-
U Dubravi, Garden Mall - Okaidi i St.Oliver - to ti je blizu
Okaidi - majica dugih rukava (br.10) cca 60kn - raznih boja, ona izabrala ružičastu, njoj se jako svidjela i traper haljina (cca 200kn) - otprilike mrvicu ispod koljena, gore bretele, onako "curičasto", ali slatko; meni se svidjela vesta preko toga (250kn), ali čekamo sljedeći mjesec ...
U Okaidiju sam kupila i trofrtaljne hlače na sniženju i duge traperice (mislim da su bile 100kn, ali to će biti za sljedeću godinu)
Av. Dubrava - Benetton i Vrtuljak
Benetton - ah, ima lijepih stvari - danas sam baš gledala, ali dosta skupo - npr. majica, dugi rukav, na njoj šljokasti Snoopy 236kn; majice s natpisima (uglavnom neka vitičasta slova, nisam čitala pto piše) cca 150kn...
Jesenas - samt široka suknja na falde - 200kn, pletena tunika 250kn i majica dugih rukava - 170kn - sve fuksija...
Benetton majica se rastegnula, i inače nisam baš zadovoljna s kvalitetom običnih majica ... ostala dojeća se pokazala ok.
Vrtuljak mi nema baš lijepu odjeću...
Iana kod okretišta ima ovih dana sniženje sve za 50% - ima zgodnih trenirki - maslinasto zelena, ružičasta ...možda bi se dalo nešto izabrati ... cijene dosta visoke, ali uz 50% ispadne "taman"
Avenue Mall - Novi Zagreb - Fox i Zara
Tamo sam joj jesenas kupila isto trofrtaljne hlače, dvije majice dugih rukava i tanku vesticu - sve da se može kombinirati - cca 250kn. Povoljno je bilo, zgodno izgleda, bez natpisa, ali s detaljima tipa prošiveni ili malo strukirano, boje bordeaux, bijela itd.
Zara - tu i tamo koji komad, kratke hlače - zimske do koljena, majica, trenirka, košulja i sl.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma