Hvala larmama, pogledat cu i tamo.
Sad sam se sjetila da sam ih kupovala i u OVS (Oviesse), no tamo vec dugo nisam bila.
Hvala larmama, pogledat cu i tamo.
Sad sam se sjetila da sam ih kupovala i u OVS (Oviesse), no tamo vec dugo nisam bila.
Original Marines je bio u Praškoj, zatvoren je
Idexe je u Smičiklasovoj (Importanne galerija)
na uglu Smičiklasove i Vlaške je OVS
preko puta u Vlaškoj Petit Bateau
ne, nisam fanatik nego prolazim tamo svakodnevno![]()
išla sam tražiti, znam da se Original marines negdje preselio - sada je u Frankopanskoj
Hvala!
Šteta za Frankopansku ..
Danas obilazim potez od Frankopanske do Trga pa valjda ću nešto i naći![]()
Posljednje uređivanje od ivano2 : 10.04.2013. at 10:25
OVS mi je jako ugodno iznenađenje.
Otkada se otvorio u CC1 stalno tamo nešto kupujem i za cure i za dečka.
i mene. I u cityju je veći izbor nego u gradu.
A kako su tek dobra sniženja imali
Da, presvlace se u dres (majica + hlacice tipa biciklisticke), ali jednostaavnije je svuci donji dio trenerke i otkopcati zip na majici, nego cekati curke da skinu strample/hulahopke, obuku dres, poslije ga skinu i ponovo krenu s kompletnim oblacenjem....
Profesori tjelesnog su trazili tako jer su u 1. razredu, zbog curki u suknjama i haljinicama, gubili i po 20-ak minuta od blok-sata za presvlacenje.
Osim toga, ako je bas hladno, smiju ostati i u donjem dijelu trenerke (dok gornji moraju skinuti).
Komotnije je, brze i jednostavnije za sve ukljucene![]()
mi imamo casual-friday u finijim trenirkama
potpis za OVS stvarno je ugodno iznenađenje
Info ako nekome zatreba: u ZARI ima lijepih trenirkica - nisu pliš ali jako mekani pamuk i donji dio je uski model (nogavica) sa pasicom - hlače su mislim 90kn, jakna 130kn.
Hervis ima neku akciju- plati 2, uzmi 3
http://nl.hervis.hr/u/gm.php?prm=93m...3_379200_32236
Vezano uz tajice za veće cure - ja tajice naručujem preko Next-a ( http://www.nextdirect.com/hr/en) , imaju jako dobar uzbor tajica ze veće cure jer mi u Rijeci nemamo baš ništa.
Bila sam u OVS-u u CC1 i stvarno je ugodno iznenađenje, premda nije da ima neki ogroman izbor, ali ima ponešto i cijene su stvarno vrlo pristupačne - kupila sam dvije majice po 56 kuna i donji dio trenirke po 80. Ima tih donjih dijelova raznih, no mojoj curki su jako široki, ali zato su joj majice baš po mjeri.
Netko je pitao za plave tajice. Moja je jedne takve dobila na poklon iz Calzedonie. Bas su lijepe jer je boja umjerena (gledala sam one vristece plave u Zari) i cak imaju neke decentne volancice za ukras. Eto, kome je usput...
Vidom da hvalite OVSDa ste u Rijeci, to bi vam bila jedna od glavnih shopping meka u Trstu
Super stvari se nadje, da. Ima skupljih, ali dobrih, a one basic ponude budu super!
Znam, mi smo prije više od 10 godina išli u Trst u Chicco, po neke krupne stvari za bebu, i tada sam otkrila OVS. U međuvremenu ga zaboravila, i sada su ga otvorili kod nas
Calzedonia ima ove godine super tajica, da.Najludje su mi one jeggings s roza lubanjama
(moja to ne voli, ali neke njene kolegice su zaludjene time).
I hulahopke s uzorcima su im super ove godine, nasla sam neke koje su kao pogodjene za neke njene haljine i suknjice.
No, ona ipak preferira pamucne tajice, velicinu ne nadjem kod njih (gore joj je siroko), i treba joj nesto neupadljivo. Jos sam u potrazi, Kik i C&A me ne inspiriraju, u Zari i H&M-u nisam nasla, mislim da cu naruciti iz Nexta - hvala, In love! (od njih narucujem druge stvari, tajice sam skroz smetnula s uma da ih imaju!).
jel ovo tocno da je besplatna postarina ili sam nesto krivo skuzila?
Meni isto super izgleda ali ne kužim - jel' to i hrvatski web shop pa se ne plaća carina?
Da, poštarina je besplatna. Pazite samo da vam narudžba ne prijeđe 160kn (oko 21euro), sve iznad se carini.
Ja sam jučer u KIK-u za 320kn kupila 9 komada odjeće - 2 haljinice, jedan komplet tunika+tajce, 2 tajci, majca, 2 suknje, badić.![]()
ajmeee ovaj next mi je otkriće, svaki dan paketić jedan
puno hvala
nadam se da će potrajati besplatna poštarina
to ćeš dobiti bann sa ovakvih topika
stvarno je besplatna poštarina i šalju u RH?
OMG evo idem nešto naručiti
da li je tko isprobao? koliko treba da stigne paket?
došao za 1 dan dhl-om
apricotsve mi radi al mi ne bannaj shopinga
sad i ja išla pogledati taj next
čak se i meni neke stvari sviđaju
ali gdje vi vidite cijene
ja sve listam, listam... a ništa
koliko sam ja skuzila, problem s nextom je dostava dhl-om, pa se treba dobro paziti da ne prede 160kn, ali zato brzo stigne
svaku fotku klikneš i dobiješ specifikaciju proizvoda i cijenu
je, skužila sam
ima stvarno prelijepih i normalnih stvari
tua ja kupujem do tog iznosa i šaljem zasebnim paketićima
Posljednje uređivanje od mama_jos_malo : 28.04.2013. at 21:05
ne znam zašto je zapravo samo 160 kn kad je inače kad prelazimo granicu drukčije zar ne ?
Meni je next preskup , npr. gledala sam obične t-shirt za malo većeg dečka , i dođe oko 150 kn,
a tu sam ih nekidan kupovala u Nike-a i Adidasa po 99.
(znam da je off, ovo je ipak topic o djevojčicama)
Sad sam ja u šoku, kako niste znale za Next!!He he.. kad krene navala.
A paketići stvarno stignu preko noći. prije je bila poštarina 5e. i ja se nadam da potraje ta besplatna .-)
Kako na Next odrediti UK veličinu?
Ne mogu pronaći koja je adekvatna našem 122/128 (7 godina).