ivano2,
ako ti može pomoći, ja svojoj curi koja je visoka oko 125 naručujem 128 i taman joj je.
ivano2,
ako ti može pomoći, ja svojoj curi koja je visoka oko 125 naručujem 128 i taman joj je.
Ma prvo sam gledala one kombinezone i pokazivalo mi je samo UK veličini, sad na tajicama vidim da piše i jedno i drugo ...
Jesam ja luda ili što ali nisu li cijene na next webu osrednje veće? Uspoređujem s KIK-om pa možda nije realna usporedba. Ali 3 para kratkih hlačica 130 kn, hmmm
Inače, kakav je općenito next, za mršaviju dječicu ili i one mrvu jače se mogu obući?
meni je next više kao zara, benetton, ovs
ima lijepih majičica po cca 70 kn, jednako kao ovi gore navedeni
naravno da ima i skupljih komada, a 3 para kratkih hlačica mi se ne čini skupo za 130 kn kad u H&M-u dođu 69,99 jedne
U KIK-u su kratke hlačice (kao bicke) 33 kn.
Zašto ne bi uspoređivala? Imaš i jednu i drugu marku doma?
Meni je Next za mrvicu bolji od Zare i Benettona, OVS mi je (malcice) ispod njih sto se tice odjece za trenutnu dob moje curke (za manju djecu je OVS bas dobar).
Iz Nexta obicno kupujemo haljine, krasne su, sezonske ljetne su bas onako njezne, romanticne... U Zari su mi haljine preozbiljne (makar se nadje onih koji nam se svidjaju pa ih kupimo), a u Benettonu budem uglavnom zadovoljna s casual haljinama, ali ne nadjem bas neke svecanije da bi joj se jako dopale. No M&S i Debenhams (i njihove kolekcije, posebno J. by Jasper Conran, Rocha.John Rocha kolekcije), te Monsoon (za svecan(ij)e prilike) su mi jos bolji od Nexta.
Za Next potvrdjujem da je kvaliteta materijala odlicna.![]()
Posljednje uređivanje od Elly : 29.04.2013. at 14:57 Razlog: uredjivanje citiranog, zaboravila u prvom naletu :)
Je l to onaj isti Next kao u Londonu?![]()
Pitam jer ne znam...
Nisam stigla otvarati link, ako je isto onda je nama nedavno stigla narudžba ravno iz Londona i odjeća i za veće cure i za male cure i za dečke je prekrasna, i po meni kvalitetna.
To je tip Zara i sl., ali malo veselije.
Veća cura je dobila prugaste tajice i malo dužu majicu.
Mala cura je dobila 3 haljine, pamučne, a baš slatke ružičaste s cvjetno-životinjskim uzorcima.
Ja sami i sebi kupovala u tom dućanu, haljine, kostime, i baš mi je žao što nema kod nas....
Next brojevi - nasoj 8g (visoka je dosta) uzimam njihov broj 10 i to je taman. cak i 12 moze proc. obicno su brojevi ok ali znaju ponekada zeznuti - pidzame recimo,narucila sam broj 2-3g i bile su ogromne, mali jih moze nositi sada sa 5g...a za curu su vec ove za 10g malene. Meni su njihove tajice super, najduze izdrze. Par puta sam narucila i cipelice ali sam zeznula svaki put pa sam od toga odustala...najvise uzimam one kompletice 3 majice, 3 kratke hlacice,itd...meni se isplati jer nose robu jedan za drugim, i onda ide dalje necaku i jos je nosljiva...imaju fora kratke majice, nigdje kod nas ne mogu nac neke da su mi ok...
Kik je meni koma, tamo kupim samo one ergee carape i gacice, te su ok, sve ostalo bude nakon jednog pranja sire nego duze...koma. izgubi oblik, nije ni za po doma. moja mama zna tamo nesto kupiti za klince do sada je ubola jednu majicu koja je valjala.
[QUOTE=Jelka;2401349]Jesam ja luda ili što ali nisu li cijene na next webu osrednje veće? Uspoređujem s KIK-om pa možda nije realna usporedba. Ali 3 para kratkih hlačica 130 kn, hmmm
QUOTE]
Da se ispravim, zaboravila sam da su cijene u funtama. troje hlačica 180kn.
ja gledam next.croatia gdje su cijene u €![]()
Problemi s plaćanjem, sve do zadnjeg trena je ok, unesem podatke o kartici i nakon svega toga javlja grešku. :/
Naplatit će ti i carinu kad stigne roba pošto je iznos veći od 160 kn ...
potpisujem ovo za Kik. osoba koja se bavila uvozom robe kune se da ih treba izbjegavat. nisam pitala detalje.
Za koliko dana stigne odjeća naručena od Next? Je li se ne carini do 130 kn ili 160kn? Ja sam nešto naručila preko Ebay-a za 170kn i došlo doma normalno.
Što se tiče Kik-a, tamo sam maloj kupila ona odjelca od plis-a bez rukava, kupila 4 kom, peri deri na 60 cijelu zimu, spas.... Za drugu odjecu ne znam kakve je kvalitete. Mislim očito nije u rangu HM ili Zare
Ide li vama bez problema naručivanje? Ja nikako ne mogu nešto "smjestit" u Shopping bag, klikćem stalno Add to Bag ali ne ide....
A registrirat se mogu samo pri Checkout-u ili ranije?
Biste li podijelile neki link za narucivanje nexta? Provjerenitnx!
mi smo klasika od hm- a preko zare i malo ebay - trebam osvjezenje!![]()
Ja imam ovo, mislim da je to to, vidi se hrv zastava u gornjem desnom kutu ali meni ne ide nikako naručivanje, ne da mi da ništa dodam u Bag, ne mogu se registrirat tj doći uopće do toga da imam nešto u Shopping bag i da idem dalje.
http://www.nextdirect.com/hr/en/shopping/girls
Meni se dogadjalo da zeljenog artikla nije bilo na skladistu, pa nisam ni mogla ga smjestiti u kosaricu. Jel ti mozda to? A registrirala sam se na pocetku, prije svega.
Ja imam problema s provedbom placanja. :/
Uspijela sam preko muzevog Iphone, laptop me zeza i ne zeli uopce pristupit registraciji. Malo cu istrazit sto svega ima pa cemo onda pokusat narucit, uzbudjena sam kao srednjoskolka pred maturalac he he
taj link nextdirect je jako skup , npr. na ovom linku http://www.next.co.uk
je jedan artikl koji ja gledam jeftiniji za punih 8 funti ( gornji dio trenerke)
nemam pojma dostavljaju li u hrv , nisam proučavala...
To je samo za UK, za ino kupnju upućuju na nextdirect:We do accept orders from any British Forces Post Office (BFPO) address via our UK website or our call centre +44 (0) 116 244 9006, 24 hours 7 days a week.
You can shop with us through our International web site, at www.nextdirect.com. Please visit us there to view the list of countries that we currently deliver to.
Ko lof postarina se ne naplacije a u biti su stvari skuplje nego u UK. Eto tako kompenziraju tu "besplatnu" postarinu
Evo ni ja ne mogu narucit, dodjem do kraja I meni kaze da je error. Isla sam platit Amex karticom.
Vi koji ste uspjesno narucili preko ove stranice sa kojom ste karticom platili?
Amexom. Nikad problema.
danas i ja imam problem s plaćanjem na next-u
a sutra čekam isporuku 3 paketa i sve bilo ok
mjenjala sam čak stvari u košarici, smanjivala, povećavala iznose, al error
Ja platila u ponedjeljak dinersom, stiglo danas. Bez problema!
Meni su danas stigle tajice. Naručila sam trofrtaljke umjesto dugačkih
Ali lijepe su i djeluju kvalitetno
ja čekam 1.7. da ne trebam gledati iznos jer mi ne mogu naplatiti carinu na robu iz EU![]()
nema frke s carinom ako je vrijednost ispod 160 kn
Slovenija je u EU i isto nemaju postarinu. Ja sam htjela slati na slovenski adresu al je problem sto mi kartica nije na tu adresu pa zato nije prolazilo![]()
Dok su još naplaćivali poštarinu (i neisporučivali u Hrvatsku), ista je bila 5 eura po pošiljci fiksno.