Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Graz i shopping i djeca

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pitala. U igraonicu može i roditelj, za djecu od 3-10 godina. Za djecu ispod 3 godine obavezno mora netko biti, roditelj, rođak, obiteljski prijatelj...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jupiiii!!!!!!!! annie puno ti hvala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Jupiiii!!!!!!!! annie puno ti hvala
    Nema na čemu, ugodan shopping vam želim

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kad sam uspjela ubijediti sina kako u gratzu postoji prekrasan dućan s igračkama i kako će mu tamo bilti ludo i nezaboravno zatrudnila sam, i sad on mene povremeno nagovara da idemo u dućan toys, ali ništa dok nam seka ne poodraste (mrzi vožnju) da je možemo ostaviti s tatom.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nisam mogla odabrati temu na koju bih mogla zalijepiti ovo svoje pitanje.

Naime, MM i ja bismo išli u Graz u Ikeu i H&M - dakle West centar, kupiti onu ivaričinu kantu za smeće i još ponešto.

Zanima me vodite li kada djecu u shopping u Graz, konkretno u West centar?
    Ima li tamo kakva igraonica i sadržaji za djecu? Mislim, vidjela sam da ima, ali čini mi se da ne može roditelj biti sa djetetom. Ima li nešto, nekakav prostor, gdje bi roditelj mogao biti sa djetetom?

Ja naime mislim da bi Lei Ikea bila izdržljiva, a tamo koliko se sjećam svako malo i ima neka zabavica za djecu, ali ne znam kako bi podnijela H&M (tj. znam - nikako).
    Vodi li tko od vas djecu u ovakve pohode i kako izdrže?

Mima, ja sam svoju djecu ostavljala u igraonici od Ikee, dok smo mm i ja shopingovali. naravno, sve je to bilo nabrzaka, jer su nas 20 minta poslije nazvali i rekli da nas djeca zovu. dobijes telefon koji nosis sa sobom. barem je kod nas tako u Tirolu.

inace, ne vodim djecu u takve pohode. dok su bili u kolicima i islo je, ali sad ne.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A prilično je već stara, 5.5 godina ali nikako ne podnosi dućane. Svakako bi se MM sa njom šetao dok sam ja u H&M-u ali treba biti i neke zabave. Znam da imaju igraonicu ali mi se čini da roditelj ne može unutra sa djetetom, a ostavljanje ne dolazi u obzir. Išli bi kroz tjedan da izbjegnemo gužvu.
    auu, nisam skontala, sorry

a sto ti muz sa malom ne ostane negdje na nekom djecijem igralistu??odu nesto pojedu, a ti brzinski obavis shoping???
    joj ja to isto en mogu sa djecom. I ovako kao Apricot radije ni ne ulazim, ako su djeca sa mnom (naravno u iznimnim situacijama moram)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

[QUOTE=snorki;1556107]Mima, ja sam svoju djecu ostavljala u igraonici od Ikee, dok smo mm i ja shopingovali. naravno, sve je to bilo nabrzaka, jer su nas 20 minta poslije nazvali i rekli da nas djeca zovu. dobijes telefon koji nosis sa sobom. barem je kod nas tako u Tirolu. [QUOTE]

Je, tako je i u Ikei u Grazu, baš su jučer zvali roditelje dok smo mi bili u Ikei...u Ikeinu igraonicu isto mogu klinci od 3-10 godina...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, ja sam svoju djecu ostavljala u igraonici od Ikee, dok smo mm i ja shopingovali. naravno, sve je to bilo nabrzaka, jer su nas 20 minta poslije nazvali i rekli da nas djeca zovu. dobijes telefon koji nosis sa sobom. barem je kod nas tako u Tirolu.
    Je, tako je i u Ikei u Grazu, baš su jučer zvali roditelje dok smo mi bili u Ikei...u Ikeinu igraonicu isto mogu klinci od 3-10 godina...
    Trebalo je biti ovako...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •