Mojca, u Blu Kidsu nema tajica.
U HM ima malih i uskih, ali mi nisu neka ljepota, imaju print.
Otkrila sam Terranovu.
Iako su prodavačice... nemam riječi.
A ni forum ne dopušta takve izraze kojima bih ih počastila.
Mojca, u Blu Kidsu nema tajica.
U HM ima malih i uskih, ali mi nisu neka ljepota, imaju print.
Otkrila sam Terranovu.
Iako su prodavačice... nemam riječi.
A ni forum ne dopušta takve izraze kojima bih ih počastila.
Meni je dijete jučer otkrilo - jedne hlače smo tam kupili. A veliki dućan mi je pred nosom i to još obnovljen. Jedne hlače je K. odabrala u Caliope (mislim da se tak zove dućan) - to je bio moj ideal - dijete samo pronađe a ja odem kupiti. Ali me dijete nadmašilo, htjela je haljinu, poslala sam ju samu u HM sa 100 kn - kupila je haljinu za 35 kn. Mamina kći <3
ahahahahah, rodila majka!
ja ušla u tu terranovu i ima štender s pamučnim kratkim hlačicama u 6 boja
i gore na štenderu piše na crvenoj ploči: sniženje do 50%
ok
hlačice 40 kn
nije to skupo, ali gore piše da je sniženje do 50%
i ja odem pitati na blagajnu koliko su sada
veli ona: to je od sutra
kako od sutra?
pa što ste danas tablu stavili?
pa pripremamo se.
ja zvala šeficu.
šefica isto to rekla.
i boli ih briga.
ali imaju dobrih stvarčica.
samo što odsad ne idem u ovaj dućan.
Hvala Apri.
Pogledam u Kiku, idem popodne u grad, ono križanju Marticeve i Smiciklasove je Kik, zar ne?
ja sam jučer bila prvi put u Kiku i kupila uže hlače za 50 kn. nije neko sniženje jer su inače 80 i nešto. tajice i majice su im u neopisivim bojama, meni i mojim curkama pre pre nešto. ima i šuškavih jakni na sniženju, brojevi svega do 170
a donje rublje nisam našla
sve je šareno, a ja brijem na bijelo, da ga mogu skuhati i da može ispod vake robe
kod devića isto nije bilo bijeloga, ali i da je bilo, krojevi su mi koma
sad sam se sjetila da nina ima super veš, ali bojim se da više ne stignem kupiti i oprati
Imaš Ninu u Zvonimirovoj, kod Vinceka...
Ak ti je to bliže.
Nikad čula za Ninu.
ne mogu si pomoći, ali meni su dućani počeli jako smrdjeti - primjer C&A, Takko, Kik, pa čak i H&M - fakat ne znam kaj je to - od boja koje koriste za odjeću ili nešto drugo.
Spasiti ću se kada klinci počnu sami obilaziti dućane - ja to više ne mogu.
Meni kada treba veš ili piđama put uvijek skrene u dobru staru Namu
pa ja sam htjela to reći za devića, da su im krojevi koma, ali mislila sam valjda samo meni.a donje rublje nisam našla
sve je šareno, a ja brijem na bijelo, da ga mogu skuhati i da može ispod vake robe
kod devića isto nije bilo bijeloga, ali i da je bilo, krojevi su mi koma
sad sam se sjetila da nina ima super veš, ali bojim se da više ne stignem kupiti i oprati
da ne govorim kada izrežu tkaninu onako neprihvatljivo pa potkošulja ode u nenormalnu širinu.
prošle godine sam u osh kosh-u maloj kupila osmicu gaćice (bez obzira što je bila 10 godina dovoljno su velike, možda čak i orki)
nisu dosadno bijele, imaju lijepi, baš lijepi print, ali se dosadno puno mogu prati i "derati" do ponovnog pranja. a zadržavaju i boju i veličinu i oblik i guma u gaćama je na mjestu.
toliko mi ih je nahvalila prodavačica u osh koshu da sam ih odmah kupila dvadesetak, a mislim da su dolazile u paketu po četvore, i tih 4 je koštalo 58-68 kn, nisam sigurna točno.
kad budem imala love idem ih nakupovati opet baš tamo.
i još što je nama važno je da su normalno krojene straga, da se ne uvlače, da nisu preplitke, da nisu p. poklopci
i tako.
ako stigneš do osh kosh-a, a da imaju sniženje, preporučujem!
I u C&A i u H&M-u ima bijelog veša za cure, iako je meni ljepši u bojama. Ja ga obično kupujem na sniženju.
Jedino kaj su obično u setu jedna bijela i dvije pastelne potkošulje, isto i gačice (C&A).
A topići su obično bijeli i crni ili bijeli i sivi.(H&M)
Kako nema tajica u Blu Kidsu? (F ima nekoliko), ili nema tako velikih brojeva? Kupila ja tamo i veš, nije 100% bijeli, ali 80%, iskuhava se bez imalo problema.
