Elly prvotno napisa
Slatkih haljinica su imali - da li istovjetne ovima u manjem broju ne znam, ali bila je jedna serija tih svecanijih haljina (koje su donekle podsjecale na Monsoon haljine - ako me sjecanje ne vara, bilo ih je u proljece, moglo bi ih biti opet pred NG).
Zeceke i Bambije ipak nisam vidjela.
"Hlace da nisu used" - ako mislis na to da nisu poderane/izbijeljene, ovog proljeca sam joj u H&M-u (Kopar) kupila tamnoplavi jeans, smedje i ljubicaste keper-hlace koje nisu imale nista poderano/izbijeljeno. Ima ih, ali se mora sve pregledati.
Strample na tocke - hm, ne znam, mi obicno kupimo ili na strafte ili jednobojne.
Vidjela sam Strumpfove i Hello Kitty u velikim brojevima, od tih tipicno djecjih stvarcica.
Ako hoces bas "slatkastu" kolekciju, opcija ti je i Original Marines. Od likova koriste Snoopy, Minnie Mouse, i tako. Oni imaju inace odlicne deblje (i jednobojne) tajice, netko gore je pitao.
Doduse, nisam bila u OM-u jedno mjesec dana; danas sam procitala na FB da imaju -30% na pidjame i donji ves, pa cu navratiti, mogu baciti oko sto ima od ovih "bebastijih" stvari, ako te zanima.