Stranica 12 od 20 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 968

Tema: gdje odijevate djevojčice?

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Prije dva tjedna sam ovdje prvi put naručivala: http://www.babyshop.com/
    I mogu reć da je sve odlično funkcioniralo. Paket je stigao za 4-5 radnih dana. Moguće da ide i brže a i sporije. Gore desno piše kada je slijedeća dostava.
    Dosta su skupi, ali imaju ok cijene u Outlet-u.
    Poštarinu sam platila 5 Eur.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bila sam sad u Nextu. Kao prvo, centar je ujutro bio prazan pa je bio uzitak birati i probavati.
    Kupila sam curama haljine za svatove i neke veste.
    Ima super stvari! Sad znam i velicine.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A cijene? U kojem su rangu?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozda je povoljno vama koje imate malu djecu, ali ja kad dodjem na velicinu 16g, cijene uopce nisu neka sreca

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pričaš o nextu?

kakve su cijene? I ja već obilazim odjele za odrasle - za oboje- ali mi to nije rješenje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    pričaš o nextu?

kakve su cijene? I ja već obilazim odjele za odrasle - za oboje- ali mi to nije rješenje

ne znam kako je u butizi ali na webshopu su cijene onog sto mi se svidja 40-60 eura

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno gdje odijevate djevojčice?

Kako sto

Haljine nisu bas jeftine, oko 200, 250 kuna.

Majice od 59 pa do 169. Ove za tjelesni 59.
    Majice pamucne tri para 169.

Vestice na kopcanje, onako koncane 129 kuna.

Tajice za djevojcice 59. A cine se bolje od HM-a, malo cvrsce.

Drugo nisam gledala. Cak ni za sebe, djeca me opeljesila :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 02.09.2013. at 13:45

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

na webu 3 bijele majice za tjelesni 8 eura

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    ako budeš naručivala sebi, naruči i meni tri
    najveći broj za cure
    ja nemam ni kartice ni ništa

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jao
    Dobro je znati.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno gdje odijevate djevojčice?

Glupo pitanje al moram: kad ste se registrirali na taj webshop, jeste li ali problema s tel.brojem? Ja sam unijela u svim formatima koji mi padaju na pamet i i dalje mi govori da number nije valid.
    Pomoc?
    Posljednje uređivanje od Anci : 02.09.2013. at 22:29

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jesi pokušala s predbrojem Hrvatske? Mislim da i meni tako nije primilo. Pa sam samo broj mobitela ukucala. Bez predbroja.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Anci, jesi sigurno na intl. sajtu?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U pravu ste obje. Broj sam upisala kako je deeeyoo rekla i ok je. I bila sam na uk sajtu

Idem sad provjeriti cijene onoga sto sam kupila da vidim jel jeftinije na sajtu.

Hvala!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nisu cijene iste, sigurno si to vec skuzila. Ali su manje nego u ducanu!

Bila sam jucer pa evo report. Trapezice u ducanu 179, na webu 157 kn. Kupila sam set 3 majce dugih rukava, materijal mi se svidja, nije debeli. Ali kad sam vjesala opranu robu, onaj sav ispod pazuha sto ide skroz do dole (ne znam kak objasniti) nije pratio pravilno liniju, pomaknuo se u stranu. Jel kuzite kaj pokusavam reci?

Uglavnom moj zakljucak je da treba isprobati u ducanu pa kupiti preko weba. Iako ni preko weba nije bas jeftino, barem meni kojoj su majce preko 50 kn puno preskupe.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    ..... Ali kad sam vjesala opranu robu, onaj sav ispod pazuha sto ide skroz do dole (ne znam kak objasniti) nije pratio pravilno liniju, pomaknuo se u stranu. Jel kuzite kaj pokusavam reci?..
    Uf mrzim kada mi se to desi na odjeći, pogotovo na novokupljenoj, pa ideš peglati tu majicu a ono sve s brda s dola

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jelka, da, cjene su u ducanu manje za 10 do 20 kuna, ovisi o artiklu. Kad kupujes vise, skupi se.

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Misliš u web shop-u?

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu cijene iste, sigurno si to vec skuzila. Ali su manje nego u ducanu!

