E ti ogromni izrezi oko vrata su katastrofa, mojoj niti jedna majica iz h&m-a nije dobra radi izreza.
pogledaj u OVS-u - moja jae pak izjavila da je tamo sve bebasto - privceze, disney likovi i brojevi mislim do 164, ali to treba provjeriti
A gdje ima toplih debljih tajica? Moja nosi tajice u školu i ispod dokoljenke - štramplice/najlonke ju smetaju i mrzi ih nositi pa to ostavljamo za baš zimske dane (eventualno na suknju/haljinu). Dakle, tajice a opet da su punije i toplije za ovakve hladnjikave dane kao sada ...
ja sam naručila ove
http://emporium.hr/proizvodi/djevojc...jevojcice-493/
a tak nešto imaš i u Tenezisu, na foru lažnih traperica i samterica
OVS je na žalost samo po shopping centrima. Ti koji su bili u gradu nisu imali niti istog vlasnika niti istu odjeću
Jel netko naručivao ove tajice?
http://www.next.co.uk/g49436s12
Čine mi se onako guste i deblje.
krojachica, meni danas stiglo ovo - http://www.sportsdirect.com/golddigg...lcode=61007806, baš su deblje.
Čitam vas i sad mi postaju jasne vaše muke, a ja imam dečka koji je prešao na 134/140 i totalno sam razočarana konkretno izborom u H&M-u!!
I totalno sam zbunjena jer na on-line stranici i to našoj stranici imaju veličine do 134/140 a u dućanu do 122/128.
A izbor od 134/140 na dalje je katastrofalan. Od cijena do izbora odjeće.
Recite mi kaj stvarno već u SLO imaju i u većim brojevima te neke dječje stvari???
Ovo ovdje je užas!
A ne želim ni misliti kad mi Iva prereaste 122/128 na kojem je sada kaj nas čeka...
e da, ne znam da li kod vas ima Lindex, ali njihove stvari su mi se pokazale baš kvalitetne. nisu jeftini kao HM ali na sniđenju sam kupila baš dobre majice, oprane puno puta, i super su
I ja već mesec dana tugujem zbog tog najvećeg broja na dečijem odeljenju H&Ma. U Solunu, u dve radnje, kao i u Beogradu sve lepše stvari su do broja 122/128, veći brojevi su više tinejdžerski. Ima poneka stvar (neki donji delovi trenerke) da su isti u manjim i većim brojevima, pa zaluta veći broj na manje odeljenje. To mi je objasnila prodavačica kad sam besomučno tražila majicu 134 jer sam na dečijem našla trenerku u vel. 134. Ali majica nema
C&A nema lošu ponudu, istina nisam još gledala zimske stvari, ali dete je tamo letos izabralo par baš lepih komada majica i bermuda koje su se za sad pokazale dobre i u pranju.
Za razliku od njih, OVS me razočarao, kupila sam majicu sa nekom aplikacijom Hello Kitty i u prvom pranju (na 40) se aplikacija potpuno zgulila, nije ostalo ništa od nje.
Lindex ima lijepe stvari ali su im cijene malkice previsoke.
OVS kupujem na sniženju kad bude, ali ja bi H&M. Sviđaju mi se neke njihove stvari i pristupačna mi je cijena.
danas se u Areni otvara dućan Blukids.
Talijanke, kakva je roba?
da sama sebi odgovorim
Bila jučer u Areni i jako sam zadovoljna dućanom.
Asortiman me podsjeća na OVS(valjda zato što su isto talijanski).
Najveći broj im je 164.
Imaju special price artikle (majice već od 35 kn)
Pamuk mi se čini kvalitetan.
Ima veliki izbor donjih dijelova trenirki za dečke.
Za cure ima basic tajica od 40-tak kuna.
Kupila sam dvoje hlače traper tajice, majicu i donji dio trenirke za malca i sve zajedno platila oko 230 kn. Mislim da sam dobro prošla.![]()
Hvala na izvještaju, zvuči dobro!
Nego da li je netko uopće bio u našem Nextu?
ja
nije me oduševio
izbor manji, a cijene više nego u webshopu
i dalje radije naručujem iz webshopa
meni se čini da ima ok stvari za bebe- što mi ne treba
a za veće cure nema skoro ništa
bila sam odmah nakon otvaranja i kupila curama neke svečane haljine jer su im trebale za obiteljsko vjenčanje. haljine su predivne
i vestice za 129 kuna, ok su
no, kad sam bila prije nekih dva tjedna nisu imali nijednu majicu dugih rukava veličine 10,11
nijednu!
