E da dobrih casual stvari se moze naci i u Intersporutu, ponekad za smiejsne novce. Kupila sam prosle godine sorc za 14 kn. onaj u kojem sam bila kod Freje ono popodne.
E da dobrih casual stvari se moze naci i u Intersporutu, ponekad za smiejsne novce. Kupila sam prosle godine sorc za 14 kn. onaj u kojem sam bila kod Freje ono popodne.
pa mislila sam da mogu i ovce i novce
jer se do prije par godina moglo
hlačice po 5 -6 eura, pamučne, u svim bojama... to je bilo pod normalno
majice... dvije u paru, za 7 eura, isto pamučne i u raznim bojama i dezenima
haljinice koje bi 15.6. pojeftinile na 50 kn, a onda kasnije i na 35
iato pamučne i prekrasnih uzoraka
pa oni kombinezončići s kratkim hlačicama...
ovo što se prodaje sada je od lošijeg materijala, nekvalitetnije sašiveno i košta više
Apri od sutra su ti u Lidlu 2 majice za 40 kuna veličina 122-146. majice su ukupno u 4 boje kombinacije po dvije.
Posljednje uređivanje od Cathy : 09.07.2014. at 09:45
nece te iz lidla bas pomoci, Orka je puno vislja.
i mi istu muku mucimo, sve je ili plasticno ili kurvinski, ili oboje.
na kraju mi je starmala zara i s.oliver jos cine najvise ok. u benettonu isto bas nismo nesto nasle ove godine, tam je pak previse bebasto za njezin ukus. pristala je samo na neku majicu s tvitijem :D
Apri, ako si kupovala van znas da jos jedan faktorna zalost igra ulogu, PDV. Stas kod nas je 1/4 cijene![]()
ma nađe se i u HM-u samo ono što valja se odmah proda. Svojoj sam kupila predivan kombinezončić od indijskog pamuka za 70 kn ili čak 50 . ali uglavnom imaju katastrofu.Valjda najbolje prolaze obni koji stalno hodaju po dućanu - meni se neda, pa je sreća kad u nekakvoj šetnji gradom nabasam na nešto zgodno/nosivo/povoljno.
s većim curicama (+150cm) stanje po dućanima je zbilja katastrofalno! neke normalne majice mogu se još naći u NAMI.
ja sam bila već na rubu očaja, kad me spasila frendica i donijela mi vreću majica, hlačica, haljinica i suknji od njene kćeri.
mi smo djelomično prešli na odresli odjel - ukoliko imaju veličinu XS
Moja pliva u Forkinim modelima. Samt-hlače koje sam joj prije 2g. uzela padaju joj s bokova i dan danas, a suknjica i danas izgleda ko plisirana - zbog maskimalno zategnute lastike na pasici.
:iglica:
Posljednje uređivanje od čokolada : 09.07.2014. at 13:10
kako me čitaš!
jes
ošla u arenu u taj blu kid
nisam orki našla ništa (jer su im hlačice vruće), ali sam zrinu kupila pamučne po 35 kuna
boje su krasne
a orki u nečemu što se zove takko (iako si mislim da sam već nekad čula za to)
i to na ženskom odjelu, veličina 34
pa nek si zategne
ali su prekrasne prekrasne
po 50 kuna
kvragu
zaboravila sam na devića!
ali, ionako sam se triput izgubila unutra :seljanka:
Tu se sada ispričava a vjerojatno je zaglavila u Desigualu.
Moja voli majice i iz New Yorkera, a nisu preskupe. I u C&A je ove godine našla dosta pamučnih majica na ženskom mladenačkom odjelu za cca. 40-50 kuna. One na bratele su po 35 kuna a lijepe boje. U C&A uzima obično S ili M ovisno o modelu.
Jedino kaj moja već nosi 4. grudnjak tako da joj majice moraju biti malo veće
ni primirisala nisam, majke mi
jurila na gradilište
ne može moja majice na ženskom
visi joj okovratnik
Taj Blu kids, od koje veličine imaju robicu, imaju i 92-98?
gdje je taj blu kids u Areni? Bila sam danas u prizemlju i nisam vidjela, jel na katu?
je, na katu
ali ne pitaj ni otprilike gdje, meni to sve isto
ja dvaput uđem u isti dućan i sve se čudim kako sam tu robu već negdje vidjela
kako god, prodavačica je preljubazna i presuper
ja sutra opet moram tamo jer sam djetetu kupila prevelike hlače
ako se ne javim do navečer, još lutam po hodnicima
Ajme, mogu te zicati da ako ti se da i ako se sjetis, bacis oko imaju li tajica 92 ili 98, ali za mrsavice..
Pliiiz...
i ja sam uspjela riješiti svoj problem - moj nije imao kratke hlače - niti jedne jer mu se ništa ne sviđa - i uspjela sam kupiti.