Bila sam jucer pa evo report. Trapezice u ducanu 179, na webu 157 kn. Kupila sam set 3 majce dugih rukava, materijal mi se svidja, nije debeli. Ali kad sam vjesala opranu robu, onaj sav ispod pazuha sto ide skroz do dole (ne znam kak objasniti) nije pratio pravilno liniju, pomaknuo se u stranu. Jel kuzite kaj pokusavam reci?

Uglavnom moj zakljucak je da treba isprobati u ducanu pa kupiti preko weba. Iako ni preko weba nije bas jeftino, barem meni kojoj su majce preko 50 kn puno preskupe.
    Ja vračam odjeću koja nije u redu. Jedino ako se radi o nećemu šta je bilo jeftino, onda mi se ne da vozikati radi toga.
    Posljednje uređivanje od deeeyoo : 03.09.2013. at 11:17

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

u sparu u cc1 east, bijela obična majica za tjelesni 25 kn

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj deeeyoo prvotno napisa Vidi poruku

Ja vračam odjeću koja nije u redu. Jedino ako se radi o nećemu šta je bilo jeftino, onda mi se ne da vozikati radi toga.
    Hoćeš reći da bi ti to reklamirala? Mislim, ja sam frik po tom pitanju, čuvam račune, reklamiram, i nije mi to strano. Ali ovo mi nije palo na pamet. Ajd baš ću ih nazvati čisto da vidim što će reći.

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa bi.
    Imaš pravo na ispravnu robu, ako si ju ispravno platila. Zar ne?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ne znam koja se danas marka ne iskrivi
    sve je lošije i lošije, pomaci u šavovima sve veći i veći

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ima i tu istine.
    Kada bolje razmislim, od odjeće koju sam za dečke kupovala svih ovih godina malo mi je proizvođaća ostalo u glavi čija je odjeća bila ono "peri deri". Npr. Lego Wear. Ali zato je i cijena ohoho.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hajde baš me zanima da li je kvaliteta iz UK ista kao i ovdje.
    Ja sam malom do prije godinu dana sve skoro kupovala od nexta preko ebaya i kvaliteta je bila više nego odlična!

stvari su sve bile peri-deri, fleke su se skidale u svakom pranju, nikad se ništa nije izvitoperilo niti dobilo rupu i sl.

moram jedan dan otići probati jel to ovdje u ZG isto tako

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Next u zg drzi velicine samo do 12 godina!!!!

Da se netko ne bi zeznuo ko mi danas, na netu imaju djecju odjecu do 16 godina i posli mi provjeriti kolike su otprilike velicine, da znamo uzimati dalje preko neta. Bas me zezlo, sad sam sve uzela napamet.

U trgovini mi se odjeca cini ok, lijep pamuk, lijepi i uredni detalji...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e kad ti kažeš...
    onda će i meni valjati

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma daj, ak je do 12 godina i imaju male brojeve - ja ne trebam niti ići do tog Nexta

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dakle, mislim da je ovdje netko bio napisao da su u H&M-u stavili dječju kolekciju do 10 godina, i fakau na webu je tako

http://www.hm.com/hr/subdepartment/KIDS?Nr=4294944900 znači stvari su do veličine 134/140

Međutim u dućanu ništa od toga! Jeste vi to skužili? I dalje je dječji odjel do 128!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, mislim da je ovdje netko bio napisao da su u H&M-u stavili dječju kolekciju do 10 godina, i fakau na webu je tako

http://www.hm.com/hr/subdepartment/KIDS?Nr=4294944900 znači stvari su do veličine 134/140

Međutim u dućanu ništa od toga! Jeste vi to skužili? I dalje je dječji odjel do 128!
    a u kojem HM si bila i kada?
    ja sam svojoj E. kupovala zadnji tjedan u 8 mjesecu u HM u Avenue Mallu i bilo je večih brojeva i za cure i za dečke

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bila sam jučer u CC1.
    Ima naravno većih brojeva, ali na drugom odjelu, onom "omladinskom" a dječje stvari su do 128.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam napisala da u H&M-u ima veličina u dječjem dijelu do 134/140. To sam skužila jer sam našla jednu majicu u toj veličini (znači u rasponu veličina 92-134/140). Onda sam išla gledati na web i stvarno su veličine u tom rasponu ali na žalost kod nas još uvijek nema tih "većih" veličina. A baš bi mi super došao taj raspon veličina jer mojoj curki je njihov 128 premalen i prekratak a na onom većem odjelu je sve preozbiljno za nju. Rijetko se kad nađa nešto "dječje". Juče sam bila u H&m-a ali na žalost još uvijek su veličine od 92-128. Ja se ipak još uvijek nadam da će dobiti u novijoj pošiljci i te veće brojeve.
    Ako je netko bio u Sloveniji ili Austriji dali tamo ima tih veličina u rasponu 92-134/140?
    Na Web-u ih ima!!!