Joj meni baš treba nešto svečanije, zapravo ne svečano nego nešto što nisu traperice i majica, tipa neke tunike+tajice a da je zgodno.
da znaš šta je Monsoon imala bi jednako lijepi kaput kao moj - onaj koji si jako lajkala je iz Monsoona
e da, fakat imaju outlet. Inače u redovnohj prodaji mislim da je najveći izbor za djevojčice u Maksimirskoj
Moonson je moj omiljeni dućan još od prije par desetljeća kada sam bila u Engleskoj
tunika bi moglo biti u Monsoonu - ali cijene tamo su visoke
Ma meni ne treba ništa posebno, neka tunikica/haljinica (kakvih je uvijek bilo na dječjem h&m-u)
bilo je meni npr. i u Desigualu slatkih haljinica, ali i to kao i Monsoon su mi i preskupi i previše fensi za ovo što trebam.
Mima, jel ti tražiš ovako nešto:
http://uk.monsoon.co.uk/view/product...3.2/4204480629
Ovo drugo je isto zgodno i to jako, ali malo mi je too much za prigode koje trebam (a to su recimo rođendani)
evo, ovo bih čak i ja kupila:
http://uk.monsoon.co.uk/view/product...3.3/4205984031
Tko zna ima li ovoga kod nas .. Arena centar mi se u ovom trenu čini daleko kao Mjesec.
Monsoon outlet zvuči sjajno, ali ja nisam bila istočno od Maksimira 20 godina.
(što ujedno razotkriva apricotin post o kavi kao čistu ironiju)
daj šuti
apricot ja ću te ucijenit
volim M. kombinacije tunika i tajice
U Monsoonu kupujem isključivo na -70%.
tako da mi obje imamo dosta stvari iz tog dućana.
U outletu sam bila jednom - kao i Mimi, to mi je na kraj svijeta
Sergent Major mi je super prodavnica za malo svecanije stvari, Monsoon mi je preskup (mada imamo jednu haljinicu koja joj je mala ali je toliko divna da je jos nisam makla iz ormana).
Enivej, u Sergentu, na snizenju, sam kupila super kosuljicu i tuniku koje su bas to, za rodjendane, za helanke ili pantalone, pri tome se super odrzavaju.
a gdje je taj outlet Monsoon u Sesvetama ? to mi je usput kad idemo kod MMovih pa da spojim ugodno s korisnim
Ja sam prije par godina u Monsoonu kupila haljinu koja mi je mrak i još uvijek ju nosim. Kad ju obučem osjećam se kao da sam u nekom filmu s Audrey Hepburn![]()
to je Outlet Irisa. pazi sada opisa osobe kojoj Zagreb završava na okretištu Dubrava. Ideš po Novoj Branimirovoj skroz do kraja, outlet je s desne strane prije no što se Nova Branimirova spoji na onu cestu koja ide kroz Sesvete.
ne bih niti ja znala da me viša sila traženja haljine za prvu pričest nije tamo odvela
Inače, u normalnim dućanima imaju dva puta godišnje -70% i tada se bacam u "lov" što za sebe što za svoju curku
Ja sam bila u Nextu i uopće nije loše!
Nije neki ogroman izbor a i cijene nisu baš niske, ali sve u svemu i nije loše, barem nešto drugačije od dosadašnje ponude.
Malo ću kad stignem pogledati po web shopu da usporedim cijene.
ma next je meni inače super, ali me hrvatski dućan nije oduševio
Hvala Nano, sve mi je jasno. Jedva čekam da odem kod svekija
. Moram još pogledati radno vrijeme no vjerojatno to neću moći uklopiti jer u Sesvete obično idemo kad standardni dućani ne rade.
Hm, da, skuplje je u dućanu nego na webu. Ono što sam kupila je skuplje, kupila sam komplet tajica i komplet majica.
E ali vidjela sam jednu košuljicu koja mi se jako svidjela i sad nje nema na webu!
Meni je dućan ljepši nego na webu, valjda mi ta robica uživo ljepše izgleda nego na ekranu.
I recimo na webu sam vidjela jedan komplet tunika+tajice koji mi se dopao, 100% pamuk, i ima ga u dućanu ali to je nešto jako debelo, mucasto, pretoplo i neupotrebljivo - na webu to uopće nisam skužila, mislila sam da je obični tanki pamuk.
ja sam svojoj već par stvari kupila u Newyorkeru - veličina XS
Joj evo sjetih se - pazite u Nextu na sastav robe
Troje tajice u kompletu - dvoje pamučne, jedne imaju sintetike.
E da, za ove koji shoppingiraju u Italiji: Original Marines ove godine slavi 30. godisnjicu postojanja, i svaki drugi tjedan mijenjaju akcije: trenutno (do 3.11.) imaju 30% popusta na 3 predmeta kupljena iz jesenske kolekcije, nakon toga ce opet imati nesto snizeno 30%, sve do kraja ove godine.
Ako vam je to redovita meta, isplati se pratiti njihove stranice.![]()
Bas jucer sam tamo shoppingirala, za one koje su spominjali djecje likove, u ovogodisnjoj jesenskoj kolekciji su aktualni im Tweety, Sarah Kay i Hello Kitty. U velicinama od 0 do 12 godina.
Posljednje uređivanje od Elly : 26.10.2013. at 14:10