
za sad nam ide dobro.
uglavnom režem tamo di zapne češalj!![]()
ima valovitu kosu pa se ne kuži ako je negdje kraće a negdje duže!
jedino pazim šiškice i stvarno bude mirna tako da su manje više uvijek ravne.
kad će frizeru? nemam pojma!
možda kad krene u školu.![]()
35 kn
Nismo prezadovoljni.
Odvela djecu kod mamine frizerke u provinciji, za 25 kn ljepše ih je ošišala nego ova naša za 35. Tražim novu...
u toj dobi, u kojoj je tvoja sefica, sisala sam sama
kod frizera smo krenuli tek negdje s tri godine, prvo djecjih, onda kasnije ovih za odrasle
sisanje placam 80 kuna u haustorskom frizeraju (imam tri frizeraja na 20 metara :shock: )
sisa se mozda dvaput godisnje, a ne sisam ga kod brica nego u zenskim salonima
Kod nas je mašinocom 30
škarama 35
i za cure je 40
e a samo šiške to mislim da bi trebala biti posebna tarifa ali to nismo nikad šišali samo šiške
Sve iznad 30 Kn mi se čini puno previše. Mislim za tih par minuta posla...
Naša nam naplati kako kad, varira od 20 - 30 Kn. Šiške doma režemo sami, a za zahtjevnije frizure ipak ne eksperimentiramo.
za decka masinicom 35kn, za curu ako su siske - nista, ako se bas sisa mislim 70kn (ide kod moje frizerke)
BC se boji masinice i teta koja ga sisa ga sisa skroz skarama, a ima jez frizuru. ja joj se divim jer toliko strpljenja i volje za vrpoljenje ima da meni nije zao niti kune![]()
Ja isto šišam uglavnom (90% vremena) sama. Sve ukućane.![]()
Kod mene u kvartu A. šišaju za 30kn. M.-i šiške krate besplatno (tri i po dlake).
hvala svima na odgovorima
na kraju sam ja otišla sama jer je bebuški doša dida u Zg pa je ostala s njim da se malo druže
@marta - sljedeći put kad odem kući idem na šišanje - ja sam godinama išla na šišanje u Vodice jer mi je bilo jeftinije platiti povratnu kartu do doma i šišanje nego samo šišanje u zagrebu
@daisy may - mercator u Vukovarskoj
@frida - a baš sam mislila sutra do AM skočiti, dakle preskočim
@marka99 - jel se u Petito treba naručiti?
@AnneMary, ivarica i Amalthea
nema šanse da je ja više sama šišam - ima ravnu ravnu kosu i svaki rez se vidi, a ona je tako nemirna da je mene strah sa škarama blizu njenog lica. zadnji put sam joj užas iskosala šiške i sad odustajem.
iza mi nije problem, to sam dosad uspješno reckala.
Mi prošli sve kvartovske frizeraje (osim onih fensi šmensi) od rep. austrije do vlaške i nigdje nam šišanje nisu naplatili više od 40 kn, a šiške u većini slučajeva ili ništa ili 10-20 kn, a i kad kaže ništa dam Emi u ruke 20kn da da frizerki za kavu tak da mi dođe na isto.
Emu šišam od njenih 7 mj. starosti jer joj kosa raste brzo a dosta je slaba i stvarno smo prošle puno frizeraja i u svima joj je bilo fora.
Probala sam 2X i sama šiške odrezat kad je bila doma bolesna pa nismo mogle frizeru al nije bilo baš ravno pa definitivno odustajem od tog sporta![]()
Lari moja frizerka šiša vrhove i kad treba skratiti šiške besplatno.
Ali to valjda zato jer nas dvije dolazimo uvijek u kompletu.![]()
U RI kod moje frizerke komplet šišanje za L: 30 kn, samo šiške nikad ne naplati. Nas dvije super prolazimo, u RI su frizeri očajno skupi
Mi redovito šišamo franže u salonu i to dođe 20 kuna po curi, ponekad nam naplate 20 za obje jer mlađa ima još tanku i slabašnu kosicu pa i nemaju bog zna što skidati.
Znamo ići i u drugi salon gdje šiške naplaćuju 10 kn, ali tamo nema narudžbi nego moraš sjesti i čekati, a uvijek je gužva i to mi je s njih 2 malo komplicirano.
Znamo ponekad zalutati u neki salon u kojem i ne naplaćuju šišanje šiški, ali tada ja obavezno dam 10/20 kn. Osjećala bih se neugodno s 'hvala i doviđenja'.
50 kn, kompletno šišanje za curu. svaki put sam pre zadovoljna ( frizeraj - medulićeva)
40kn sa škarama (mašinicu samo malo upotrijebi za vrat)
@tanja- u našem salonu je šišanje cura skuplje od onog za dječake
Za sina (7 g.) 30 kn ili ništa (ovisno o raspoloženju frizerke). Kćerkina (12 g.) frizura je bitno skuplja, košta isto kao i moja, srećom pa se šiša samo jednom godišnje.![]()
još uvijek 50kn u tončeku i tončici (ili tako nekako)kraj trešnjevačkog placa. nije neki trošak, filip se poput mene šiša 3-4 puta godišnje.