Uzela sam u petak 2 narudžbe, jednu na mene, jednu na MM.
Obje sam platila mojom karticom.
Sad mi je stiglo na e-mail da je moja pošiljka poslana DHL-om. Za MM ništa - da li to znači da njegovu još nisu poslali ili da su ih spojili? Ne bi baš mogli, kad je primatelj različit, iako je adresa ista?
Tamo pise da mozes poslati samo na adresu na kojoj je kartica, zar ne?
Ja sam narucivala dan za danom, na svoje ime, bas zato da mi ne spoje.
Pa i je na adresu kartice, ali je primatelj različit! Ulogirala sam MM kao novog kupca, sa drugim loginom i e-mail aredsom, nisam očekivala da spoje naruđbe!
Posljednje uređivanje od Deaedi : 08.05.2013. at 10:10
Moja situacija se uspješno razriješila!
Kad su me zvali iz DHL radi carinjenja, odbila sam primiti paket i dala im uputu da ga vrate pošiljatelju (ništa se ne plaća).
Poslala e-mail Nextu da nisam u mogućnosti zaprimiti pošiljku radi visokih troškova carinjenja koji su nastali spajanjem narudžbi u jednu (dakle, njihovom greškom).
Dobila e-mail od Nexta da je zaprimljen povrat robe i da će novac biti vraćen na moju karticu.
Deaedi, tvoji paketi?
Stiglo jučer samo moje! Uzela sam donje dijelove trenirke, super su. Brojevi mi se čine malo veći nego H&M tj. hlače 3-4 su veće nego H&M 2-4, što je i logično, ali biti će super nakon 2-3 sušenja u sušilici. Danas čekam kratke hlače iz MM paketa.
Naručujem danas opet, sad je cura na redu.
Super vijesti!
(Ja ponovila jednu od narudžbi. Čekam potvrdu da je poslana da ponovim i drugu.)
http://www.nextdirect.com/hr/en/shop...nbsp%3bJoggers
Mogu izmjeriti navečer, pa ti javim.
Inače, za one koje od prije kupuju na Next-u, da li imaju sniženja?
Ne kupujem tamo dugo, ali primijetila sam da UK site ima snizenje i još neke grupe proizvoda koje mi ne vidimo. Hm, treba pogledati na njemacki dio npr.
Zavidim vam, ja nikako ne mogu naručiti sa mojom American karticom, uvijek mi javlja error kad idem na "Complete Order". Uopće ne znam u čemu je problem, podaci su mi isti na moj account kao i na kartici (od imena+prezimena do adrese)
Poslala sam im mail, pa čekam odgovor. Stvarno ima lijepih stvari za naručiti i naručila bih bulikan toga za jesen, ali ne znam u čemu je kvaka, zašto vi možete a ja ne mogu.....
Gledala sam druge zemlje (nisam sve obisla, ne da mi se) i mislim da samo UK site ima "clearance"
Mislim da je tako.
Jer ja sam (zapravo mi je to odrađivala prijateljica) prije kupovala na SLO i isto nije bilo SALE.
meni dodje ako danas naručim prekosutra, izuzev ak je vikend
Evo I ja se napokon pridruzujem zadovoljnim naruciteljima Next-a! Na kraju sam narucila sa Visa od roditelja nakon sto nji njihova American nije htjela proci kao ni moja. Evo treci paketic bi nam trebao stici u ponedjeljak
Nego malo su im cudne velicine, moja beba 7ipo mjeseci ima 68cm te 8600g, a nosimo njihove tajce 80-86 koje su prema njima za djecu12do18 mj. No dobro, oni i US imaju neke poprilicno cudne velicine (ili su nasa Hrv djeca extra velika I napredna za svoju dob)
Ima li jos kakav site slican Next-u da mi preporucite??
Možda je kraći model? Tajice dolaze u raznim dužinama. Moje su u toj dobi, s nekih 7-8-9 mjeseci imale jedne hlače br. 86 zamišljene kao 3/4. Tada su im bile do gležnja. Sad, s 3,5 još uvijek nose te iste hlače - kao bermude. Imamo i jedne na kojima piše 6-9 mjeseci, a u struku su im još uvijek (četvrtu godinu za redom) dobre i dok je tako, nema razloga da ih ne nose. S druge strane, nose i hrpu odjeće koja je deklarirana za dob 4-6 godina i uopće im nije prevelika. Više puta mi se dogdilo da kupim nešto što bi im po dobi trebalo odgovarati pa na kraju moram zamijeniti za veće. A moje kćeri nisu ekstra velike, dapače, težinom su ispod prosjeka.
S cipelama ista stvar, imamo jedne br. 25 jednako velike kao druge br. 27.![]()
Ne znam, u ponedjeljak stize paket sa jos 2para tajci pa cu bas usporedit, te sam narucila za jesen dakle broj veci 86-92. Valjda nece biti prevelike, nadam se, ma iako budu, moci ce ih nosit sljed proljece.