Jeste znali da se račun može stornirati - MM je u 5 minuta, dok sam ja nekaj obavljala, uspio junioru kupiti bermude za 400 kn, ak me tada nije strefilo, neće nikada. Odjurila sam u dućan, a ljubazna prodavačica se sjetila tate i sina koji su kupili hlače - dobro da joj nisam izgovorila da kak im je mogla prodati bermude za 400 kn - i stornirala mi je račun.
Mrzim shopping centre - srećom, skoro svi dućani imaju poslovnice u gradu i moj najdraži način kupovanja je onak usput.
sada je i meni smiješno kada sam uspjela stornirati račun. Prije toga mi nije bilo
Pazi, ja sam bilia u blizini, samo sam nešto otišla obaviti s K. - to je za ne povjerovati. Junior je sada shvatio kog može lakše obrlatiti
drago mi je kad se skupe stare škrtice, LOOOOOL
MM isto ima tu sklonost kad jednom godišnje uđe u neki dućan - uopće se ne snalazi među cijenama (prije dva mjeseca u Mulleru je maloj kupio devedesetdevetog plišanca za 120kn).
dragi tataprije dva mjeseca u Mulleru je maloj kupio devedesetdevetog plišanca za 120kn
(al pa nisu ti plišanci puuno jeftiniji :zna: , ovisno o veličini, jelte, valjda joj nije kupio privjesak lol)
(ne, to krene tako da mala ciljano mjesecima 3x dnevno k'o fol sama sebi prošapće - "ah, kad bih bar imala plišanu Mazu (Damu)! ali nema veze, znam da se ona ne proizvodi, a ako se slučajno i proizvodi, a zna je bit u Mileru, strašno je skupa!")
a jesi me nasmijala, ma kako se samo usudila prodati im![]()
da, krive su prodavačice.
E da, valjda jedino ne bi kupio plišanca (mada ne bih stavila ruku u vatru) - ali to iz zdrastvenih razloga (astma).
kaj je najbolje, optužio je mene da staln kupujem djetetu hčlače. pa za 400 kn - kupim troje ak ne i više traperica, a on jedne bermude.
tek ga sad ne "krivim", ovome se nemoguće oduprijeti(ne, to krene tako da mala ciljano mjesecima 3x dnevno k'o fol sama sebi prošapće - "ah, kad bih bar imala plišanu Mazu (Damu)! ali nema veze, znam da se ona ne proizvodi, a ako se slučajno i proizvodi, a zna je bit u Mileru, strašno je skupa!")![]()
znaš šta!
mojoj je 11 i još prije 6 mjeseci me molila da joj kupim "bambijevu mamu"...
(mislim da je to felina, ali je krupnija od njenog bambija posebno jer se ovaj ofucao, svuda ga nosa, pa ispalo da je mama)
e sad ću joj kupit! neka je 120 kn!
Moji nisu nešto puno od plišanaca, ali malu hvata želja zadnje vrijeme. I da ne duljim, nedavno je izabrala jednog krasnog mekanog dupina s kojim sad spava, a onda je od barbe slučajno za poklon dobila krasnog mekanog malog dupina kojeg posvuda nosi. Kaže ona meni: Mama, je ne razumin. Meni je ovaj dupin dosadan za s njin se igrat, a opet ga uvik želin imat kraj sebe.![]()
I ja sam svoju opskrbila s kratkim pamucnim hlacicama iz HM sto ih je Cayhy stavila. 3za2. Jedino sto je bilo mali izbor brojeva pa sam joj uzela u dva ralicita broja. Kupace kupujemo u Benettonu jer jedino tamo imaju od tankog materijala, a i za tanke curke![]()
Ima i u Calzedoniji, moja je stvarno iznimno tanka, a badići iz Calzedonije su joj odlični.
vidiš ti toKaže ona meni: Mama, je ne razumin. Meni je ovaj dupin dosadan za s njin se igrat, a opet ga uvik želin imat kraj sebe.![]()
mojoj je bambi the plišanac. on obavezno putuje s nama već godinama, prošli tjedan je bio u biogradu. bez njega još uvijek ne ide spat.
mima, koliko koštaju badići u calzedoniji? ima li je u areni možda?
baš gledam naše badiće iz benettona i ni jedan nije nešto, brzo se pofucali, a prošlogodišnji su.
Badići u Calzedoniji koštaju od 120-150 kuna. Uvijek imaju sniženje 30% kad počnu sniženja.
Ne mogu reći da se ne unište - lanjski su joj dosta izblijedili, ali moja curka je na moru po dva mjeseca, pa onda to i nije čudno.
Dodajem: Calzedonije ima u Areni. No moram reći da se tamo kad počnu sniženja stvari jako razgrabe, pa ne znam koliko je sad izbor.
Posljednje uređivanje od Mima : 10.07.2014. at 12:02
svakako joj moram kupiti bar jedan pa ću navratit pogledat šta još imaju, hvala.