aj, na sreću pa tebe neću morati čekati
Ova? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IDERED%2BDRESS
Da, i meni se cini prikladna - pod uvjetom da se ne guzva.
Osobno, puno su mi ljepse one iz Monsoona, ali ako je (ukupan) iznos bitan - ova bi mogla proci.
I ova Zarina bi mi mozda bila prikladna: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ES%2BAND%2BBOW
uz bijeli bolero + bijele balerinke/cipelice...
Ili, za protutezu, bolero i balerinke/cipelice u boji pojasa (koraljno-roza?)
Ali to je mozda vise za kasniji rucak ako je svecaniji, u restoranu.... Za one koji se za tu prigodu zele vise dotjerati, naravno. Svakome svoje.![]()
Posljednje uređivanje od Elly : 05.04.2012. at 10:56 Razlog: dodala u tekst
ove dvije nisu u ponudi u zg (barem ono što sam ja vidjela)
Ova druga mi se jako sviđa. Mi smo Lei bili kupili haljinicu za krštenje u Zari, bila je stvarno prekrasna, ali to je isto MM kupio negdje vani a ne kod nas.
Greška - PRVA mi se jako sviđa.
Posljednje uređivanje od Mima : 05.04.2012. at 11:12
Vrijeska, gledala sam bas na HR stranici Zare... mozda im ponuda ovisi od ducana do ducana?
Mima, da - prva mi se cini prikladna za crkvu, i cjenovno je jako povoljna.
Osobno mi je druga ljepsa, pogotovo kombinirana s balerinkama i bolerom u boji kaisa, ali to mi nije toliko prikladno za crkvu, vise za izlazak povodom nekog (svecanijeg) dogadjaja.
Te dvije su bile jedine na hrvatskoj stranici Zare koje su mi se cinile prikladne bojom i izgledom za te prilike.
Posljednje uređivanje od Elly : 05.04.2012. at 11:23
kupili smo tenisice (za prvu pričest)
ako nekog zanima:
rost šport, poljanice, dubrava (kod vrtića)
sniženo new balance 240kn
ma još ćeš ti i traperice kupiti
ma šapne da ti ne kažem što
koliko puta sam pjakala
skupa s tobom
sad su joj super one orkine crne geoxice![]()
ja moju sreću od danas imamo H&M u Osijeku pa više ne moram u Budimpeštu po odjeću za svoju kćerkicuuglavnnom ima sve iz H&M koji mi cijenom i kvalitetom je iznad svih!
evo da se nadovežem na temu,svoje klince uglavnom odijevam u H&M-u i benettonu,kvaliteta im je solidna naročito u benettonu ali pri svakoj kupnji dobro pogledam o kakvom se materijalu radi jer mi je najbitniji čisti ili organski pamuk.Mora im biti ugodno za nošenje,funkcionalno i peri-deri što je u oba brenda slučaj iz višegodišnjeg iskustva.Kćerka ima 6 godina i trenutno su joj najdraže tajice a njih nalazimo u svim bojama,volim ih odijevati u vedre boje i nisam pobornik "muških" i "ženskih" boja,dakle sin je i u crvenom i narančastom a kći naravno u svim bojama iako imamo dosta rozih stvari jer za cure uglavnom sve bude rozo....ali u već spomenutim dućanima nailazimo na sve samo ne na neku klasiku i to mi se sviđa.Već smo pokosili H&M-ovu novu kolekciju i jedva čekamo jesen da sve isprobamo.
Zanima me samo onaj izraz "lolitastih krpica"?neke mame su protiv šljokica,roze boje,šosića i sličnih dodataka za curke,ja nisam! sve to može itekako dobro izgledati na djevojčici ako se dobro iskombinira i mislim da na djevojčicama do 5 ili 6 godina to nikako nedjeluje lolitasto tj. zavodljivo ili nedaj Bože sexipilno... moja kći voli haljinice,šarenu odjeću,princeze,hello kitty i ostale must have stvari za curice njene dobi.Također voli uske traperice i uske hlače u ludim bojama koje izgledaju preslatko na djevojčicama ali nikako izazovno.
sa 10 godina oblacim ju uglavnom u C&A i H&M
sto se cipela tice, tu je veci problem
broj 36, modeli cudni, vise odrasli nego djecji![]()
ja sam u amadeusu našla super majice za cure 9- 10 godina, po 70 kn
kvaliteta čisto zadovoljavajuća, dizajn predobar
tajice ima povoljno mana, po 40 kn
HM mi nije imao nešto dobre stvari bar kad sam ja bila...
ja sam do sada znala naci i u foxu, nabasala bi na snizenja.
Evo i nas tj. mog djeteta u veličini 134 - i što reći, katastrofa. U H&M-u i C&A nema ama baš ništa.
Trebaju mi tajice i donji dijelovi trenirki, traperice sam našla u H&M-u a majice u benettonu.
Pogledaj u OVS. Tam je još bolje kada je sniženje
Gdje ima taj OVS? Čini mi se da sam ga vidjela u West Gate, ima li još gdje?
Na uglu Mesničke i Ilice je OVS .
U Mani sam prije par mjeseci kupila prihvatljive donje dijelove trenirki, ali bile su cca 80kn. Kasnije sam išla po još, ali su prodali. Možda opet imaju?
Dobar OVS imaš u CC1. Imali su i stavrno dobro sniženje. Tajice su bile 30 kn, ako ne i manje. Iamju i zgodnih maajica i tunika
I mi prošli tjedan kupili sive i crne tajice 134, HM arena centar,
60 kn, čine se ok kvalitete
To mi baš nije iskoristivo, Lea ne voli crnu boju,
dal da kažem da mi djete hoda pola godine u jednim hlačama a ostalo nadoknađujemo tajicama i haljinama jer broja ni kroja za nju nema...u C&A il joj je široko, ili niski struk a brojevi premali isti ti brojevi u H&M - u su joj preveliki a u ZARI sam doživjela šok kad sam shvatila da uopće ne šivaju broj ni za curice ni za dečke od 6-7 godina...znači imaju brojeve do 6 i od 7g i prodavačica je rekla da ne kuži zašto je to tako...po njima bi djeca te dobi trebala gola hodati..mislim svašta..i tako kako svima pričam...curice dok su male imate tonu odjeće za kupiti i ne znate što bi prije s 6g. ako naiđete na 2 para hlača koje joj odgovaraju sretni ste....mi imamo dvije svadbe ja ne znam gdje ću je obući...ni u Vrtuljku više nema izbora a Beneton ili je preskup ili mi se ne sviđa kaj nude
ja sam danas, valjda prvi put u životu, djetetu kupila nešto skupo
ušla u desigual i kupila joj haljinu za 289 kuna (pri kupovini ti daju bon s kojim se dobije popust od 50 kuna)
i to broj 13/14
čudni brojevi
Prvu dječju desigual stvar sam kupial u "našem" skijalištu, na sniženju, dok joß dječjeg nije bilo kod nas. I ima to već dugo. Baš je nosivo. Jma i u Zagrebaćkom dućanu često sniženja, iako rjeđe na dječjem, a ti dječje možda nisi niti kupovala. Ja sam za poklon curi te dobi kupila najmanji odrasli broj.
vidim po broju da si kupovala dječje, jako su im mali brojevi. Ptobaj gledati XS na odraslom.
ma nema šanse da više ikada išta kupim, šta ti je
ovo je bilo slučajno, jer stvarno mislim da godinama nije dobila nešto skuplje od 50 kuna![]()
Kažem ti da imaju velika sniženja.
niti ja više ne kupujem, jer su mi postali malo "isfurani" ali moja tunike nosi godinama. To joj je " najsvečanija" odjeća koju ima pa u tom ide nor i HNK![]()
Ja sam bila u subotu u H&M-u i nasla tajice (bijele, crne, sive, ljubicaste), no imali su samo one koje dole imaju cipku i koje su 3/4. Nisam bas preodusevljena, trebale bi mi crne i bijele tajice redovne duzine, broj 152. Gdje ih sada, u proljece, naci?
(P.S. U Zari ovoga puta isto samo 3/4, u Calzedoniji joj je duzina (odrasli XS) dobar ali su joj gore uzasno siroke (uska je u bokovima)... Help!).
Evo link!
meni je zadnjih godina teško naći dugačke tajice a da joj nisu preširoke oko nogu i gore.
Najbolje joj stoje 2-3 broja manje no naravno onda nisu dugačke![]()
Imate li ideju gdje kupiti trapezice, bilo da se radi o trenirci ili o trapericama? Skužila sam da je super slatka u tome, trapez joj ful stoji, i naravno tako nešto naći nema šanse. Osim kaj je ženska i pol, ima preko 30kg i 130cm pa to otežava potragu.
I čitam da ste pisali o robi za školu, pa molim ako bi još tko podijelio iskustva. Ona u vrtić nosi trenirke, 10-20% vremena tajce/suknjicu. Kak se klinci furaju u školi?
Jest možda negdje vidjele plišaste trenirke za cure? Još kad bi hlače bile dolje stisnute bilo bi savršeno... Tražim vel.128.
Moja je nosila, nećeš vjerovati, donji dio piđame iz HM, baš su takve. Gornji dio nije plišani
Gledala sam HM web stranicu ali nema plisanih - mozda ipak ima u ducanu ... Na webu nema ni Zara a njihov mi ima donji dio plisani od prije i odlicne su ..moram u obilazak ...
Tesko da ces sada naci plisane trenirke. To je zimski materijal, sada je sve lagano, tanko...
Sad sam se sjetila Elly da sam prije par mjeseci kupila jedne duge tajice u S'Oliveru i podnošljive su širine, skoro pa da su joj nategnute
Ma nađe se ostataka na sniženjima - u Intersportu sam vidjela jednu prekrasnu - ali nema broja. I u Lantei sam našla jednu ali u kompletu u kojem bi gornji dio prerasla za mjesec dana...a u broj većem kompletu donji dio ne bi nosila još godinu dana...Pogledam danas još u gradu, ako ne upikirala sam jednu zgodnu istina nije pliš ali je deblja u Intersportu.