KIK za svaku preporuku, platili dva kupaća 130 kn., modela i dezena ima dovoljno za svaki ukus!
KIK za svaku preporuku, platili dva kupaća 130 kn., modela i dezena ima dovoljno za svaki ukus!
Cure, vidjela sam plakat za Next - očito dolazi u HR. Ne piše gdje će biti dućan, a plakat/reklama je u jurišićevoj
juupi, nama upravo stigao paketić, roba je prekrasna
Vidjela sam da H&M sad na dječjem odjelu ima veličine od 86-140. Juppiiii
evo, imaš i velikih brojeva
http://www.next.co.uk/girls/older-girls
To je u Vrbanima, na križanju Rudeške i Horvaćanske.
Malo cudna lokacija za shopping centar. Investitor je engleski fond, pa su valjda zato doveli next, imaju kontakte.
Evo lokacija http://pointshoppingcenter.hr/centre...tion/location/
Slučajno sam saznala, jer je netko dobio službenu pozivnicu za svečano otvaranje i tako.![]()
Ja sam se navukla za Next samo tako, cak ga narucujem I za rodjendanske poklone! Odlicni su mi!
Zanima me samo kako ce ici online narucivanje kad se otvori u Hr?
i ja isto naručujem stalno, za svoje klince i za klince frendovasuper mi je, jedino sad ne znam kako je s postanskim prometom otkako smo u EU pa i dalje se drzim magicnih 22 eur
Ma ja sam odmah iza 1.7. Naručila za 25 ojreka i stiglo bez problema!
stići će svakako, al ne bih htjela špedicijske troškove platit
ja sam naručila neki dan robe za 300 eura. stigla mi je na vrata dhlom. za dva dana. ništa nisam platila dodatno.
a ja danima dočekujem paketićeod 20 eura jer sam pročitala da poštanski promet ima limite
Prije 3-4 dana sam naručila neke stvari za 40ak Euro. Nije nikakva poštarina naplačena. A kao što je već rećeno - nema više carine, tako da se tu ničeg nemaš bojati. Samo ne znam kako oni pdv obračunavaju, ili je u Engleskoj isto 25 %?
mislim da se samo plaća na robu iz Kine tj. do 160,00 se ne plaća ništa ali ako prelazi ovu cifru i ako roba nije iz EU onda se plaća.
tako mi je netko rekao
Za robu iz eu nema carine ne pdv-a. I nema veze kolika je vrijednost jer sada smo jedna velika država..i iz tog istog razloga se više ne može tražiti povrat pdv-a kod kupnje van granica...pdv se plača u državi u kojoj se kupuje i tamo i ostaje.
znači iznexta ako narucim 100 eura vrijednosti robe nitko mi nece nis kod nas naplatit?
Na stranicama Ministarstva financija piše: prestaje sav carinski nadzor nad pošiljkama iz zemalja EU obzirom smo dio carinske unije.
I ovo:
Ilustracija FOTO:Goran Stanzl/PIXSELL
Na stranicama Ministarstva financija objavljeno je kakve nas promjene očekuju u poštanskom prometu nakon ulaska u EU:
- kada se kupuje roba iz zemalja koje su članice EU, nema plaćanja carine i PDV-a;
- kada se kupuje roba iz zemalja izvan EU-a: carine i PDV-a su oslobođene pošiljke vrijednosti do 22 eura (osim alkohola, duhana i parfema). Pošiljke u vrijednosti od 22 do 150 eura, oslobođene su carine, ali se plaća PDV. Pošiljke iznad 150 eura - plaća se carina i PDV.
Što se tiče plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe izvan EU-a šalju fizičkim osobama u Hrvatskoj, carine i PDV-a oslobođene su pošiljke vrijedne do 45 eura.
ova me informacija koštalaa baš sam hepi jer jedva čekam ponedelek
ovo s 22 eura je za Ameriku hehehe
Jel bio neko u next-u? Kakva je ponuda i cijene u odnosu na online shop?
bome stiglo bez lipe ibera,
već je u ormaru i čeka se modiranje za školu![]()
Mamajosmalo gledam jakne, jeste možda koju kupili, inače se uvijek brzo odlučim, a ove su mi sve tu negdje.
Znate možda da li i kada Naturino dobiva novu kolekciju u zg, čizme su mi se jedne dopale.
apri ja samo naručim sa sajta i stigne za dva dana. u pon naručim, u srijedu dođe. za malu isključivo tamo i kupijem. a bome sad sam skužila i koje mjere su v. ok pa naručujem i njemu.
ja sam najosjetljivija na materijale
teško mi je odlučiti se na kupnju dok ne opipam
valjda trebam prvi put vidjeti kako "diše" neki proizvođač, pa će biti lakše
a i, što kažeš, veličine su upitne, moji su visoki i tanki
Next mi je otkrice! Hvala cure! Bas smo jucer radile reviziju šefičinog ormara i nasle rupe na 4 para tajica iz HMa...(da,toliko mi je trebalo da shvatim). Nisam sigurna u velicinu(i nikako da se snadjem u tim online shoppovima,kako ja da znam da ce joj/mi/mu odgovarat???) pa mislim otic vidjet uzivo u taj navodno novootvoreni a zatim nastavit online.
Btw, bija baja buf ima nesto odjece hrvatskih proizvodjaca, imaju i tajice. Nisam ih jos uzela ali drzim tu informaciju u pricuvi. Prodavacica me uvjeravala da je materijal kvalitetan a ja sam joj izabrala vjerovati.bila je simpaticna.
ko zara otprilike. ja svojima kupujem uvijek broj manje jer su malešni. npr. mali ima 6 i pol, ali kupujem mu hlače za 5-6, i gornje dijelove za 5. i u zari i u nextu. materijali su mi fini, jednu jedinu haljinicu sam profulala- ta je bila baš kruta i nekako odvratna pod prstima pa ju nije nosila. ostalo, sve je krasno! a kupujem stvarno puno.
Mojoj curki su tajice prekratke (naravno i preširoke, ali to rješimo dodatnom gumicom), a na majicama su joj izrezi preveliki tako da su nenosive.
Zato mi je baš drago što se otvorio dućan, jer mi se robica sviđa ali očito ne ide bez probe.
da, ti dekoltei me i inače strašno živciraju
ja svojoj zbog visine moram izimati 164 (hm)
ok što joj pleše, ali dekolte joj visi do pola rebara
baš ružno izgleda
Velicine kod nexta - ja kupujem next jedno 6g unatrag i bude svega. Kupila sam pidžamice, 3 u komp, veličina 2-3 a mali jih može nositi danas kad ima 4 i nešto i još su mu malo velike, pa sam kupila skafander 4-5 i došao ogroman, pospremila sam ga u ormar za iduću godinu..i tako. bolje je kad se može probati. od cipele sam odustala jer sam svaki put krivo naručila... ja uvijek pročitam rewiew jer znaju mame koje su već naručile objasniti kako se slažu napisane i realne veličine.
I treba gledati sastav, ima sve više sintetike (pogotovo za odrasle - ja narucjem i za sebe.
Jel taj ducan radi?
Centar je valjda otvoren? Da ne idem bezveze...
Mislim da radi, taman sam htjela pitati kako uopće izgleda dućan i kakva je ponuda i cijene
Ja pikiram onu haljinu odnosno uniformu za školu, to mi se jako sviđa! I tri majce u pak.bijele sa kragnom za tjelesni, nadam se da su čvrste.
ja isto uvijek moram paziti da izrez nije prevelik, curka je tanka, a i ne sviđa mi se kad joj viri potkošulja. A ne volim one potkošulje na bretelice nego joj uvijek kupujem sa širokim naramenicama.
Inače otkriće su mi Benetton gaćice, 100 % pamuk, nema elastena, a stoji ko saliven, ne visi na guzi.
Cure, pliz pomoć. Koliko će me koštati dostava u next-u?
I ima li badića u Zg-u, jel možda netko vidio?