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

E da pitala sam ženskicu na blagajni vezano za to ali ona nije imala blage veze o čem joj pričam. Mislim da me nije niti razumjela jer me uputila na veći odjel.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Isto tako i ja! Pitala sam prodavačicu a ona nije imala pojma o čemu pričam!

I meni je žao jer mi je onaj odjel za veće bezveze, a na "dječjem" mi i dalje ima super stvari.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, pogledajte malo kaj ima u OVs-u. Oni mi nekako iamju bolje stvari - odnosno, ovisi o sezoni. jednom smo svašta nakupovali, a sada joj se baš nije svidjelo. uz to mi se kvaliteta čini bolja od HMa

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Baš sam jučer bila u OVS doduše stvarno na brzinu, nije se niti meni nešto dopalo, ali kažem stvarno sam bila na brzinu.
    Kupila sam samo nekakve dve majice (spojene), slatke.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sek@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je netko bio u Sloveniji ili Austriji dali tamo ima tih veličina u rasponu 92-134/140?
    Na Web-u ih ima!!!
    U Sloveniji ima na djecjem odjelu H&M-a skroz do 170 .
    E. mi nosi koristi 158-164 broj, znaci provjereno znam.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Info vezan uz Next web, fulala sam veličinu obuće, jedne prodala na burzi jedne vratila i uredno mi vratili novce!Sve klapalo, s tim da sam financirala poštarinu. Treba čuvati obrazac koji dođe u paketu.
    Čarape za cure su im super!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mislim da nisi shvatila cemu se nadaju?
    h&m i ovdje ima odjecu do 170, ali se kolekcija od 134 na vise ozbiljno razlikuje i nema vise onih slatkih stvari iz 'djecje kolekcije'
    netko je rekao da ce sada ta djeca kolekcija biti protegnuta na brojece do 140, no kod nas nije tako; sa 140 je vec ona veca kolekcija, tinejdjerska...
    u italiji nije tako?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    U Sloveniji ima na djecjem odjelu H&M-a skroz do 170 .
    E. mi nosi koristi 158-164 broj, znaci provjereno znam.
    pa i kod nas je do 176
    ali su modeli iznad 128 koma

pogledaj kako je započeo topik

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Info vezan uz Next web, fulala sam veličinu obuće, jedne prodala na burzi jedne vratila i uredno mi vratili novce!Sve klapalo, s tim da sam financirala poštarinu. Treba čuvati obrazac koji dođe u paketu.
    Čarape za cure su im super!
    Koliko ti je izašla poštarina za povrat? Jesi slala poštom ili dhl-om natrag? Moram i ja nešto vratiti pa da znam otprilike koliki je trošak.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jučer sam bila u Austriji ali na žalost i tamo imaju samo dječje veličine do 128 samo sam 2 artikla našla sa veličinom do 134/140 mada na web-u uredno imaju ponudu od 92-134/140. A baš sam se nadala da barem tamo imaju veličine kao na web-u.

Možda će nova kolekcija biti u tim većim veličinama?

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nisi shvatila cemu se nadaju?
    h&m i ovdje ima odjecu do 170, ali se kolekcija od 134 na vise ozbiljno razlikuje i nema vise onih slatkih stvari iz 'djecje kolekcije'
    netko je rekao da ce sada ta djeca kolekcija biti protegnuta na brojece do 140, no kod nas nije tako; sa 140 je vec ona veca kolekcija, tinejdjerska...
    u italiji nije tako?
    Posljednje uređivanje od Sek@ : 03.10.2013. at 08:52