Terranovine tajice, te od 40 kuna su nam se razvukle u sekundi, doslovce se nazire elastin ili što već.
nema 92 i 98, što je Mojca tražila
meni smetaju cvjetići na gaćama
jer ako obuče bijele bermude, kratke hlače, tajce... vidi se i izgleda ružno
bome... ne znam šta ću, ja kupila 5 hlačica u terranovi
i još očekujem da će izdržati dva ljeta![]()
za Mojcu imaš u nextu U pointu tajca kakve hoćeš u tvom broju -30%
stigneš ti?![]()
ma šalim se, hvala ti![]()
Ja sam proslo ljeto otkrila gacice u Benettonu, 100 % pamuk i kroj za sitne curke, nisu onako puf na guzi. Na zalost ove godine nisam nasla te modele. Nadam se da ce se ipak pojaviti
Potpisujem za osh kosh gacice, zbilja su peri deri. Jedine koje nosi dok ne preraste, ostale sve se ofucaju.
ja sad ovu pakiram i skužim da ima i nosi gaćice koje je nosila ono ljeto kad joj se brat rodio (imam slike, pa znam)
ej, 6 godina
tezenis
poludjet ću što više nemaju takve modele, mamicu im
Meni je inače najbolji dječji veš iz Marks&Spencer, samo tamo je uvijek lutrija pronaći broj.
jel ima onu nareckanu gumicu gore i oko nogu
to moja neće
i to joj je jedini prigovor na odjeću koji je ikad imala
a tezenis to sada ima na svim gaćama
i moji godinama nose iste gaće,zna se desiti da curka ponekad krivo složi pa zeme gače od klinca ( razlika je 4.5 godine, a klinka je velika ko da ima najmanje 2više)
jel sam dobro skužila nećeš http://www.intimamoda.hr/hr/djecje-r...a-curice/,nego nešto slično http://www.intimamoda.hr/hr/djecje-r...ice-za-curice/
[QUOTE=apricot;2644133]
jel sam dobro skužila nećeš http://www.intimamoda.hr/hr/djecje-rublje/gacice-i-majice-za-curice/ , http://www.centra.hr/catalog-reposit...BRF_zuto_2.jpg nego nešto slično http://www.centra.hr/catalog-reposit...F_bijelo_1.jpg u ženskijoj verziji?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.07.2014. at 15:13
naše Tezenis nemaju čipkasti rub nego samo finu mekanu gumu-izvana. M&S imaju neki modeli čipkani rub. meni se taj rub jako stvrdnuo u sušilici pa ga isto izbjegavam
probali smo i Next i ok su, malo dublje od Tezenisa
Posljednje uređivanje od maxi : 14.07.2014. at 13:03
maxi, kad si zadnji put kupovala?
ukinuli su onu classic liniju, jednobojnu
i sada imaju u "milijun" dezena i uzoraka
a ja patim na to da su gaće i potkošulja iste
pa onda neću te šarene
a i vidi se uzorak ispod tanjih ljetnih materijala
meni to ružno
Tezenis prije mjesec dana
istina da su šarene ali im je mekana gumica
gdje kupit donji dio trenirke, ravnoga kroja, koji znači nije kao tajice, da su mrvicu dubljeg kroja, i da su za curku, koja ima malo jaču nogu od štapića
![]()
u C&A jedva u 128 navuče nogu unutra, sve veće brojevu kao da su prodali, u H&M su sve tajice, Zara je još jedino ok, ali tamo plaćam po 89 kn...
ja sam kupila u New Yorkeru - XS veličina - jedino izbor boja nije bio nekai ali je cijena bila oko 50 kn
sada vidim da je tvoje dijete ipak dosta mlađe, pa zanemari to što sam napisala
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 05.09.2014. at 12:56
za Ibili:
Ja sam za 6-god. kupila takav donji dio trenirke kakav tražiš u dućanu Ontario, Ozaljska (kod Sokolgradske). Ima li većih brojeva ne znam, ali ako ti je usput provjeri/ili nazovi. Košta 79 kn. 98%pamuk, ostalo elastin.
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 05.09.2014. at 13:35
Ja sam danas kupila gacice u C&A, obicne slip i nemaju nikakve cipke. Cijena je 34,90 tri komada. Bile su 69 kn pa su snizene. Jednobojne su i lijepe.
ja sam na kraju našla u tezenisu te njihove klasične
3 komada za 54 kune
a jel tim ontario trenirkama ispadnu koljena? to mi je grozno i nikako da se odlučim kupiti i probati
Mene zanima gdje OBUVATE djevojčice i kakve uopće cipele nose. Napominjem da moja ima broj noge 34.
Mene će te dječje cipele totalno izluditi; uopće ne znam gdje da gledam i tražim.
Već mi je više stvarno blesavo kupovati joj svake godine identične tenisice u Cicibanu, niti su lijepe, niti su kvalitetne, i stvarno bih joj više htjela kupiti nešto što nalikuje na malo odraslije cipele. A čak i takvih grdih cipela u Cicibanu nema tj. imaju jedan jedini model i te su - rozo ljubičaste.
Cipele smo joj uzeli Kickers u Jeger-u u CC, a znamo uzeti i nesto u Humanicu, npr. Superfit. Nosi 33.
Posljednje uređivanje od Deaedi : 06.09.2014. at 13:21