Nikako na zelenu granu sa ovim velicinama, svaki proizvodjac nesto drugacije...
Ako im je u nazivu croped - to su one do ispod koljena.
Meni se njihove veličine čine korektne - evo je Ana upravo u gegama 3-4 godine i poprilično su komodne - ona ima 3g i 4mj, visoka je 102cm i ima 15,5 kg.
Ja puno kupujem u Nextu, ne mogu odoljeti haljinama. Dobre su mi velicine, tj. sve odgovara. Za razliku od recimo Petit Bateau gdje moram kupiti sve bar broj vece i to za mog, stvarno sitnog, djecaka.
I mojoj su curki tajice iz Nexta prilično kratke, a pisalo je full length. Kupila sam broj 130.
A i dosta su široke - tako da zaključujem da modeli baš i nisu za nju.
Kupila sam i neke majice koje su joj isto dosta široke oko vrata.
Zapravo broj je 134 a ne 130.
I što god da mi se sviđa već je out of stock, to me isto nervira.
Pune ti se oni redovito, pogledaj za par dana ponovo. Tako nekih stvari koje sam ja gledala nije bilo, sad ih opet ima.
Ja se za curu ne usudim uzeti, ipak je ona veca i treba joj prava velicina. Braci mogu nesto i zavrnuti, namjestiti...
ljubiteljice nexta nadam se da ste čule veselu vijest (tek se rade projekti, znači treba pričekati par mjeseci).
Meni nikad kvaliteta kod nas ne bude kao vani, a brand isti i tu i vani? detrdžent, odjeća, a hranu isto kupujem ali bio pa je to standard posvuda isti.
Next je danas stigao i uzela sam veličinu 3-6 mjeseci ali mi se čini ooogromno, iako HM nosimo 2-4 mj, nije to baš 62-68 Nextov, nema veze čekat će,a ja naručit novo i drukčije he he![]()
Gdje kupujete badiće za djevojčice ovog uzrasta?
Ja sam inače kupovala gaćice u Calzedoniji, ali u ovoj veličini ima samo sa gornjim dijelom, pa je i cijena veća.
Ima li gdje kakvih povoljnijih badića? Gdje god sam gledala cijena je min 150 kuna, a treba mi par komada.
mi jučer kupili u tezenicu po 79 kuna
izbor nije neki prevelik, ali slatki su
Da, gledala sam te, ima slatkih, ali sve gaće su joj prevelike.
Ima badića u Mani i Takku, cijena između 70 i 90 kn
Posljednje uređivanje od apricot : 18.06.2013. at 06:37
ja sam prosli tjedan kupila badice u benettonu u emetzeti. 3 badica sam platila 189 kn. snizeni su i jos 20% na blagajni. iako sam kupovala 6-7 bilo je i vecih.
iskoristila sam priliku jer sam imala par rodjendana, a onda sam se sjetila leonise i da su badici s gornjim djelom nesto sto ne vole sve majke, ali sam odlucila pokloniti kud puklo da puklo![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 18.06.2013. at 07:53
pametnice!
?? u benettonu su badići od 100 - 200 kuna
da ovi su snizeni prekonekoliko puta. i jos 20%, ovi koje sam ja kupovala bili su u startu 140 kn. ali su i kolekcija ne znam koje ljeto. moja je odusevljena sa svojim. ali su oni najobicniji bikini, jedndnobojni. bilo je i jednodjelnih i onih s boksericama, ali su nesto skuplji, ali ne sad pretjerano.
Posljednje uređivanje od spajalica : 18.06.2013. at 08:10
Meni se čini da badići u tom takku ( a možda sam u krivu jer sam gledala na sto mjesta), kao i u H&M-u, imaju dupli materijal na guzi?!
Ne kužim zašto to, to mora biti grozno kad se smoči.
mima i ja sam se iznenadila. prvo mi je bilo cudno da ima uopce onaj plakat 20% na blagajni. a slucajno sam tamo zavrsila jer pocinjao prolom oblaka, pa mi se nija dalo voziti obilaznicom. meni eto kisa pomogla
edit: i silterice si mogla kupiti za 29 kn, samo nisu imali broj za moje
Posljednje uređivanje od spajalica : 18.06.2013. at 08:13
I mi u Calzedoniji (E. je 9 mjeseci starija od tvoje), jednodijelni i dvodjelni - pa gornji dio ne nosi/ponekad nosi (fakticki joj jos ne treba.).
U Golden Pointu se dvodjelni kostimi mogu kupiti odvojeno gornji od donjeg, tj. mozes kupiti samo donji. Vidjela sam ih zgodnih, odvest cu E. - mozda joj njihov XS broj ne bi bio velik.