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa i kod nas je do 176
    ali su modeli iznad 128 koma
    Pa tu i tamo nadjem nesto sto nije koma. A jako smo probirljivi.
    Znam pouzdano da nesto sto dobivaju u H&M Italija nemaju u H&M Slovenija i obrnuto, mozda je onda tako i sa H&M Hrvatska - da im ponuda nije bas identicna.
    Recimo, prosle godine sam u slovenskom H&M-u trazila nesto sto sam vidjela na webu, i zenska mi je rekla da oni nemaju, ali da zna da talijanski H&M to ima (i zaista sam tamo to nasla; relacija Koper - Trst, btw).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    u italiji nije tako?
    Pa recimo da je mjesovita, od "slatkih" stvari, pa preko teen kolekcije, do ponude koja je meni totalno neprihvatljiva (haljine i suknjice na lubanje i slicno :brrrr-koma: ), i sve to u istom broju.
    I ponuda u talijanskim H&M ducanima nije istovjetna ponudi na H&M talijanskom webu.
    Posljednje uređivanje od Elly : 03.10.2013. at 09:50

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ti je izašla poštarina za povrat? Jesi slala poštom ili dhl-om natrag? Moram i ja nešto vratiti pa da znam otprilike koliki je trošak.
    Vidi na stranicama Hrvatske pošte. Upucaj odredište i težinu i dobit ćeš točnu cifru poštarine.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Pa recimo da je mjesovita, od "slatkih" stvari, pa preko teen kolekcije, do ponude koja je meni totalno neprihvatljiva (haljine i suknjice na lubanje i slicno :brrrr-koma: ), i sve to u istom broju.
    I ponuda u talijanskim H&M ducanima nije istovjetna ponudi na H&M talijanskom webu.
    joj stara, kak smo razlicite. ja sam Nuki jucer umalo kupila suknju na lubanjice, ali me bilo frka bez probe jer je opet narasla jako, a ne da mi se tramakati sa racunima, vracanjem i slicno.
    nama najblizi haundem ima dosta dobru ponudu i ona je identicna ponudi na webu s dodatkom hrpe stvari u ducanu koje na webu nema (ali recimo ima na talijanskom i austrijskom webu, iz cega zakljucujem da roba prije dodje u ducane nego sto web azuriraju).
    kad sam ovdje proicitala, ponadala sam se da ce se ponuda onih sladjih stvari do broja 128 stvarno prosiriti do 140 (i premda kcer ne stane u 140 najcesce) ali eto to se ipak nije dogodilo. (lubanje su mi super, ali sosevi leopard uzorka koji jedva prekrivaju rit i imaju neki plavi pojas su mi ooooooo)

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa
    joj stara, kak smo razlicite.
    je, da.
    E., npr., izbjegava u sirokom krugu sve s lubanjama i zivotinjskim uzorkom. I one macje, zebra, itd. glave i slicno (doduse, sa The Mountain weba je narucila 3D majicu s ogromnom zelenookom macjom facom, ta joj se iz nekog razloga dopala).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne volim ni lubanje ni leopard uzorak, ali glavni problem sa brojevima za omladince u H&M-u mi je što je izbor puno manji.
    Npr. sad sam vidjela na webu jednu jaknu koju sam htjela kupiti pa sam tražila broj po različitim dućanima, i onda dođem recimo u h&m u Avenue Mallu a tamo nema niti jedne jedine jakne, nikakve u broju 140.
    I evo savjet ako ima još ovako bedastih kao ja - nemojte lutati od dućana do dućana, nazovite i pitajte gdje ima broja, može se i rezervirati telefonski i čuvaju robu 24 sata.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi smo ljetos, na povratku odnekud, konačno svratili u onaj outlet
    TT je imao tako strašno sniženje da smo majice dugih rukava, pamučne, sa normalnim natpisima i sličicama, plaćali po 23 kune
    uzeli nekoliko komada
    a u HM austrija kupili 6 - 7 hlača po 3 eura
    tri para traper tajica u tazličitim nijansama, dvoje obične traperice i jedne ili dvoje hlače od kepera

sad smo mirni do sljedeće godine

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sniženja vani i kod nas se stvarno ne mogu usporediti, kuma mi je bila u Beču u H&M-u nakupovala hrpu stvari za maloga, kaže da su cijene nevjerovatne.
    Mi imamo sreće pa su mi stariju kćer "obukle" prijateljica i šogorica sa stvarima koje su njihove curke prerasle, a mlađa se više manje krpa sa sestrinim stvarima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •